06 / 05 / 2024

Çankayada tehlike arz eden yapılar yıkılıyor

Çankayada tehlike arz eden yapılar yıkılıyor

Çankaya sınırları içerisinde bu tür yapıların varlığına izin vermeyen Çankaya Belediyesi, son olarak yıkım çalışmasını Zafertepe Mahallesi ve Seyrantepe Mahallesi bölgelerinde gerçekleştirdi.

İstanbul için dönüşüm önerisi: Fabrikalar şehrin dışına taşınsın, konut alanı yaratılsın!

İstoç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç , kentin içinde kalan fabrika ve imalathanelerin dönüşüm açısından tehlike arz ettiğin belirterek, şehrin dışına taşınması konusunda öneride bulundu.

Gölcük depreminde hasar gören 6 katlı bina yıkılıyor!

Gölcük'te deprem sonrası yıkımlar devam ederken, tehlike arz eden binalarda tahliye edilerek yıkılıyor

Rize'de deniz dolgusu üzerine inşa edilen son bina yıkıldı!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde, deniz dolgusu üzerinde olan ve korozyon sebebiyle tehlike arz ettiği belirlenen son binanın  yıkımı gerçekleşti. 

Rize Belediye Blokları yıkılıyor!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde, deniz dolgusu üzerinde olan ve korozyon sebebiyle tehlike arz ettiği belirlenen Belediye Blokları'nın yıkımı sürüyor.

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk binalar yıkılıyor!

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Rize Belediye Blokları'nda yıkım başladı!

Rize'de yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 1970'li senelerde deniz dolgusu üzerine yapılan, kentin ticaretinin yüzde 30'unun gerçekleştiği ve korozyon sebebiyle tehlike arz eden "Belediye Blokları"nın yıkımları başladı.

Rize kentsel dönüşümle yeniden inşa ediliyor!

Rize'de yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tehlike arz eden binalar yıkılarak yerlerine inşa edilecek yöresel mimariye uygun binalarla şehrin silueti değişecek.

İnegöl'deki 2 metruk bina yıkıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi, kullanılmayan tehlike arz eden 2 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. Şehir merkezinde ve kırsal mahallelerde de tehlikeye neden olan binalar tek tek yıkılıyor.

Osmaniye'de tehlikeli binalar yıkılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, şehirde tehlike arz eden binaların tespit edilerek yıkılması yönünde talimat verdiğini açıkladı.

Ankara metruk yapılardan temizleniyor!

Çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent'in dört bir yanında bulunan ve görüntü kirliliğinin yanı sıra sağlık açısından da tehlike arz eden metruk binaları bertaraf ediyor. 

Silivri Mimarsinan Mahallesi'ndeki metruk bina yıkıldı!

Silivri Belediyesi ilçe genelinde tehlike arz eden metruk binaları yıkımını sürdürüyor. 

Silivri'de tehlike arz eden metruk yapılar yıkılıyor!

Silivri Belediyesi, tarihi Mimar Sinan Köprüsü Koruma Alanı Sınırı içerisinde bulunan ve yıkım kararı alınan yapı ile Fener Mahallesinde tehlikeli olan yapıları yıktı...

Çankayada tehlike arz eden yapılar yıkılıyor Haberi

Çankayada tehlike arz eden yapılar yıkılıyor

Vatandaşın can güvenliğini tehdit eden yapıların başka amaçlarla kullanılmaması adına yıkım işlerini hızlandıran belediye ekipleri, tespit ettikleri sahipli yapıları sahiplerinin onayını alarak, sahipsiz yapılarda ise imar kanununun ilgili maddesi gereği yıkım işlemini gerçekleştiriyor. Zafertepe Mahallesi 140'ıncı sokakta bulunan gecekondunun Seyrantepe Mahallesi Üzümcü Sokak'ta bulunan 9 gecekondunun yıkılması ile birlikte bu yıl Belediyenin yıkımını gerçekleştirdiği gecekondu sayısı 90'a ulaştı. 


Sabah...