06 / 05 / 2024

çantacı firma ne demek

çantacı firma ne demek

Dönüşüm projelerinin yapıldığı ilçelerde ‘çantacı’ olarak adlandırılan firmalar, vatandaşa gerçek dışı vaatlerde bulunuyor. Hak sahiplerinden imza toplayan bu tür küçük firmalar, hem mal sahiplerini kandırıyor, hem de dönüşüm sürecinin önünü tıkıyor.

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! Milyarlar havada uçuştu!

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumu dün gerçekleştirildi. Söz konusu ihale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine hangi firma ne kadar teklif verdi?

Emlak Konut GYO Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek?

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım için sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım için sözleşme bedeli ne kadar oldu, projeyi hangi firma inşa edecek? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Göktürk 2. Etap için imzalar atıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Göktürk 2. Etap için imzaların atıldığını açıkladı. Peki Emlak Konut GYO Göktürk 2. Etap sözleşme bedeli ne kadar oldu? Emlak Konut GYO Göktürk 2. Etap hangi firma tarafından inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Atatürk Havalimanı'ndaki millet bahçesi için ihale yapıldı! Hangi firma ne kadar teklif verdi? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde Atatürk Havalimanı'ndaki millet bahçesi projesini kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in o yazısı...

Güneşli La Quinta Otel açıldı!

Dünyada 20 marka ve 9 bin 200 otel ile faaliyette bulunan Wyndham Grubu, La Quinta markalı otelini Güneşli’de açtı. Firma ise yıl sonunda 100 otele ulaşmayı amaçlıyor.

Pasifik İnşaat, AVM’yi satıp lojistik sektörüne girdi!

Ankara’da hayata geçirdiği Next Level serisi ve Merkez Ankara projeleriyle tanınan Pasifik İnşaat, Next Level projesindeki AVM’yi borç takasıyla sattı. AVM’den çıkan firma, uluslararası lojistik sektörüne girdi...

Salda Gölü ihalesi ne oldu?

Salda Gölü Millet Bahçesi'nin ihalesi 31 Temmuz tarihinde yapıldı. Açık İhale Usulü ile yapılan ihaleye toplam 7 firma teklif verdi. Peki Salda Gölü ihalesi ne oldu?

Stan Group kripto para ile emlak sektörüne giriş yapmak istiyor!

Stan Group 50 milyar doların üzerinde değere sahip olan gayrimenkullerini satma kararı aldı. Firma kripto para ile emlak sektörüne giriş yapmak istiyor.

Ziraat Bankası firma katkı paylı 0.98 konut kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası konut sektörü ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında anlaşmalı konutlarda yüzde 0.98 konut kredisi faiz oranı kullandırmaya devam ediyor. Projede ne kadar konut var? Firma katkı paylı konut kredisi özellikleri nedir?

Ev aldığı firma konkordato isteyen vatandaş ne yapacak?

Birçok şirket konkordato başvurusu yapıyor. Başvuranlar arasında inşaat şirketleri de bulunuyor. İnşaat şirketlerinin konkordato ilan etmesi durumunda evini teslim alamayan binlerce kişi ne yapacağını bilememenin şaşkınlığını yaşıyor. Peki bu durumda tüketici ne yapmalı?

İzmit Belediyesi'ne ait çay bahçesine 1.4 milyon TL'lik teklif!

İzmit Belediyesi'ne ait Fevziye Çay Bahçesi’nin 4. ihalesinde aylık 40 bin TL kira teklifi verildi. Firma 3 yıllık kira bedeli olan 1 milyon 440 bin lirayı peşin ödeyecek...

Doğanlar Yatırım Holding inşaat sektörüne odaklanacak!

Doğanlar Yatırım Holding, Doğtaş ve Kelebek markalarıyla öne çıkıyor. Firma 2018 yılında inşaat ve enerji sektörüne odaklanacak.

Resim Modern Kağıthane fiyatları ne kadar?

İstanbul Kağıthane'de yükselen Resim Modern projesinde 48 aya kadar firma finansmanı sağlanıyor. Peki Resim Modern Kağıthane fiyatları ne kadar?

çantacı firma ne demek Haberi

çantacı firma ne demek

RİSKLİ yapılarda yaşayan vatandaşı bekleyen tek tehlike deprem değil. İstanbul’da rantı yüksek olduğu ilçelerde dolaşan firmalar vatandaşa gerçekleşmesi mümkün olmayan teklifler sunuyor, karşılığında evleri için imza alıyor. Bölgede ‘çantacılar’ olarak adlandırılan firma temsilcileri “Evinizi yenilemek için bizimle anlaşırsanız emsal artışı yapar ve size daha geniş metrekareli ev veririz” diyor. Gelir seviyesi düşük vatandaşa ‘bonus’ adı altında para ödeyecek anlaşma yapan firmalar daha sonra bu anlaşmaları bölgedeki büyük gayrimenkul şirketlerine pazarlıyor.


BÜYÜKŞEHİR UYARDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri kentsel dönüşüm bölgelerindeki vatandaşı uyarıyor. Bazı müteahhitlerin, vatandaşları ikna etmek için gerçek olmayan taahhütlerde bulunduğunu belirten yetkililer, “Vatandaşlar firmalarla yapacakları anlaşma ve sözleşmelerin mutlaka geçerli imar hakları üzerinden yapılmasına dikkat etmeli. Hiçbir inşaat firmasının emsal yükseltme hakkı yok” dedi. 


3 BİN TL’YE İKNA EDİLİYOR

Kentsel dönüşümün öne...