03 / 05 / 2024

çanta mahalle evi nerede

çanta mahalle evi nerede

Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir diğeri Çanta Mahallesi’nde açıldı.

Nişantaşı'ndaki lüks mağazalar kepenklerini kapattı!

O kadar alıştığımız mahalle kültürü Nişantaşı'nda bitmiş, lüks mağazalar kepenklerini kapatmış...

Silivri'ye sağlık evi müjdesi!

Mahalle ziyaretlerini Sayalar ve Çayırdere ile sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iki mahallenin sorunlarına yönelik bazı talimat verdi. Sayalar’da vatandaşların talep ettiği sağlık evi, Çayırdere’de ise kadınların istekte bulunduğu mahalle evi kısa zamanda inşa edilecek.

Silivri Beyciler Mahalle Evi, Ekim'de hizmete girecek!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Beyciler Mahallesi’nde bir dizi incelemeler yaptı. Başkan Yılmaz, Silivri Belediyesi Beyciler Mahalle Evi’nin Ekim ayı içerisinde hizmete gireceğini müjdeledi.

Eskişehir'de Muttalip belde evi ve hizmet binası açıldı!

Yenileme çalışmaları tamamlanan Muttalip Belde Evi ve yapımı tamamlanan Hizmet Binası, mahalle sakinlerinin yoğun katılımı ile açıldı...

Seben Koçibey'in Nişantaşı'ndaki evi kazandırdı!

Seben Koçibey'in Nişantaşı'ndaki 250 metrekarelik dairesi cemiyette çok beğenildi. Koçibey, cemiyetteki dostlarını hem ev hem de ofislerine imza atmaya hazırlanıyor.

Yüreğir'de kentsel dönüşüm hamlesi!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde kentsel dönüşüm hamlesi başladı. İlçede 11 kültürevi, 24 çok amaçlı mahalle evi, 22 spor tesisi, bilim merkezi, kına konağı, 772 konut ve 43 işyerinin yapımı tamamlandı.

Şanlıurfa'da muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak!

Şanlıufa'nın Haliliye ilçesinde muhtar evleri proje çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak.

Gaziosmanpaşa Paşa Camii Taziye Evi hizmete açıldı!

Gaziosmanpaşa Yeni Mahalle’de inşa edilen Paşa Camii Taziye Evi törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın katıldığı açılışa yoğun ilgi gösterildi.

Adıyaman'a gençlik ve kültür evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından şehrin en büyük mahallelerinden biri olan Yeni Mahalle’de, içerisinde konferans salonu ve taziye evininde yer alacağı büyük bir gençlik merkezi ve kültür evi yapılacak.

Akdeniz Belediyesi'nden 7 ayrı yere mahalle evi!

Akdeniz Belediyesi mahalle ve taziye evlerinin sayısını artırıyor. Vatandaşların talebi üzerine 7 ayrı yerde mahalle evi ve taziye evi yapılıyor. 

Bade İşçil Nişantaşı'ndan ev aldı!

2016 yılında boşanan oyuncu Bade İşçil ve Tarkan Süalp Ulus'taki evi satıldı. İşçil'e evden 1.5 milyon TL kaldı. Oyuncu bu parayla Nişantaşı'ndan ev aldı.

Silivri Çanta Mahalle Evi hizmete açıldı!

Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir diğeri Çanta Mahallesi’nde açıldı.

Silivri Semizkumlar Mahalle Evi açıldı!

Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir diğeri Semizkumlar Mahallesi’nde hizmet vermeye başladı.

çanta mahalle evi nerede Haberi

çanta mahalle evi nerede


Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir diğeri Çanta Mahallesi’nde hizmet vermeye başladı.

Yeni Mahalle, Alipaşa, Kavaklı, Değirmenköy, Ortaköy, Seymen, Selimpaşa, Gümüşyaka, Büyükçavuşlu ve Semizkumlar hizmet veren Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir yenisi Çanta Mahallesi'nde açıldı. Silivri Belediyedi Mahalle Konseyi'ne gelen yoğun talepler üzerine açılan Çanta Mahalle Evi, geçtiğimiz haftasonu hizmete girdi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan, belediye meclis üyeleri, oda başkanları ve muhtarların katıldığı açılışa kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı toplam kursiyer sayısı bine yaklaşan Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nde; Dekoratif Sabun (Mis Sabun), İğne Oyası, Mefruşat, Kurdela Nakışı, Temel Dikiş, Takı Tasarım yapımı kurslarının yanı sıra ilk yardım, yangın söndürme,...