13 / 05 / 2024

CarrefourSA Bayrampaşa kapanıyor

CarrefourSA Bayrampaşa kapanıyor

Bayrampaşa'nın ilk alışveriş merkezi olan CarrefourSA için satış işlemi gerçekleştirildi. Bayrampaşa CarrefourSA'nın satışı 28 Şubat 2018 Çarşamba günü yapıldı. 

Artık  20-30 katlı bina devri kapanıyor! Açıklama ilk ağızdan geldi... İşte imarda yeni dönem!

Kahramanmaraş’ta 10 ili birden vuran deprem, bir an önce önlem alınması gerektiğini tekrar yüzlere çarparken,  hükümet kanadından da yeni önlemler geliyor.  Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, alınacak önlemleri tek tek açıkladı. Bundan sonra bir devir kapanıyor. İşte detaylar…

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor kaçta kapanıyor 2020?

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2020? Alışveriş Merkezleri yılbaşında kaçta açılıyor? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanıyor?

AVM'ler bayramda kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor 2019?

Vatandaşların bayram dönemlerinde en çok merak ettiği konulardan biri de AVM'ler bayramda kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor 2019 sorusu. Peki AVM'ler bayramda açık mı 2019, AVM'ler bayramda açık mı kapalı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

CarrefourSA market sayısını 640'a çıkarıyor!

CarrefourSA 120 milyon TL yatırım yapıyor. Gıda perakende zinciri 612 olan market sayısını 640'a çıkarıyor.

CarrefourSa Bayrampaşa'nın akıbeti belli oldu!

Carrefoursa’nın Bayrampaşa’daki 63 dönümlük arazisi 145 milyon TL’ye Re-Pie’ın oldu. Carrefoursa Bayrampaşa'nın satışında sonra arazi üzerine ne yapılacağı merak konusu oldu. 

CarrefourSa Bayrampaşa arazisi 145 milyona Re-Pie'ye satıldı!

CarrefourSa Cerrefour Sabancı Ticaret Merkezi, CarrefourSa'nın Bayrampaşa'daki arazisi ile ilgili KAP'a açıklama yaptı. Şirket Bayrampaşa'daki dev araziyi 145 milyona sattığını resmen duyurdu...

Carrefoursa Bayrampaşa'daki arazisini sattı!

Carrefoursa'nın İstanbul Bayrampaşa'daki arazisini sattığı açıklandı. Carrefoursa hipermarket, otopark ve ticaret merkezinden oluşan 63 dönümlük arazisini 145 milyon liraya Re-pie Gayrimenkul Yatırım Fonu’na sattı.

CarrefourSA Bayrampaşa AVM satıldı!

Bayrampaşa'nın ilk alışveriş merkezi olan CarrefourSA için satış işlemi gerçekleştirildi. Bayrampaşa CarrefourSA'nın satışı 28 Şubat 2018 Çarşamba günü yapıldı. 

Bayrampaşa Axis İstanbul 15 Mayıs'ta açılıyor!

Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul kapılarını 15 Mayıs'ta açıyor. Sur Yapı ve Hayat Holding imzası taşıyan Axis İstanbul 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor...

Bayrampaşa Cezaevi, kültür alanına dönüşmek için gün sayıyor!

Türk adalet sistemine 41 yıl hizmet verdikten sonra, 2008'de, "tutuklu ve hükümlülerin yeni inşa edilen modern cezaevlerine taşınmasını'' amaçlayan çalışmalar kapsamında kapatılan Bayrampaşa Cezaevi, kültür alanına dönüşmek için gün sayıyor.

Kayseri Şeker Fabrikası Bayrampaşa'daki arsalarını 225 milyon TL'ye satıyor!

İstanbul Bayrampaşa, Kartaltepe mevkinde bulunan 44.038 metrekare ve tapuda ticaret + hizmet merkezi olarak geçen arsalar, Kayseri Şeker Fabrikası'ndan 24 Mart 2015 günü kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkarılıyor.

Haydarpaşa İskelesi kapanıyor!

Haydarpaşa İskelesi, yenileme amaçlı restorasyon çalışmaları nedeniyle kapanıyor. Kadıköy - Eminönü, Karaköy - Haydarpaşa ve Karaköy - Kadıköy seferlerinde, Haydarpaşa uğramaları 8 Kasım'dan itibaren yapılmayacak. İşte o açıklama...

Bayrampaşa - Maltepe üst geçit korkulukları onarılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, D - 100 karayolu üzerinde bulunan Bayrampaşa- Maltepe üst geçidi korkuluklarının onarım çalışmalarını başlattı. Çalışmaların, Kurban Bayramı başlangıç tarihine kadar tamamlanması planlanıyor.

CarrefourSA Bayrampaşa kapanıyor Haberi

CarrefourSA Bayrampaşa kapanıyor

2003 yılında açılan ve Bayrampaşa'nın ilk alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan CarrefourSA 31 Aralık 2017 tarihinde kapatıldı. CarrefourSA müşterilerine 1 Ocak'tan itibaren Bayrampaşa Forum AVM'de hizmet vermeye başladı. 

İçerisi boşaltılan 63 bin 261 metrekare arsa alanı üzerine kurulu CarrefourSA Bayrampaşa Alışveriş Merkezi ayrıca 24 bin metrekare kiralanabilir alana sahip. CarrefourSA Bayrampaşa AVM içerisinde birçok cazip marka ve 55 mağaza yer alıyordu.

İstanbul’un en hızlı gelişen ilçelerinden Bayrampaşa’da metro istasyonuna yürüyüş mesafesinde yer alan Bayrampaşa CarrefourSA AVM'nin satış işlemi 28 Şubat 2018 Çarşamba günü gerçekleştirildi. CarrefourSA Bayrampaşa AVM'nin kime ve ne kadara satıldığına dair açıklama yapılmıyor. 

CarrefourSA Bayrampaşa AVM'nin satış işleminde verilen bedel yasal sınırların altında kaldığı için Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) henüz açıklama yapılmadı. CarrefourSA Bayrampaşa AVM'nin satışına ilişkin detayların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor....