05 / 05 / 2024

carrefoursanın arsası yoğun ilgi görüyor

carrefoursanın arsası yoğun ilgi görüyor

Büyükşehir Belediye Meclisi, 1/5000 ölçekli nazım imar planı iptal edilen bölgede imar değişikliğine gitti. CarrefourSA'nın arsasının yoğunluğu artınca milyonlarca liralık rant oluştu.

İstanbullulardan kentsel dönüşüm tırlarına yoğun ilgi! Sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek!

İstanbullulardan "Yarısı Bizden" kampanyasının bilgilendirme tırlarına yoğun bir talep geldi. Bakan Mehmet Özhaseki konu ile ilgili konuştu ve "İstanbul'daki sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek" dedi. İşte detaylar...

Başakşehir-Kayaşehir metrosuna yoğun ilgi: 1 milyona yakın kişi kullandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan tarihinde hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, 1 milyona yakın kişinin metro hattında seyahat ettiğini dile getirdi.

Türkiye'nin yüzde 67,9'u yoğun kent şeklinde sınıflandıran bölgelerde yaşıyor! 

Türkiye nüfusunun yüzde 67,9'una karşılık gelen 57,9 milyonluk bölümünün, yoğun kent şeklinde sınıflandırılan yerlerde yaşadığı açıklandı. İşte o rakamlar...

0.79 faizle 10 yıl vade fırsatıyla evini dönüştürmeyen kalmasın! Yüzyılın Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Sağlıksız stoku yenilemek için başlatılan yüzyılın dönüşüm hamlesine ilgi oldukça yoğun. 1 hafta gibi kısa sürede kampanyaya 34 bin 425 binada, 446 bin 577 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. En çok başvuru yapan ilçe Bahçelievler olurken onu Güngören takip etti.

O havalimanı tam 117 milyar euro kazanç sağladı! İşte geçen hafta Avrupa’nın en yoğun havalimanı

Yapımı sürecinde pek çok tartışmanın odağında yer alan İstanbul Havalimanı bu kez bir rekorla gündemde. İstanbul Havalimanı geçtiğimiz hafta Avrupa’nın en yoğun hava trafiğine sahip havalimanı oldu. Havalimanı, 1 haftada 1332 uçuşa ev sahipliği yaptı.

Skyland'ın ofislerine yoğun ilgi!

Skyland'in şehrin simge projesi olduğunu söyleyen Eroğlu Holding Başkanı Nurettin Eroğlu, "Pandemide ofis kulelerine yoğun talep geldi" dedi.

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yoğun ilgi!

Rize'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında binaların yakım işlemleri sürüyor. Kent genelindeki çalışmalar çevre halkı tarafından yoğun ilgiyle izleniyor.

Aydın Buharkent OSB'ye yatırımcılardan yoğun talep!

Aydın Burharkent OSB'de bulunan sanayi parsellerine yatırımcıların yoğun talebi artarak devam ediyor. 

Altın fiyatları açıklandı! Yoğun talep var!

Kuyumcularda 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi alışverişler hızlandı, bütçelerine göre altın ürünler, küpe, kolye ve bilekliklere yoğun talep gösteriyor.

Çekmeköy Ormanköy’ün bahçe villa ve teras loftlarına yoğun talep!

Koronavirüsle değişen tüketici tercihleri sağlıklı evlere yöneldi. Dap Yapı’nın Çekmeköy’de inşa ettiği Ormanköy projesinin bahçe vilları ve loft dairelerine yoğun talep geldi...

Colorist Panorama Şile ön talep döneminde yoğun ilgi gördü!

Colorist Panorama Şile ön talep döneminde yoğun ilgi gördü. Fiyatların 230 bin TL'den başladığı proje 77 villadan meydana geliyor. 

Bakanlığın gayrimenkullerine vatandaştan yoğun ilgi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait taşınmazlara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.Turyap'ın Osmangazi Soğanlı Kentsel dönüşüm alanında kurduğu satış ofisine 5 günde 200’ün üzerinde talep geldi. 

Ergün Turan: Kayabaşı'ndaki dükkanlara yoğun ilgi geldi!

TOKİ Başkanı Turan, TOKİ'nin Kayabaşı'ndaki 77 iş yerine vatandaşların yoğun ilgisinin ülkenin ekonomik göstergeleri adına olumlu bir gelişme olduğunu söyledi.

carrefoursanın arsası yoğun ilgi görüyor Haberi

carrefoursanın arsası yoğun ilgi görüyor

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı oturumunda yaptığı imar değişliğiyle milyonlarca liralık rantın önünü açtı. Yüzüncü Yıl Mahallesi'ndeki CarreforSA'nın bulunduğu 156 bin 821 metrekarelik ticaret alanı, MHP'li ve bazı CHP'li meclis üyelerinin oyuyla konut ve ticaret alanı olarak değiştirildi. Adana 1'inci İdare Mahkemesi'nin 1/5000 ölçekli nazım imar planını iptal kararının oylamadan 6 gün önce Büyükşehir'e iletildiği öne sürülürken, buna rağmen yapılan değişiklikle oluşan milyonlarca liralık rantın kimin cebini şişireceği merak ediliyor. 


AK PARTİ KARŞI ÇIKTI 

Büyükşehir Meclisi'ne sunulan teklifte, 1/5000 ölçekli nazım imar planında değişiklik yapılarak Kireçocağı Mahallesi 7654 ada, 1 parselin (CarrefourSA arsası) yoğunluğunun 1,6'dan 2,4'e çıkarılarak 260 bin 532 metrekare konut alanı, 67 bin 832 metrekare ticaret alanı, 9 bin 64 metrekare yeşil alan ve 10 bin 212 metrekare...