29 / 04 / 2024

Çankırı Gölet ihale

Çankırı Gölet ihale

Çankırı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Recep Tayyip Erdoğan Parkı Gölet ve Çevre Düzenlemesi Projesi’nin ihalesi tamamlandı. Projenin hayata geçirilmesi için çalışmalar hızlandı.

Prof. Dr. Üşümezsoy'dan İstanbul açıklaması! Hem Çankırı hem Kastamonu sallandı: İstanbul'da yeni stres yaratır mı?

Prof. Şener Üşümezsoy, geçtiğimiz gün peş peşe meydana gelen Çankırı ve Kastamonu depremlerinin ardından, İstanbul depremi ile ilgili yeniden konuştu ve merak edilen soruları yanıtladı. İşte Üşümezsoy'un o açıklaması...

TOKİ Çankırı projesi için yeni tarih açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Çankırı projesinde 99 adet konut yer alacak.

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçedeki 120 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Bayramören projesi bugün ihaleye çıkacak. Çankırılıların yüzünü güldüren projede 166 adet konut yer alacak.

TOKİ'den Çankırılılara 806 konutluk 3 yeni proje müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 81 ilde hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekimlerine Pazartesi günü itibarıyla başlamıştı. Çankırılıların da yüzünü güldüren TOKİ, Çankırı'da 806 konutluk 3 yeni proje in

Çankırı Şabanözü Belediyesi kat karşılığı bina yaptıracak!

Çankırı İli Şabanözü Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde kat karşılığı bina yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Bahçeşehir Gölet'ine bisiklet yolu yapılacak!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet'inde yer alan yürüyüş yoluna bisiklet yolu inşa etmek için çalışmalara başladı.

Özgür Karabat'tan Bahçeşehir gölet ruhsatları iptaline ilişkin açıklama!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Bahçeşehir Gölet bölgesinde mahkeme kararıyla iptal edilen dükkan ruhsatlarının yaklaşık 12 bin metrekarelik alanı kapsadığını belirtti.

TOKİ Çankırı Şabanözü 101 konut ihalesi bugün!

Çankırı İli Şabanözü İlçesi 2. Etap 101 Konut ve 4 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çankırı 101 konut ihalesi yarın!

Çankırı İli Şabanözü İlçesi 2. Etap 101 Konut ve 4 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Çankırı'ya 101 yeni konut müjdesi!

Çankırı İli Şabanözü İlçesi 2. Etap 101 Konut ve 4 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 17 Aralık tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çankırı Çerkeş 160 konut ihalesi bugün!

Çankırı İli Çerkeş İlçesi 160 Adet Konut , 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Çankırı Çerkeş 160 konut ihalesi yarın!

Çankırı İli Çerkeş İlçesi 160 Adet Konut , 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Çankırı Çerkeş 160 konut ihalesi 16 Kasım'da!

Çankırı İli Çerkeş İlçesi 160 Adet Konut , 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 16 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Çankırı Gölet ihale Haberi

Çankırı Gölet ihale

Çankırı Recep Tayyip Erdoğan Parkı’nın alt kısmını yapay göl ile buluşturmaya hazırlanan belediye, uygulama projesinin ihalesini gerçekleştirdi. Gölet alanına ulaşımın sağlandığı 650 metrelik yolun ıslahı ile kazı ve dolgu çalışmaları tamamlandı.


Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı İrfan Dinç, “114 bin metrekare ile kendi ölçeğindeki iller arasında en büyük rekreasyon alanına sahip Recep Tayyip Erdoğan Parkı’nı, gölet projemizin tamamlanması ile turistik bir göl süsleyecek. Gölet alanı içerisine yapılacak alanlar, ziyaretçilerine işlevsel ve dikkat çekici bir ortam sunacak. İçerisinde yer alan Gemi Kütüphane çalışmalarımız da son sürat devam ediyor. Tarihi, kültürel ve yenilikçi değerleri ortaya çıkartarak Çankırı’da turizm cennetleri oluşturmak istiyoruz. Yatırım programımızın bir parçası olan Recep Tayyip Erdoğan Parkı Gölet ve Çevre Düzenlemesi Projemiz ile Gemi Kütüphanemiz şimdiden hayırlı...