26 / 05 / 2024

CarrefourSAnın marketleri

CarrefourSAnın marketleri

CarrefourSA Genel Müdürü Nane: "CarrefourSA bünyesine katılan 29 yeni marketle bu hedefimize ve organize perakende sektöründe hak ettiğimiz konuma doğru bir adım daha yaklaştık" dedi.

A101'e şimdi de tiny house geliyor! A101 Aldın Aldın ile 25 Nisan'da 400 bin TL'ye ev fırsatı!

Türkiye’nin önde gelen zincir marketleri arasında yer alan A101'e şimdi de tiny house geliyor. Peki satışların 25 Nisan 2024 tarihinde başlayacağı tiny house ne kadara satılacak?

Tarım Kredi 7-14 Ocak fiyat listesi! Kooperatif marketlerinden 1 alana 2. ürün yüzde 50 indirim kampanyası! 

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, vatandaşların ekonomik alışveriş yapabilmesi için yeni senenin ilk haftasına özel indirimler ile karşımıza çıkıyor. İşte kampanya ve haberin detayları...

Tarım Kredi Market'in çılgın kampanyasına büyük ilgi! 1 ay süreyle uzatıldı

Tarım Kredi Marketleri başlattığı sabit fiyat uygulaması insanların yoğun beğenisi ile karşılandı. Tam 900 ürün için geçerli olan ve fiyat sabitleme kararına ilgi büyük olunca Tarım Kredi Marketleri aldığı kararı 1 ay süreyle uzatma kararı aldı.

Tarım Kredi'nin bu indirimi unutulmayacak! Tuvalet kağıdına çılgın kampanya başladı

Ramazan ayında son haftayı yaşarken bayramın yaklaşması marketlerin indirimli ürünlerine sıklık vermesine neden oldu. Tarım Kredi Kooperatif marketleri tuvalet kağıdına yaptığı indirimle vatandaşın ilgisini çekti ve müşterilerin akınına uğradı.

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro indirimli çılgın fiyat etiketi ile Carrefoursa'da satışta! 10 Nisan 2023 fiyat listesi...

Carrefoursa, Türkiye'nin önde gelen marketleri arasında yer alan bir şirkettir ve müşterileri için sevindirici bir haber açıkladı. iPhone 13 Pro'nun satıştan kaldırılan modelleri, artık Carrefoursa mağazalarında satın alınabilecek.

Ramazana özel indirim! Marketlere akın var

Tarım Kredi Marketleri vatandaşın ucuz gıdaya erişimi için Ramazan ayında geçerli olmak üzere 900 üründe fiyatları sabitleme yoluna gitti. Vatandaş Tarım Kredi'ye gitti. Kampanya, yerel ve zincir marketlere de yayıldı.

Kırmızı ette böyle bir indirim görülmedi! Tarım Kredi Marketleri kasapları perişan etti! Tam 100 TL avantajı kaçırmayın

Tarım Kredi Marketleri, Ramazan ayı ile birlikte kırmızı ete yaptığı indirimlerle gündeme geldi. Yapılan bu 100 TL'lik indiirim vatandaşın yüzünü güldürürken fırsatı kaçırmak istemeyenler  Tarım Kredi Marketleri'ne akın etti İşte haberin detayları

Tarım Kredi Marketleri'nde peynir 39.95 TL,nohut 29.50 TL! Çılgın indirimleri kaçırmayın! 

Fiyatların yükselmesi ve vatandaşın alım gücünün düşmesi sonucu marketlerin yaptığı aktüel ürünler bir nebze olsun ceplere biraz rahatlık veriyor. Tarım Kredi Marketleri de 15 - 29 Mart arası geçerli olmak üzere, vatandaşa uygun fiyatları ile indirimli ürünlerini duyurdu. 

O markette fiyatlar dibe vurdu hemen bakın! Ayçiçek yağı 135 TL, 5 kilo şeker 105 TL'ye düştü! 3 Mart 2023 fiyat listesi

Tarım kredi Kooparetifi marketleri 01 - 14 Mart tarihleri arasında geçerli olmak üzere aktüel ürünlerini ilan etti. Haftalık olarak yayınlanan indirimli ürünler vatandaşın ilgisini çekiyor.

Bu listeye bakmayan pişman olur! O markete gidin ve mutfağınızı doldurun!!!

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri insanların bütçesine hitap eden indirimleri ile en çok konuşulan merketler arasına girmeyi başardı. Aktüel ürünlerini görmek için haberimize bakmanız yeterli. İşte o ürünler...

ING Bank'ın bu kampanyası kaçmaz! Harcadıkça kazanacaksınız

Ülkemizde yaşanan yüksek enflasyon ve paralelinde düşen alım gücü bankaları ve marketleri daha çok kampanya yapmaya sevk etti. ING Bank'tan gelen 240 TL'lik alışveriş kampanya duyurusu rağbet gördü. Kampanyanın detayları haberimizde.

Şok marketleri 'şok' etmeye devam ediyor! Fiyatları duyan inanamadı! Hemen bu habere bakın!!!

Türkiye'de marketlerin ardı ardına indirime gitmeleri vatandaş tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Şok markette indirim yapan marketler arasında yaptığı indirimleri merak edenler Şok marketin indirim listesini haberimizin detayını okuyabilirsiniz

Tarım Kredi Marketleri: Ucuz ürün sayısı artacak

Tarım Kredi Marketlerinde indirimli ürün sayısı artacak. 600 üründe 4 ay boyunca en ucuz olma sözü veren Tarım Kredi marketleri ucuz ürün sayısını artıracak.

CarrefourSAnın marketleri Haberi

CarrefourSAnın marketleri

CarrefourSA, Antalyalı 1e1 Marketleri'nin 29 mağazasını 31,5 milyon TL artı KDV bedelle satın almak üzere anlaşmaya vardı.


CarrefourSA'nın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, Antalya Market tarafından işletilen 29 adet süpermarketi toplam 31,5 milyon lira artı KDV bedelle devralmak için sözleşme imzaladığı bildirildi.


Rekabet Kurulu onayı sonrası devir işlemlerinin gerçekleşeceği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Şirketimiz ile Antalya Market İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi arasında, Antalya Market tarafından işletilmekte olan toplam 29 adet süpermarketin şirketimize devri işlemlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla 13 Mart 2015 tarihinde İşletme Devir Sözleşmesi akdedilmiş olup İşletme Devir Sözleşmesi kapsamında gerekli hukuki ve idari izinlerin alınması için Rekabet Kurulu'na izin başvurusu yapılması dahil resmi ve özel kurum ve kuruluşlar nezdinde iş ve işlemlerin başlatılmasına karar verilmiştir."



- "Yatırımlarımızla tüketicilerimizin aklına...