01 / 05 / 2024

caroline koç Melendiz Gayrimenkul

caroline koç Melendiz Gayrimenkul

Caroline Nicole Koç, Özgür Burak Akkol ve Kerem Kaşıtoğlu; Melendiz Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi'ni kurdu...

Sosyetenin tanınmış isimleri Can ve Ahu Has çifti yeni ev sahipleri ile mahkemelik oldu!

Ev sahipleriyle sorun yaşayan sosyetenin tanınmış çifti, soluğu mahkemede aldı. Caroline Koç'un sattığı konutta kiracı olarak bulunan ünlü çift, yeni ev sahibiyle anlaşamadı.

Caroline Nicole Koç kimdir? Caroline Koç kaç yaşında?

Mustafa Koç'un eşi Caroline Nicole Koç kimdir? İş insanı ve hayırsever Caroline Nicole Koç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Caroline Koç gayrimenkul şirketi kurdu!

Caroline Nicole Koç, Özgür Burak Akkol ve Kerem Kaşıtoğlu; Melendiz Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi'ni kurdu...

Melendiz Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Melendiz Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Caroline Nicole Koç,  Özgür Burak Akkol ve Kerem Kaşıtoğlu ortaklığında kuruldu. 

Nef, Kandilli'de Caroline Koç'un kiracısı oldu!

Nef merkez ofis olarak kullanmak üzere Kandilli'deki Caroline Koç'un tarihi köşkünü 1 yıllığına aylık 20 bin + KDV bedelle kiraladı...

Mustafa V. Koç Golf Sahası hayata geçiyor!

İstanbul Golf Kulübü Üyeleri, Mustafa V. Koç’un anısına Riva’da yapılacak olan “Mustafa V. Koç Golf Sahası”nı kulübün başkanı Caroline N. Koç ev sahipliğinde düzenlenen bir saha turu ile incelediler.

Caroline Koç Riva'da 29 milyon dolarlık golf sahası kuracak!

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç'un eşi Caroline Koç Riva'da 29 milyon dolara satın aldığı arsaya golf sahası kuracak. Caroline Koç, yaptıracağı sahaya eşi Mustafa Koç’un adını verecek.

Selamlique Cafe Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açıldı!

Banu Yentur ve Caroline Koç'un sahibi olduğu Selamlique Cafe, TAV'ın iştiraki olan BTA ile işbirliği yaparak, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete vermeye başladı.

Koç Holding yönetim kurulu toplantısı yapıldı!

Koç Holding'in 52. Olağan Genel Kurulu kapsamında seçilen yeni Yönetim Kurulu'nda merhum Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç ile Suna ve İnan Kıraç'ın kızı İpek Kıraç da yer alıyor.

Mustafa Koç kimdir?

İstanbul Riva'da golf sahası yapan Mustafa Koç, 4 Nisan 2003 tarihinden beri Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı. Mustafa Koç ve Caroline Koç çifti golfe tutkunluğu ile biliniyor..

Mustafa-Caroline Koç çifti Bodrum Cennet Koyu'ndaki villalarını sattı!

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ile eşi Caroline Hanım, Bodrum'daki Cennet Koyu'ndaki Mandarin Oriental'dan aldıkları villayı sattı.

Haremlique Miami’de mağaza açacak!

Caroline Koç ve Banu Yentür’ün kurduğu Haremlique, Miami’de mağaza açmaya hazırlanıyor. Yentür, ‘à la mer’ adlı koleksiyonla plaj giyisileri üzerine de çalıştıklarını söyleyerek, Miami’de bir mağaza açmaya hazırlılandıklarını söyledi.

Haremlique banyo ürünleri, New York'ta satılmaya başladı!

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koçun eşi Caroline Koç ve tasarımcı Banu Yentürün 3 yıl önce kurdukları Haremliquein yatak odası ve banyo ürünleri, New Yorkun ünlü dekoratörü Anthony Toddun mağazasında satılmaya başladı

caroline koç Melendiz Gayrimenkul Haberi

caroline koç Melendiz Gayrimenkul

Koç Ailesi, 2011'den bu yana hem birbiriyle ortak hem de birbirlerinden bağımsız peş peşe gayrimenkul şirketleri kurdu. İlk kuruluşu Koç Holding şeref Başkanı Rahmi Koç yapmıştı.

2011'de üç şirket birden kurularak aileye ait gayrimenkuller Nakkaş Gayrimenkul, Avas Gayrimenkul ve Temel Gayrimenkul bünyesinde toplanmıştı.

Nakkaş ve Avas, daha önce kurulan aynı isimdeki Koç şirketlerinin yeni bir yapıyla devamı niteliğindeydi.

Temel Gayrimenkul ise Koç ailesinin iki kuşağını bir araya getiren yeni bir şirket olarak öne çıkıyor. Bu şirketlerden ikisi Rahmi Koç ve rahmetli oğlu Mustafa Koç'a aitti. Nakkaş Gayrimenkul'ün yüzde 99 hissesi Mustafa Koç, yüzde 1'i de Rahmi Koç üzerinde görünüyor. Avas Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited'in yüzde 99'u Rahmi Koç'a, yüzde 1'i de Mustafa Koç'a ait. Temel Ticaret ve Gayrimenkul Yatırım Limited'e ise...