05 / 05 / 2024

Carrefour Haramidere

Carrefour Haramidere

İstanbul'da yeni bir alışveriş merkezinin daha inşaatına başlanıyor. Haramidere'deki Carrefour'un yıkılması planlanıyor. Ardından bölgede yeni bir rezidans inşa edilecek. 

Tecno Pova Neo'ya görülmemiş kampanya! Carrefour'un bu fırsatı kaçırılmaz

Carrefour, carrefourSA kart'a özel %29 indirim yaptığı ''Tecno Pova Neo''yu internet sitesinden ilan etti. mayıs ayında da indirimlerine devam ederek müşterilerini memnun etmeyi hedefleyen Carrefour'un bu kampanyasını kaçırmayın.

Carrefour'dan Xiaomi Redmi 12C'ye inanılmaz kampanya! yüzde 38'lik indirimi kaçırmayın

Carrefour'un fiyat performans ürünlerine yaptığı indirimler Mayıs ayında da devam ediyor. Xiaomi Redmi 12C için CarrefourSA Kart'a Özel  yüzde 38 kampanya vatandaş tarafından rağbet gördü.

Xiaomi Redmi 10 Carrefour'da çok ucuza! CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 19 kampanyayı kaçırmayın

Carrefour'un fiyat performans ürünlerine indirimleri devam ediyor. Mayıs ayına da indirimlerle giren Carrefour, Xiaomi Redmi 10'a yaptığı kampanya ile gündeme geldi. Bir çok markanın amiral gemisi ürünleri ile boy ölçüşen Xiaomi Redmi 10'un avantajlı satışını kaçırmayın

Bu ürünler kapış kapış gidiyor! Carrefour'da Bayram coşkusu! Ece fındıklı çikolata 75 TL, Poşet şeker 56.90 TL'ye düştü

Ülkemizdeki büyük zincir marketlerden biri de CarrefourSA. Makûl ve indirimli alışveriş yapmak isteyen birçok insan CarrefourSA' dan aktüel ürünler kataloğu inceleniyor.  İşte Carrefour aktüel kataloğunun ayrıntıları

Ayçiçek yağında fiyatlar dip yaptı! Carrefour'da fiyatları görenin aklı başından gitti

Ayçiçek yağına yapılan arka arkaya zamlar neticesinde marketler indirim yapmaya başlamıştı. Bir indirim haberi de Carrefour'dan geldi 4 litre ayçiçek yağının satış fiyatı dibe indi. İşte Ayçiçek yağında indirim gerçekleştiren Carrefour ve indirimin ayrıntıları.

Carrefour'dan bomba ayçiçek yağı kampanyası! 1,2,4,5 Litre fiyatları kuyruk oluşturan cinsten

Ayçiçek yağında büyük indirim Carrefour'dan geldi. Ard arda yapılan indirimlere Carrefour'un uyguladığı tarife ise  1 litre, 2 litre, 4 litre ve 5 litre ayçiçek yağına geldi. ücretleri resmen dip fiyata gelen ayçiçek yağına ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Bütçe dostu Oppo A16 Carrefour'da çok ucuza! 15 Nisan 2023 fiyat listesi

Carrefour'un fiyat performans telefon indirimleri Nisan ayında da devam ediyor. Carrefoursa Kart'a Özel  yüzde 20 İndirim hakkı sunuyor. Oppo A16  telefonun ne kadar olduğunu öğrenmek için haberimize bakabilirsiniz.

Huawei Nova 10'a Carrefour'da şok eden indirim! Telefonunu yenilemek isteyenler bu kampanyayı kaçırmasın!

Huawei Nova serisinin avantajlarından biri, paranızın tam karşılığını vermesidir. Üst düzey akıllı telefonlarda bulunan özelliklerin çoğuna fiyatın çok altında sahip olabilirsiniz. Carrefour Huawei Nova 10 modeline Carrefoursa Kart'a Özel  yüzde 13 kampanya sunuyor.

Yüksek kaliteli kameraya sahip İPhone 11 Carrefour'da indirimde! Bu kampanya kaçmaz 

Carrefour, suya ve toza dayanıklı bir tasarıma sahip İPhone 11 için Carrefoursa Kart'a Özel  yüzde 15 oranında kampanya yapıyor. 19.999,00 TL'den 16.999,00 TL'ye düşen fiyatıyla Amiral gemisi İPhone 11'in detayları haberimizde

Carrefour'dan indirim furyası! Galaxy Z Flip3 telefonlara yüzde 17 kampanyayı kaçırmayın

Amiral gemisi telefonlarda zirvede olan Samsung'un modellerine iddirim yapan Carrefour Nisan ayında da kampanyalarına devam ediyor. Samsung Galaxy Z Flip3 telefonlara Carrefoursa Kart'a özel  yüzde 17 avantaj sunuyor.

Tecno Camon 19 Pro Carrefour'da çok uyguna! İşte 13 Nisan 2023 fiyat listesi

Carrefour, avantajlı ürünleri satışa sunmaya devam ediyor. Tecno Camon 19 Pro akıllı telefonlara Carrefoursa kart'a özel yüzde 22 avantajlı Nisan kapanyası ile kullanıcıya sunuluyor. Peki 13 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Carrefour'dan Xiaomi Redmi 12C'ye çılgın indirim! Bu fiyatı piyasada bir daha bulamazsınız

Carrefour'un Fiyat performans sınıfında indirim yaptığı ''Xiaomi Redmi 12C'' Carrefoursa Kart'a özel yüzde 34 avantajla kullanıcı ile buluşuyor. Amiral gemisi telefonlarla boy ölçüşen telefon bir çok kullanıcı tarafında beğeni alıyor. Peki Xiaomi Redmi 12C 13 Nisan 2023 fiyatı nedir?

Yerli üretim Reeder S19 Max Carrefour'da çok ucuza! 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Carrefour, Yerli üretici olan Reeder'in çok ucuz ve yüksek performansa sahip olması vatandaş tarafından tercih sebebi oluyor.  Carrefoursa Kart'a Özel yüzde 16 Tasarruf avantajınan faydalanmak isteyenler haberimizden detayı öğrenebilirsiniz.

Carrefour Haramidere Haberi

Carrefour Haramidere

Türkiye'deki alışveriş merkezi sayısı 393'e ulaşmış durumda. Kiralanabilir alan ise 12 milyon metrekare düzeyinde. Birçok yeni projenin inşaatı ise sürüyor. Duyduğumuza göre, önümüzdeki günlerde İstanbul'da yeni bir alışveriş merkezinin daha inşaatına başlanıyor.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Bu AVM'nin Haramidere'deki Carrefour'un yerine yapılması planlanıyor. Fransız Continent'in kapanmasından sonra onun yerine hizmete giren Cerrefour, Fransız firmanın Türkiye'deki ilk süpermarketlerinden biri olmasının yanı sıra içindeki mağazalarıyla da ilkAVM'lerden biri olma özelliği taşıyordu. Bir ara bölgenin çekim merkezi olan Carrefour, daha sonra bu cazibesini yitirdi. Hazır giyimden beyaz eşyaya birçok sektörden onlarca firma zaman içinde buradaki mağazasını kapattı.


Arkadaşımız Özbey Men'in duyumlarına göre Carrefour'un mülk sahibi olan Çebi Ailesi, burası ile ilgili kararını vermiş; Carrefour yılbaşından sonra yıkılıp yerine içinde AVM'nin de...