07 / 07 / 2024

CarrefourSA kiler birleşmesi

CarrefourSA kiler birleşmesi

CarrefourSA tarafından yapılan açıklamaya göre, 8 Temmuz 2015'de devralınan Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ ile Kiler Ankara Mağazacılık Sanayi ve Ticaret AŞ'nin şirketle birleşmesi tamamlandı.

Araç sahiplerine müjde! Trafik sigortasına indirim geliyor!

Trafik sigorta priminin yüksek olmasına belli şartların birleşmesi neden oluyor. Bundan sonra kurallara uyan daha az sigorta ödeyecek.

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Kiler GYO Kemerburgaz projesi geliyor! Yeni proje! 

Kiler GYO Kemerburgaz projesi için düğmeye bastı. Şirket bu parsellerde hayata geçirilecek olan proje için Biskon Yapı ile Müteahhitlik sözleşmesi imzalanmasına karar verdi. 

Yumurta üretiminin düşmesi fiyatlara nasıl yansıyacak? İşte A101, Migros, Carrefoursa 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

Tavuk yumurtası üretimi sadece yüzde 0,2 arttı. Peki bu artış market raflarıbdaki yumurta fiyatlarına nasıl yansıyacak? Güncel yumurta fiyatları ne kadar? İşte A101, Migros, Carrefoursa yumurta fiyat listesi...

Türk inşaat sektöründen Birleşik Arap Emirlikleri çıkarması!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki yatırım potansiyeline dikkati çekerek, önemli açıklamalar yaptı. İşte Nail Olpak'ın o açıklamaları...

Kiler GYO Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz'daki arsasını aldı! 

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediye Başkanlığı tarafından yapılan Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 2 parselin arsa satışı ihalesini kazandı. Satış sözleşmesi imzalandı ve satın alma işlemleri gerçekleştirildi. 

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

Kiler GYO-İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi Beylikdüzü projesi feshedildi!

Kiler GYO ve İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nin ile imzalamış olduğu 03.05.2017 tarihli "Düzenleme Şeklinde Kat Karşılığı İnşaat ve Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" "Fesihname ve İbra Sözleşmesi" imzalanarak karşılıklı olarak feshedildi.

Almanya'nın dev toplu konut birleşmesi tamam!

Almanya’nın toplu konut alanında en büyük iki şirketi arasında yer alan Vonovia ile Deutsche Wohnen’in birleşme kararına izin çıktı.

Referans Kartal Panorada için müteahhitlik sözleşmesi imzalandı!

Kiler GYO, İstanbul İli Kartal İlçesi 11371 ada 184 parsel ve 11466 ada 105 parselde gerçekleştirilecek olan Referans Kartal Panorada Projesi için Biskon Yapı A.Ş. ile müteahhitlik sözleşmesi imzaladı.

Avrupa ülkeleri İsrail'e ek konut inşaatından vazgeçmesi için çağrıda bulundu!

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin (BMGK) üyeleri Almanya, Fransa, Belçika ve Estonya ile konseye gelecek sene katılacak Norveç ve İrlanda, İsrail'e Doğu Kudüs’teki ek  konut inşası planından vazgeçmesi için çağrıda bulundu.

Kiler GYO'nun Referans Başakşehir Vadi projesi için sözleşme imzalandı!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi konut ve ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Kiler Holding A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşımı Sözleşmesi imzaladı. 

Kiler GYO'nun Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi iptal edildi! 

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Yenibosna Mahallesi'nde yer alan arsa üzerinde ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla imzalanan Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi feshedildi...

CarrefourSA kiler birleşmesi Haberi

CarrefourSA kiler birleşmesi

CarrefourSA, Kiler Alışveriş Hizmetleri ve Kiler Ankara Mağazacılık ile birleşmenin tamamlandığını duyurdu.


CarrefourSA tarafından yapılan açıklamaya göre, 8 Temmuz 2015'de devralınan Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ ile Kiler Ankara Mağazacılık Sanayi ve Ticaret AŞ'nin şirketle birleşmesi tamamlandı.


Birleşme, geçen yılın son gününde Türk Ticaret Kanunu ile Kurumlar Vergisi Kanunu'nun ilgili maddeleri uyarınca verilen izinlerin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda duyurulmasıyla işlerlik kazandı.


Böylece CarrefourSA ve Kiler hisseleri de 4 Ocak Pazartesi gününden itibaren Borsa İstanbul'da tek hisse olarak işlem görecek.


Geçen yılın mayıs ayında duyurulan satın alma, CarrefourSA'nın bir yıl içinde gerçekleştirdiği üçüncü satın alma oldu. Şirket daha önce, İsmar'ın Türkiye çapındaki 26 marketini ve Antalyalı 1e1 Marketleri'nin 29 mağazasını bünyesine katmıştı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Nane, Kiler'in CarrefourSA'ya...