06 / 05 / 2024

Çankırı un fabrikası satışı

Çankırı un fabrikası satışı

Çankırı İli Şabanözü İlçesi Yenimahalle, Çimenözü Mevkii'nde yer alan un fabrikası vasıflı gayrimenkul 5 milyon 286 bin 330 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Prof. Dr. Üşümezsoy'dan İstanbul açıklaması! Hem Çankırı hem Kastamonu sallandı: İstanbul'da yeni stres yaratır mı?

Prof. Şener Üşümezsoy, geçtiğimiz gün peş peşe meydana gelen Çankırı ve Kastamonu depremlerinin ardından, İstanbul depremi ile ilgili yeniden konuştu ve merak edilen soruları yanıtladı. İşte Üşümezsoy'un o açıklaması...

TOGG’un fabrikası ne zaman açılacak? TOGG’un fabrikası ne durumda? TOGG fabrikası Gemlik'te nerede?

TOGG’un fabrikası ne zaman açılacağı gün büyük bir merakla bekleniyor. İşte TOGG fabrikasına dair araştırılan detaylar!

Çankırı'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık un fabrika!

Çankırı İli Şabanözü İlçesi Yenimahalle, Çimenözü Mevkii'nde yer alan un fabrikası vasıflı gayrimenkul 5 milyon 286 bin 330 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Suudi Elmervani, İzmir Gaziemir'deki kurşun fabrikası arazisine talip!

İzmir’in merkez ilçelerinden Gaziemir ve Karabağlar sınırları içinde bulunan 1940’lı yıllardan 2010 yılına kadar faaliyeti süren kurşun fabrikası arazisinin yatırıma açılması için işaret bekleniyor

İşte İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ın Çankırı'daki evi!

Dedeleri Çankırılı olan İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ın Kalfat Köyü'ndeki evi görüntülendi. Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Kalfat köylüleri, Johnson'un sülalesinin bölgede "Sarıoğlangiller" olarak adlandırıldığını söylediler.

Nata Holding'den Çankırı'ya 140 milyon dolarlık yatırım!

Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık, Çankırı'da 140 milyon dolarlık yatırımın yapılacağı çimento fabrikasının temelini attı. Tanık, Çerkeş'te temeli atılan fabrikanın 2018'de tamamlanacağını bildirdi.

Çankırı'da 516 milyon dolarlık lastik fabrikası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japon lastik devi Sumitomo'nun Çankırı'da inşa ettiği 516 milyon dolarlık fabrikanın açılışını yaptı.

Çankırı Sumitomo Rubber Ako Lastik Fabrikası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankırı'da Sumitomo Rubber Ako Lastik Fabrikası'nın açılış törenine katıldı. Erdoğan, "Ne yaparlarsa yapsınlar bizi 2023 hedefimizden alıkoyamayacaklar" dedi.

Japon lastik devi Sumitomo fabrikası Çankırı'da açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japon lastik devi Sumitomo'nun Çankırı'da inşa ettiği 516 milyon dolarlık fabrikanın açılışını yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çankırı'ya konut sözü!

Çankırı'da dün Sumitomo Rubber Ako Lastik Fabrikası'nın açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fabrikadaki işçiler için fabrikaya yakın bir bölgede TOKİ'nin konut yapacağı sözünü verdi.

Çankırı'da 144 tesisin açılış töreni 14 Ekim'de yapılacak!

Çankırı'da, aralarında Türk-Japon işbirliği ile kurulan lastik fabrikasının da bulunduğu 144 tesis için, 14 Ekim'de toplu açılış töreni düzenlenecek.

Japonların hayata geçirdiği Çankırı'daki lastik fabrikasının inşaatı tamamlandı!

Türk-Japon ortaklığıyla Çankırı'da inşa edilen lastik fabrikası, deneme üretimi yaptı. Sumitomo Rubber Industries Yönetim Kurulu Başkanı Tetsuji Mino, gazetecilere yaptığı açıklamada, deneme üretimini gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını söyledi..

Çankırı'da inşa edilen lastik fabrikası Nisan'da açılacak!

Türk-Japon ortaklığıyla Çankırı'da inşa edilen lastik fabrikası inşaatının yüzde 99'u tamamlandı. Fabrikanın nisanda hizmete açılması planlanıyor. Vali Özcan, "İnşallah nisan ayı bizim bayramımız olur" dedi.

Çankırı un fabrikası satışı Haberi

Çankırı un fabrikası satışı

Çankırı İli Şabanözü İlçesi Yenimahalle, Çimenözü Mevkii'nde yer alan un fabrikası vasıflı gayrimenkul satışa sunuldu. Satışa konu olan fabrika için 5 milyon 286 bin 330 TL bedel isteniyor. 

1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri: Taşınmaz Çankırı İli Şabanözü İlçesi Yenimahalle, Çimenözü Mevkii, 407 ada 39 parselde 9.999,46 metrekare alan üzerinde kurulu un fabrikası olup; tesiste giriş ve bekçi kulübesi,eski un fabrikası, yeni un fabrikası, 4 adet beton siloları, depo yapıları, fırın yapıları, idare binaları, saha betonu ve çevre tel çiti mevcuttur, arsa üzerinde bahçe ve peyzaj çalışması yapılmıştır. 

Kıymeti : 5.286.330,00 TL
1. Satış Günü : 09/04/2019 günü 11:30 - 11:45 arası
2. Satış Günü : 09/05/2019 günü 11:30 - 11:45 arası
Satış Yeri : Şabanözü Belediyesi 2. Kat Noter Karşısı

Satış şartları :