30 / 04 / 2024

çankırı yeni itfaiye binası

çankırı yeni itfaiye binası

Çankırı Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak olan modern itfaiye binası için hafriyat çalışmaları başladı.

TOKİ, Çankırı için ÇED başvurusu yaptı! 475 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çankırı projesi için düğmeye bastı. Çankırı TOKİ projesinde 475 konut yer alacak.

Prof. Dr. Üşümezsoy'dan İstanbul açıklaması! Hem Çankırı hem Kastamonu sallandı: İstanbul'da yeni stres yaratır mı?

Prof. Şener Üşümezsoy, geçtiğimiz gün peş peşe meydana gelen Çankırı ve Kastamonu depremlerinin ardından, İstanbul depremi ile ilgili yeniden konuştu ve merak edilen soruları yanıtladı. İşte Üşümezsoy'un o açıklaması...

TOKİ Çankırı projesi için beklenen tarih geldi! Eldivan'a 99 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Eldivan projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 99 adet konut bulunuyor.

TOKİ'den Çankırı'ya 475 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için düğmeye basıldı. Projede 475 konut yer alacak.

TOKİ Çankırı projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı projesinin ihalesini 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Söz konusu projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ'den Çankırı Eldivan'a 99 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesinin ihalesi 11 Aralık tarihinde yapılacak. 99 adet konutu yer aldığı Çankırı TOKİ projesi Eldivan ilçesinde yükselecek.

TOKİ Çankırı projesi için yeni tarih açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Çankırı projesinde 99 adet konut yer alacak.

TOKİ'den Çankırı'ya 150 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Kurşunlu projesinin ihalesi yarın yapılacak. Projede 150 konut yer alacak.

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı'da 349 konutluk yeni proje inşa edecek. 

TOKİ Çankırı 2023 projesi için tarihler belli oldu! 619 konutluk 3 yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı 2023 projesi için tarihler belli oldu! 619 konutluk 3 yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Çankırı 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçedeki 120 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Bayramören projesi bugün ihaleye çıkacak. Çankırılıların yüzünü güldüren projede 166 adet konut yer alacak.

TOKİ Çankırı 2023 projesiyle 150 yeni konut geliyor!

Yeni konut projelerine son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı 2023 projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Çankırılılara 806 konutluk 3 yeni proje müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 81 ilde hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekimlerine Pazartesi günü itibarıyla başlamıştı. Çankırılıların da yüzünü güldüren TOKİ, Çankırı'da 806 konutluk 3 yeni proje in

çankırı yeni itfaiye binası Haberi

çankırı yeni itfaiye binası


Çankırı itfaiyesi modern hizmet binası için hafriyat çalışmaları başladı. Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İtfaiyeciler Haftası’nın 303. yıldönümü vesilesi ile İtfaiye Müdürlüğünde bir basın toplantısı düzenledi. 


Çankırı’ya Modern İtfaiye Binası


Yerel ve ulusal basın temsilcileri ve itfaiye erleri ile bir araya gelen Başkan Dinç, Çankırı’ya kazandıracakları dünya standartlarındaki modern itfaiye binasından da söz etti.  İtfaiyecilik hizmetlerinde ciddi aşama kaydettiklerini vurgulayan Dinç, “Böylesi donanımlı bir teşkilata güzel ve modern bir İtfaiye binası lazımdı. İtfaiye tesislerimizin uygulama projesini tamamlayarak ihalesini gerçekleştirdik.  Hafriyat çalışmaları başlayan projemiz, hem itfaiye personelinin güvenliği hem de giderek büyüyen şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak amacı ile itfaiye yatırımlarına verdiğimiz önemin göstergesidir.” dedi. Dinç, itfaiyecilik hizmetlerini şehrin genelinde daha da hızlandırmak amacı ile Aksu Mahallesi tarafında ikinci...