18 / 05 / 2024

CarrefourSA kileri bünyesinemi kattı

CarrefourSA kileri bünyesinemi kattı

Bu yıl satın alma atağına kalkan CarrefourSA bünyesine Kiler'i de kattı. Organize perakende şirketinin yüzde 85 hissesini 429.6 milyon liraya satın aldı.

Reysaş, Kumluca'daki deposunu CarrefourSa'ya kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli Kumluca İlçesi Sarıkavak Köyü'nde bulunan depoyu CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş.'ye 7 yıllığına kiraladı.

Adana CarrefourSa AVM imar planına itiraz edildi!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğu ile kabul edilen ve askıya çıkarılan CarrefourSA Alışveriş Merkezi'nin de içinde bulunduğu 160 dekarlık alanla ilgili imar planı değişikliği kararına Mimarlar Odası Adana Şubesi itiraz etti.

Mimarlardan Adana CarrefourSA AVM imar planına itiraz!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile kabul edilen ve askıya çıkarılan CarrefourSA Alışveriş Merkezi’nin de içinde bulunduğu 160 dekarlık alanla ilgili imar planı değişikliği kararına Mimarlar Odası Adana Şubesi itiraz etti.

CHP, Adana CarrefourSA AVM imar planına itiraz etti!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grubu, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edilen CarrefourSA Alışveriş Merkezi’nin içinde bulunduğu 160 dönümlük alanla ilgili imar planı değişikliği kararına itiraz etti.

Carrefoursa Hipermarketi Primemall Antakya’da açıldı!

Primemall Antakya, zengin marka karmasına bir yenisini daha ekledi. Antakya’nın ilk Carrefoursa Hipermarketi Primemall Antakya’da açıldı.

Adana CarrefourSA arazisi imar planı yargıya taşınıyor!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi öncesinde grup karan alan CHP grubu CarrefourSA arazisinde yapılacak imar rantını yargıya taşımaya hazırlanıyor CHP Grubu CarrefourSA rantına itiraz edecek...

Adana Yüzüncü Yıl CarrefourSA arsasına yoğun ilgi!

Büyükşehir Belediye Meclisi, 1/5000 ölçekli nazım imar planı iptal edilen bölgede imar değişikliğine gitti. CarrefourSA'nın arsasının yoğunluğu artınca milyonlarca liralık rant oluştu.

CarrefourSA'nın Maltepe'deki binası LEED Gold Sertifikası aldı!

CarrefourSA’nın İstanbul Maltepe’deki Genel Müdürlük Binası, LEED BD+C: Core and Shell kategorisinde 67 puanla LEED Gold Sertifikası almaya hak kazandı.

CarrefourSA'ya LEED Gold Sertifikası!

CarrefourSA, enerji tasarrufu alanında yeni bir başarı elde etti. İstanbul Maltepe'de bulunan CarrefourSA Genel Müdürlük Binası, LEED BD+C: Core and Shell kategorisinde LEED Gold Sertifikası aldı.

CarrefourSA binası LEED Gold Sertifikası aldı!

CarrefourSA'nın İstanbul Maltepe'deki Genel Müdürlük Binası, LEED BD+C: Core and Shell kategorisinde 67 puanla LEED Gold Sertifikası almaya hak kazandı.

CarrefourSA'nın merkez binasına LEED Gold Sertifikası!

CarrefourSA’nın İstanbul Maltepe’deki Genel Müdürlük Binası, LEED® BD+C: Core and Shell kategorisinde 67 puanla LEED Gold® Sertifikası alma hakkı kazandı.

Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Mürüvvet Ünalan oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Mücahid Ahmet Alga'nın görevlerinden istifası ile yerine Mürüvvet Beyza Ünalan Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi olarak atandı.

Adana CarrefourSA AVM bayramda açık mı?

Adana CarrefourSA AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Adana CarrefourSA AVM bayramda açık mı?Adana CarrefourSA AVM bayramda kaçta açılacak?

CarrefourSA kileri bünyesinemi kattı Haberi

CarrefourSA kileri bünyesinemi kattı

Bu yıl satın alma atağına kalkan CarrefourSA, Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret'in yüzde 85 hissesini 429.6 milyon liraya satın almak için hisse devir anlaşması imzaladı.


KAP'a yapılan açıklamada, hisse devir bedeli pazarlık usulüyle belirlendiği ve bedelin tamamının hisse devrinin gerçekleşeceği kapanış gününde peşin olarak nakden ödeneceği belirtildi.


"Büyümemize katkı sağlayan fırsatları değerlendiriyoruz”


CarrefourSA’ın Kiler’i devralmasını değerlendiren CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet  Nane, sene başında 2015 yılını vites büyütme yılı olarak belirlediklerini ve büyüme adına satın alma hamlelerini değerlendirebileceklerini dile getirdiğini hatırlatarak;


“Perakende sektörünün önemli oyuncularından Kiler’in yüzde 85 hissesinin CarrefourSA bünyesine katılmasının mutluluğunu yaşıyoruz. CarrefourSA olarak önceki satın almalarımız sırasında yaptığımız açıklamalarda karşımıza çıkabilecek uygun fırsatları değerlendirebileceğimizi söylemiştik. Bundan sonra da büyümemize katkı sağlayabilecek inorganik hamleleri değerlendirmeye devam edeceğiz. 


Kiler’in CarrefourSA bünyesine katılmasıyla...