08 / 05 / 2024

Canpa App

Canpa App

Canpa Şirketler Grubu, yalıtım sektöründe bir ilke imza atarak, yalıtıma dair tüm bilinmesi gerekenleri Canpa App mobil uygulamasında topladı. Murat Özcan: "Canpa App uygulamasında, yalıtım konusunda tüm çözümler elinizin altında.” dedi.

Apple zamma doymadı: App Store tarafı için de zam geliyor!

Telefon fiyatlarına 3 ayda 5 kez zam yapan şirket, App Store fiyatlarını da güncelleyecek. İşte detaylar...

ChatGPT'nin kurucusu yeni bir kripto para birimini tanıtacak

OpenAI CEO'su (ChatGPT'nin yaratıcısı) Sam Altman, WorldCoin adlı bir kripto para birimini tanıtıyor. Yüksek profilli risk sermayesi yatırımcılarından 100 milyon dolar topladıkları ve cep telefonunuza indirebileceğiniz bir World App kripto cüzdanı çıkardıkları bildirildi. 

OpenAI, iOS için ücretsiz ChatGPT uygulamasını başlattı

Uygulama hem iPhone'larda hem de iPad'lerde çalışır ve buradan App Store'dan indirilebilir . OpenAI, uygulamayı önce ABD'de kullanıma sunduğunu ve "önümüzdeki haftalarda" diğer ülkelere yayılacağını söylüyor.

App Store'un geliri dudak uçuklattı! Geliri iki yılda %71 arttı

Apple, telefona yüklü olan App Store'daki küçük geliştiricilerin bu zamana kadar gelirinin 2020'den 2022'ye %71 arttığını vurgulayan bağımsız bir araştırmanın bütün bilgilerini paylaşarak yayınladı.

En fazla geliri o elde etti! İzlenme de Youtube'ı bile geride bıraktı

Uygulama analizi şirketi App Annie'nin bir raporuna göre, TikTok kullanıcıları artık her ay içerik izlemek için YouTube kullanıcılarından daha fazla zaman harcadığı  tespit edildi. 

Apple'a Rus darbesi! Aldığı ceza dudak uçuklattı

Rusya'nın rekabet düzenleyicisi, geliştiricileri  App  Store ödeme sistemini kullanmaya zorlamasının şirketin hakim  konumunu kötüye kullanmak olduğunu söyleyerek Apple'a para cezası verdi. 1,2 milyar ruble (17,4 milyon dolar) ödeyecek.

Teknolojinin dev ismi  Apple açıkladı! Gelirlerini gören gözlerine inanamadı

Teknolojinin dev ismi Apple, 2022 senesi için İOS mühendislerinin kazancıyla ilgili raporu ilan etti.  App Store mağazasında aplikasyon ve oyun yayınlayan tüm uygulama geliştiricileri, toplamda 320 milyar dolarlık gelir elde ederek duyanları şaşırttı.

Migros’tan nakit kampanyası! Hemen indir 300 TL alışverişe anında 50 TL nakit iade kazan!

Perakende devlerinden Migros, nakit kampanyası başlattı. 300 TL alışverişe anında 50 TL nakit iade kazanmak için App Store veya Google Play Store’dan MoneyPay indirmek yeterli. İşte detaylar…

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

Apple kullanıcıları hemen buraya bakın!

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan Microsoft SwiftKey uygulaması, geçtiğimiz günlerde App Store'dan kaldırıldı.

Apple'dan izin çıktı: 2,3 milyar dolarlık piyasa değeri var!

Apple’dan 2,3 milyar dolarlık piyasa değeri biçilen NFT uygulamalarının App Store’da sunulmasına izin çıktı.

Yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu yayında!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu Woow!App kurucusu Bora Yiğit Şentürk ile uygulamayı ve yapı sektörünü masaya yatırdı. 

Regnum Sky Tower'da yeni yılda KDV yok!

OP Grup ortaklığı ile Canpa AŞ’nin arsasında gelir paylaşım modeliyle Konya yolunda hayata geçirilen Regnum Sky Tower'da yeni yıla özel kampanyalar hazırlandı..

Canpa App Haberi

Canpa App

Canpa Şirketler Grubu, yalıtım sektöründe bir ilke imza atarak, yalıtıma dair tüm bilinmesi gerekenleri Canpa App mobil uygulamasında topladı. Akıllı cihazlarda yalıtımla ilgili tüm detayların paylaşıldığı uygulama, istenen bilgilere her yerden ve en kısa sürede ulaşabilme imkânı sağlıyor. 


“Canpa App uygulamasıyla artık yalıtımla ilgili tüm öğrenmek istedikleriniz bir tıkla elinizin altında” diyen Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, “Canpa App uygulamasıyla izolasyon alanında bir ilki hayata geçirdik. Yalıtım dünyasında ki teknolojik yenilikleri beraberinde getiren uygulamamız kesintisiz hizmet vermeyi hedefliyor. Canpa App’i iPhone, iPad ve Android işletim sistemlerinde rahatlıkla kullanabileceğiz” dedi.


Yalıtımın önemini anlatmak ve bu konudaki bilincin artmasını kurumsal sorumluluk olarak benimsediklerini ifade eden Özcan, şu bilgileri verdi:

“Sağlıklı ve güvenli yaşam alanları yaratmak için çalışıyoruz; bunun için sadece yalıtım yaptırmak yeterli...