05 / 05 / 2024

CarrefourSA İstinye yenilendi mi

CarrefourSA İstinye yenilendi mi

CarrefourSA İstinye ‘çıpa’ konseptiyle hizmete açıldı. Açılışa Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı ve CarrefourSA Yönetim Kurulu Başkanı Ata Köseoğlu da katıldı.

Carrefoursa'dan yenilenmiş iPhone 8 fırsatı! Uygun fiyata iPhone sahibi olabilirsiniz!

Carrefoursa, şimdi yenilenmiş iPhone 8 modellerini satışa sunuyor! Bu modeller, Apple tarafından onaylanan sertifikalı bir yenileme sürecinden geçirildi ve her biri orijinal Apple yedek parçaları kullanılarak yenilendi.

CarrefourSA İstinye hizmete açıldı!

CarrefourSA İstinye ‘çıpa’ konseptiyle hizmete açıldı. Açılışa Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı ve CarrefourSA Yönetim Kurulu Başkanı Ata Köseoğlu da katıldı.

İstinye CarrefourSA 6 milyon TL'ye yenilendi!

Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, yenilediği İstinye Hipermarketini “çıpa” konseptiyle 8 Mayıs 2017 vatandaşların hizmetine açtı.

Kentsel Dönüşüm Rehberi kitabı yenilendi!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu kurucuları Prof. Dr. Gürsel Öngören ve Prof. Dr. N. İlker Çolak tarafından ilk defa 2013’de hazırlanan “Kentsel Dönüşüm Rehberi” isimli kitap yeni çıkan yönetmelikler doğrultusunda yenilendi.

Beyaz Saray'ın yemek odası 600 bin dolara yenilendi!

Beyaz Saray'ın yemek odası Michelle Obama'nın zevki doğrultusunda 600 bin dolara yenilendi. Odadaki önemli detaylardan biri odaya mavi rengin katılmış olmasıydı. Oda daha canlı renk ve kumaşlar tercih edildi.

Topçular’daki hizmet binası yenilendi!

İzmit Belediyesi tarafından Topçular mahallesindeki hizmet binası yenilendi. Dış yapısı bozulan Topçular mahallesi hizmet binası, İzmit Belediyesi tarafından onarım çalışmaları yapılarak yenilendi. İşte çalışmanın ayrıntıları...

İzmit Topçular’daki hizmet binası yenilendi!

İzmit Belediyesi tarafından Topçular mahallesindeki hizmet binası yenilendi. Dış yapısı bozulan Topçular mahallesi hizmet binası, İzmit Belediyesi tarafından onarım çalışmaları yapılarak yenilendi.

2002 yılında Sabancı, CarrefourSa için kamu binası yapacakmış!

2002 yılında Sabancı Holding, Ataköy - Şirinevler kavşağına Carrefoursa yapmak için, Bahçelievler'de 24 milyon dolara toplam 30 bin 500 metrekare kapalı alana sahip kamu binası yapacakmış.

Antalya Güral Premier Hotel Belek 150 liralık yatırmla yenilendi!

Antalya'nın Serik İlçes'ndeki Güral Premier Hotel Belek, 150 milyon liralık yatırımla 2 yl süren çalışmalar sonucu yenilendi Hotel'de 2 yıl süren yenilenme ve değişim çalışmaları tamamlandı.

Carrefoursa,Kiler ve Alkaş Marmaris'te MiaMai otelini açtı!

Ünlü CEO’lar emeklilikte keyif sürmek için Bozburun’da arazi ararken otel sahibi oldular. Carrefoursa Genel Müdürü Mehmet Nane, Kiler CEO’su Nihat Özdemir ve Alkaş’ın patronu Avi Alkaş’ın artık bir butik oteli var...

Altinemlak.com.tr yenilendi!

Türk emlak piyasasının bireysel ve kurumsal açıdan tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan altinemlak.com.tr yenilendi. Yenilenen yüzüyle kullanıcılarına ‘Merhaba’diyen altinemlak.com.tr, Türkiye’nin en modern emlak portali olmaya aday…

CarrefourSA Türkiye'deki 30'uncu hipermarketini açtı!

Büyüme stratejisi çerçevesinde yatırımlarına hızla devam eden CarrefourSA, Samsun'daki ilk hipermarketini önceki gün hizmete açtı. Böylece Türkiye genelindeki 30'uncu hipermarketimizi açmış oldu.

Hotel BurccluB oteli yenilendi!

2006 yılından beri hizmet vermekte olan Hotel BurceluB 2015 yaz sezonuna tamamen yenilenen yüzüyle başladı. Misafirlerine en güzel hizmeti vermek üzere tüm odalar, banyolar, kapalı havuzlar ve genel mekanlar yenilendi.

CarrefourSA İstinye yenilendi mi Haberi

CarrefourSA İstinye yenilendi mi


Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, yenilediği İstinye Hipermarketini ‘çıpa’ konseptiyle vatandaşların hizmetine açıldı.


Açılışa, Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı ve CarrefourSA Yönetim Kurulu Başkanı Ata Köseoğlu, CarrefourSA Genel Müdürü Z. Hakan Ergin, Hiper Satış Direktörü Şenol Arpacı ve İcra Kurulu Üyeleri de  katıldı. Açılışta konuyla ilgili açıklamalar yapan  Ata Köseoğlu, “CarrefourSA, bugün Türkiye’nin 58 şehrinde, 630 market ile yılda 185 milyon kişiye ulaşan dev bir ailedir. Mevcut marketlerimizi tüketicilerimizin ihtiyaçlarına göre yeniden şekillendiriyoruz. İstinye’deki hipermarketimizi, bu anlayışla yeniliyor ve tüketicilerimizle buluşturuyoruz” dedi. Hakan Ergin de, “Yeniliklere İstinye CarrefourSA Hiper’de başladık. 6 milyon TL yatırım yapıldı. 350 kişinin görev yaptığı marketimiz, sahip olduğu ürün yelpazesinden misafirlerine sunduğu hizmet anlayışına, daha rahat bir alışveriş imkânı sağlamasından farklı lezzetlere kapı açan reyon...