10 / 05 / 2024

Capatect en çevreci marka

Capatect en çevreci marka

Yalıtım sektörünün lideri Filli Boya Yalıtım; çevreye, sürdürülebilir enerjiye önem çerçevesinde yaptığı çalışmalarla 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde iklim değişikliği ile mücadeleye dikkat çekiyor...

Siemens’in en sevilen bulaşık makinesi ne kadar? Siemens 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Siemens, bir bulaşıkta tükettiği sadece 6,7 litre su ile hem tasarruflu hem de çevreci. Siemens’in en çok tercih edilen modelleri arasında yer alan Siemens iQ500 Solo İnox bulaşık makinesi şimdi uygun fiyatlarla sizi bekliyor? İşte Siemens iQ500 Solo İnox 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kanal İstanbul dünyanın en çevreci projesi olacak!

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Kanal İstanbul projesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Karaaslan, "Kanal İstanbul her şeyden önce Türkiye’nin geleceği, İstanbul’un geleceği için çok önemli bir proje" dedi.

Kanal İstanbul: Cumhuriyet tarihinin en büyük dönüşüm projesinin adımları atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İstanbul Boğazımızı koruyacak; millet bahçeleriyle, ekolojik koridorlarıyla Türkiye'nin en çevreci projesi olacak Kanal İstanbul Projesi adımlarını atıyoruz" dedi.

Tema İstanbul en çevreci ve enerji tasarruflu proje seçildi!

Tema İstanbul, projede sağladığı enerji tasarrufu ve düşük karbon salınımı ile TuREEFF tarafından ödüle layık görüldü...

Kanal İstanbul'un güzergahında son aşamaya gelindi!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kanal İstanbul’a ilişkin merak edilenleri anlattı. Bakan Arslan, “Güzergah seçiminde son aşamaya geldik. En çevreci projelerden olacak ve aynen Marmaray'daki gibi tatlı su kanalın altından geçirilecek” açıklaması yaptı.

Antalya Kepez-Santral'de çevreci dönüşüm!

Türkiye’nin en büyük ve sorunsuz kentsel dönüşüm projesi olan Antalya Kepez-Santral, aynı zamanda en çevreci geri dönüşüm çalışmasına da sahne oluyor.

Mehmet Kalyoncu: İstanbul'un gelecek yüzyılını da planladık!

Kalyon Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kalyoncu, üçüncü havalimanının, sadece en büyük değil, en çevreci, en teknolojik ve en konforlu havalimanı olacağını söyledi.

İşte dünyadaki en çevreci havalimanları!

TAV İzmir Genel Müdürü F. Erkan Balcı, İç Hatlar Terminali'nin kendi ölçeğindeki bir tesisten yüzde 20 daha az enerji tükettiğini, karbon gazında üçte bir oranında azalma sağlandığını vurguladı.

Akdeniz'de en çevreci şehre 'İstanbul Çevre Dostu Şehir Ödülü' verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Akdeniz'de en çevreci şehre verilecek ödülün "İstanbul Çevre Dostu Şehir Ödülü" olarak adlandırılacağını açıkladı.

Mebuskent Projesi 2015'te bile rağbet gördü!

Ankara'nın en çevreci projelerinden biri olarak kabul edilen Mebuskent Projesi'nin önemli mimarlarından, Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan ile birlikte yeni projelerini konuşuldu. İşte o yazı...

Çevreci örgütler RES'lere neden dava açıyor?

Çeşme ve Karaburun’da son bir yılda RES yani ‘Rüzgar Enerji Santrali’ sayısı tam anlamıyla patladı. En temiz enerji olmasına rağmen, çevreci örgütler ve köylüler, RES’lere karşı dava açıyor. Peki ama neden?

Mersin-Tarsus OSB, Türkiye’nin en çevrecisi olacak!

Türkiye’nin en çevreci OSB’si olmak için çalışmalarına hız veren Mersin - Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTSO), bu kapsamda öncelikli olarak deşarj ünitesi izni almak için temaslarını sürdürüyor.

Bürotime ergonomik ve çevreci ürünler üretiyor!

2000 yılında Konya'da kurulan Bürotime, 2 bini aşkın ürün çeşidiyle Türkiye'nin en büyük ofis mobilyaları üreticisi konumunda. Bürotime, Tasarımda öncü, çok işlevli, insan sağlığına duyarlı, ergonomik ve çevreci ürünler üretiyor.

Capatect en çevreci marka Haberi

Capatect en çevreci marka


Çevreci Tesisleri, Ar-Ge yatırımları ve üretmiş olduğu çevre dostu ürünleri ile her zaman çevre ve insan sağlığına duyarlı olan Filli Boya Yalıtım, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü 1 gün değil, her gün kutluyor ve iklim değişikliğiyle mücadele için başlatmış olduğu kampanya ve projeleriyle sürdürülebilir bir dünya için çalışıyor.


Bugüne dek yaptığı AR-GE yatırımlarıyla ve şirket genelinde düzenlenen eğitimlerle çevre bilincinin oluşturulması ve sürekliliğinin sağlanmasını amaçlayan Filli Boya Yalıtım,  çevreyle ilgili mevzuat, yasal düzenlemeler ve ilgili mahalli çevre kurulu kararlarına uymanın yanı sıra sürekli gelişme ve iyileşmeyi de hedefliyor.  Resmi makamlar, ilgili kuruluşlar, tüketici ve tedarikçiler ile işbirliği içinde, çevrenin kirlenmesine neden olan unsurları kontrol altına almak, azaltmak ve önlemek, geri kazanılması mümkün olan atıkların tekrar değerlendirilmesini sağlamak, geri kazanımın mümkün...