19 / 05 / 2024

Cansu Kurtçu

Cansu Kurtçu

Ünlü şarkıcı Fettah Can ve eşi Cansu Kurtçu, dekorasyonunu yeni tamamladıkları evlerinin küçük eksiklerini tamamlamak için Akmerkez 'deydi.

Faizde kurt kapanı dönemi! Bundan sonra ne olur?

JPMorgan, enflasyonun Şubat'ta beklentilerin üzerinde çıkmasının ardından Merkez Bankası’nın Nisan’da politika faizini yüzde 50'ye çıkaracağı tahmininde bulundu. Bakan Şimşek’in “Şu anki faiz yeterli” açıklamasından sonra, Barış Soydan, faizde kurt kapanı döneminin yeniden başladığını söyledi

KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu!

İBB üst yönetimini kamuoyuna tanıtan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ'ın başına Ali Kurt'u getirdi. KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu...

Ekrem İmamoğlu, İBB üst yönetimini tanıttı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB üst yönetimini kamuoyuna tanıttı. İmamoğlu, KİPTAŞ'ın başına Ali Kurt'u getirdi...

Yönetiminde Okan Kurt'un olduğu Martaş'ın duruşma tarihi belli oldu!

Okan Kurt,  Martaş Group'un ortaklarından. Son zamanlarda zor dönemler geçiren şirket konkordato talebinde bulundu. Şirketin 18 Şubat 2019'da ilk duruşması yapılacak.

Yönetiminde Okan Kurt'un da bulunduğu Martaş konkordato talep etti!

Şakıcı Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt ve babası Abdi Kurt'a ait olan Martaş Group şirketi konkordato talebinde bulundu. Geçici mühlet verilen konkordato talebi için komiser atandı.

Okan Kurt'tan haciz açıklaması!

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve ailesine ait şirketler hacizle boğuşuyor. Konu ile ilgili olarak ise Kurt'tan açıklama geldi.

Fettah Can-Cansu Kurtçu çifti yeni evleri için eşya baktı!

Şarkıcı Fettah Can, kendi gibi şarkıcı olan eşi Cansu Kurtçu ile Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.

Çorum Uğurludağ'a yeni anaokulu!

AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanlığı Eylül ayı danışma meclisi toplantısı Çorum Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt katılıyla gerçekleştirildi. Ceritoğlu ilçeye anaokulu yaptırılması konusunda yardımcı olacağını belirtti.

Kütahya Hisar Kalesi restore edilecek mi?

Kütahya Belediye Başkan Kamil Saraçoğlu, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt'u ziyaret etti. Hisar Kalesi burçların restorasyonu ışıklandırma ve çevre düzenlemesi işleri görüşüldü.

Gebze Alaettin Kurt Stadı karşısında bulunan sokak imara açılacak mı?

Gebze Alaettin Kurt Stadı karşısında bulunan ve imarda yol olduğu iddia edilen bir sokağın yıllardır bir türlü açılamadığı ileri sürüldü.

Mehmet Kurt: Doğru yer doğru proje talebi arttırır!

Lik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, "Doğru yer, doğru proje, doğru müteahhit olduğu sürece toplumun her kesiminden talep de olur" dedi.

Fettah Can evinin dekorasyonunu değiştiriyor!

Ünlü şarkıcı Fettah Can ve eşi Cansu Kurtçu, dekorasyonunu yeni tamamladıkları evlerinin küçük eksiklerini tamamlamak için Akmerkez 'deydi.

Odunpazarı Gündoğdu Mahallesi'ne yeni yatırımlar yapılacak!

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Gündoğdu mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle muhtarı İbrahim Akdağ ile birlikte Başkan Kurt’u ziyaret eden mahalle sakinleri, Gündoğdu’nun geleceğini masaya yatırdılar.

Cansu Kurtçu Haberi

Cansu Kurtçu

Ünlü şarkıcı Fettah Can ve eşi Cansu Kurtçu, dekorasyonunu yeni tamamladıkları evlerinin küçük eksiklerini tamamlamak için Akmerkez'deydi. Fettah Can ve eşi, mağazaların yeni sezon ürünlerini de inceleyip ev alışverişinin yanında kıyafet alışverişi de yapmayı ihmal etmedi. 


Sözcü -...