27 / 04 / 2024

Carrefour Bayrampaşa AVM ramazan bayramında açık mı

Carrefour Bayrampaşa AVM ramazan bayramında açık mı

Carrefour Bayrampaşa AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda açık mı? Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda kaça kadar açık? Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda kaçta açılacak?

CarrefourSA Bayrampaşa AVM satıldı!

Bayrampaşa'nın ilk alışveriş merkezi olan CarrefourSA için satış işlemi gerçekleştirildi. Bayrampaşa CarrefourSA'nın satışı 28 Şubat 2018 Çarşamba günü yapıldı. 

Carrefour Bayrampaşa Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Carrefour Bayrampaşa, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour Bayrampaşa Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Carrefour Bayrampaşa Kurban bayramı çalışma saatleri...

Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

135 mağazanın yer aldığı Bayrampaşa Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. Peki Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

Carrefour Bayrampaşa Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Carrefour Bayrampaşa hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour Bayrampaşa Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda kaça kadar açık? Carrefour Bayrampaşa bayramda kaçta açılacak?

Bayrampaşa Cezaevi arazisine AVM mi yapılacak?

Mahkemenin 3 kez iptal kararına rağmen Bayrampaşa Cezaevi’nin imar planı Büyükşehir Meclisi’nden geçti. Başkan Aydıner, “İçerisinde AVM yok. Alışveriş merkezlerinin olacağı dükkanlar var” dedi.

Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda açık mı?

Carrefour Bayrampaşa AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda açık mı? Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda kaça kadar açık? Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda kaçta açılacak?

Carrefour Maltepe Park AVM bayramda açık mı?

Carrefour Maltepe Park AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Maltepe Park AVM bayramda açık mı? Maltepe Park AVM bayramda kaça kadar açık? Maltepe Park AVM bayramda kaçta açılacak?

Bayrampaşa Ora AVM iflas etti!

İstanbul Bayrampaşa Ekim 2011'de açılan Ora AVM için 400 milyon dolarlık yatırım yapılmıştı. İçinde 235 mağaza ve iki otel bulunan Ora AVM bir yıl açık kalmadan kapandı.

CarrefourSa Bayrampaşa eğlenceli aktivitelere ev sahipliği yapacak!

CarrefourSa Bayrampaşa AVM, 14-15 Eylül tarihleri arasında Düşyeri Çocuk Şenliği kapsamında konser ve birbirinden eğlenceli aktivitelere ev sahipliği yapacak. Etkinlikler hafta sonu 10:00-20:00 saatleri arasında gerçekleşecek

Bayrampaşa Caprice Gold!

Bayrampaşa Caprice Gold ORA AVM ve Forum İstanbul AVM'nin yanında inşa ediliyor. Jetpa Holding Bayrampaşa Caprice Gold devremülk projesini bu yıl sonunda teslim etmeyi hedefliyor...

Yorum İstanbul Bayrampaşa iletişim!

Yorum İstanbul Bayrampaşa iletişim bilgileri ışığında Yorum İstanbul Bayrampaşa projesi Forum İstanbul AVM Yanı, Bayrampaşa lokasyonunda yer alıyor. Yorum İstanbul Bayrampaşa projesinde daire satışları tamamlanmış durumda...

Bayrampaşa'da yer alan 7 projenin havadan görüntüleri!

havadanemlakvideo.com ekibi Bayrampaşa'da bulunan Yorum İstanbul, Hayat Tepe, Sultan's Residence, Caprice Gold, Esenler Otogarı, Marmara Forum, Ora Avm olan 7 farkılı projenin havadan videolarını çekti.

Bayrampaşa Forum İstanbul AVM'nin son hali görüntülendi!

Bayrampaşa Forum İstanbul AVM'nin havadan videosunu www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Carrefour Bayrampaşa AVM ramazan bayramında açık mı Haberi

Carrefour Bayrampaşa AVM ramazan bayramında açık mı

Carrefour Maltepe Park bayramda açık mı?

Carrefour Bayrampaşa hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda açık mı? Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda kaça kadar açık? Carrefour Bayrampaşa bayramda kaçta açılacak?


Carrefour Bayrampaşa bayram mesaisi:

Carrefour Bayrampaşa AVM Ramazan Bayramı'nın ilk günü saat 12:00'te açılıyor.Carrefour Bayrampaşa AVM akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Diğer günler ise 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.


Carrefour Bayrampaşa iletişim bilgileri:

Telefon:0212 640 99 00 - 640 98 85 

Faks:0212 640 99 22 

Web Adresi:http://www.carrefour.com.tr 

E Posta:[email protected] 

Adres:Ferhatpaşa Çiftliği Altıntepsi Mah. Esenler Otogar Yanı Bayrampaşa İstanbul İstanbul


Carrefour Bayrampaşa kroki:



Işıl Seren...