03 / 05 / 2024

CarrefourSA Mini şile

CarrefourSA Mini şile

CARREFOURSA, 2014 yılı değişim hedeflerinden biri olan yeni market konseptini İstanbul Şile’de hayata geçirdi. Şile’nin ardından ikinci “CarrefourSA Mini” mağazasını Ocak ayı sonunda İstanbul Yeşilyurt’ta açacak

CarrefourSA yeni market konseptini İstanbul Şile’de hayata geçirdi!

CarrefourSA Mini adıyla ilk defa tüketiciyle buluşan markette, taze gıda ürünlerinin yanı sıra markalı ve günlük tüketime yönelik 4 binin üzerinde ürün yer alıyor. Yeni market konseptini İstanbul Şile’de hayata geçirdi...

CarrefourSA'da temizlik ürünlerinde Ekim fırsatları: Fiyatlar dibi gördü!

CarrefourSA, müşterilerine temizlik ürünlerinde büyük fırsatlar sunmaya devam ediyor. Ekim ayına özel olarak düzenlenen kampanya ile temizlik ürünlerinde yüzde 30'a varan indirimler müşterileri bekliyor.

Carrefoursa'da ayçiçek yağına yüzde 30'a varan indirim! 2 litresi 69 TL ile dibi gördü! Yetişen anında alıyor!

Carrefoursa ayçiçek yağı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında ayçiçek yağ fiyatları dibi gördü. İşte Carrefoursa ayçiçek yağı kampanyalı fiyat listesi...

Carrefoursa'dan Xiaomi Note 12 Pro'ya olağanüstü indirim! Fiyatını birden dibe çektiler! 

Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden Carrefoursa, teknoloji dünyasının gözdesi Xiaomi Note 12 Pro için beklenmedik bir indirim hamlesi gerçekleştirdi. Akıllı telefon tutkunlarını sevindiren bu kampanya ile Xiaomi'nin en yeni modeli Note 12 Pro, olağanüstü bir fiyat avantajıyla sunuluyor.

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro indirimli efsane fiyat etiketi ile Carrefoursa'da! Şimdi kaçıran sonra çok üzülür!

Türkiye'nin önde gelen marketleri arasında yer alan Carrefoursa, müşterileri için sevindirici bir haber açıkladı. Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro'nun versiyonları artık indirimli fiyatlarla Carrefoursa mağazalarında satın alınabilecek.

Beko'dan bomba gibi kampanya! Haziran ayı bereketi ile geldi! Bu kampanyayı mutlaka değerlendirin 

Beko’dan harika bir kampanya duyurusu daha yapıldı. Oliz uygulaması aracılığı ile yapılan alış verişler için seçili ürünlerde (Beyaz Eşya, Ankastre Set veya TV Alışverişinde) 1.600 TL değerinde Beko mini keyf Türk kahvesi makinesi hediye. Kampanyanın detayları haberimizde.

Oppo A16 indirimli fiyatı ile Carrefoursa'da! Bu fırsatı kaçırmayın

Oppo'nun kullandığı son teknoloji ürünün Carrefour'da çok ucuza satışta! Fiyat performans ürünleri arasında Türkiye'de büyük bir pazara sahip olan Oppo A16, özellikleri ile olduğu kadar fiyatı ile de tercih listesinde. Peki 05 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

CarrefourSA'nın bu kampanyası herkesi memnun edecek! 16'lı tuvalet kağıdı 68 TL'ye düştü

Enflasyon'dan en çok etkilenen ürünlerden birisi olan tuvalet kağıdında kampanyalar arka arkaya geliyor. Marketler vesilesi ile yapılan özel avantajlar ile yeni bir indirim daha paylaşıldı. CarrefourSA'da 16'lı tuvalet kağıdı 68 TL'ye kadar düştü.

CarrefourSA'dan bomba indirim! Raflar bu kampanya ile boşalacak

Gereksinim listesinin en başlarında gelen tuvalet kağıdına yapılan büyük oranlı zamların akabinden CarrefourSA bomba bir indirim gerçekleştirdi. 12'li tuvalet kağıdının satış ücreti sadece 54 TL'ye geriledi. Bu indirimle alakalı ayrıntılar merak konusu oldu. 

Carrefoursa'dan kamerası ve pil ömrü ile dikkat çeken Samsung Galaxy A73'e flaş indirim! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Carrefoursa, Türkiye'nin en popüler süpermarketlerinden biri olarak, büyük bir indirimle Samsung Galaxy A73 cep telefonunu müşterilerine sunmaktadır. İşte 16 Mayıs 2023 tarihli Samsung Galaxy A73 fiyat listesi ve özellikleri...

Samsung Galaxy A52 indirimli fiyat etiketi ile Carrefoursa'da! Bu fırsatı kaçıran çok üzülür!

Carrefoursa, Samsung Galaxy A52 5G akıllı telefonda indirim sunuyor. Bununla birlikte, telefonun tasarımı, plastik sırtlı ve alüminyum çerçeveli amiral gemisi akıllı telefonlara kıyasla biraz ucuz geliyor.

Oppo A96 indirimli fiyatı ile Carrefoursa'da! İnanılmaz indirim görenleri şok etti!

Carrefoursa, Oppo A96 modeli için marketlerinde bir indirim kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında, Oppo A96 akıllı telefon modeli, Carrefoursa mağazalarında uygun fiyatlarla satın alınabilecek. 

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro indirimli çılgın fiyat etiketi ile Carrefoursa'da satışta! 10 Nisan 2023 fiyat listesi...

Carrefoursa, Türkiye'nin önde gelen marketleri arasında yer alan bir şirkettir ve müşterileri için sevindirici bir haber açıkladı. iPhone 13 Pro'nun satıştan kaldırılan modelleri, artık Carrefoursa mağazalarında satın alınabilecek.

Satıştan kaldırılan ucuz iPhone 11 karşı konulamaz fiyatı ile Carrefoursa'da! A101, BİM'den sonra şimdi burada!

Carrefoursa, Türkiye'nin en sevilen marketlerinden biri olarak bilinmektedir ve şimdi müşterilerine Apple'ın popüler akıllı cep telefonu iPhone 11'i inanılmaz bir fiyatla sunuyor!

CarrefourSA Mini şile Haberi

CarrefourSA Mini şile

CarrefourSA Mini adıyla ilk defa tüketiciyle buluşan markette, taze gıda ürünlerinin yanı sıra markalı ve günlük tüketime yönelik 4 binin üzerinde ürün yer alıyor. 280 metrekare alana sahip market, konforlu, pratik ve keyifli alışveriş ortamıyla müşterilere zaman ve kolaylık sağlıyor.


İKİNCİSİ YEŞİLYURT’TA


CarrefourSA, Şile’nin ardından ikinci “CarrefourSA Mini” mağazasını Ocak ayı sonunda İstanbul Yeşilyurt’ta açacak. Var olduğu şehirlerdeki mevcudiyetini güçlendirmeyi ancak olmadığı noktalara da hizmetini taşımayı hedefleyen perakende devi büyümesine yeni market konseptleriyle hız...