06 / 05 / 2024

Çarşı Evleri projesi

Çarşı Evleri projesi

Arter ve Akbulut Ortaklığı imzasını taşıyan Çarşı Evleri Ümraniye projesinde daire fiyatları yüzde 10 indirimle 360 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 2015 yılı sonunda teslim edilecek...

Koray GYO'nun Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar?

Koray GYO Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar oldu? İşte Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl değer tablosu...

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Rize Çay Çarşısı Projesi 18 ayda tamamlanacak!

Rize Ticaret Borsası tarafından (RTB) hayata geçirilecek Çay Çarşısı Projesi'nin ihalesi sonuçlandı. Projenin 18 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Meram Aksinne Evleri Projesi başlıyor!

Meram Belediyesi, kentsel değişim adına bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.  Aksinne Evleri Projesi Meram’daki dönüşüm alanlarında, halkın uygun fiyat ve taksitlerle konut sahibi olmalarına katkı sağlayacak.

Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nde yıkımlar başladı!

Tokat Belediyesi tarafından Hatuniye Camisi önündeki alanın eski tarihi ve ticari kimliğine kavuşturulmasını amaçlayan Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nde yıkım çalışmaları başladı.

Armutlu Doğa Evleri projesi yükseliyor!

Erdem İnşaat Yalova Armutlu yaptığı Şimşek evleri projesinin ardından 2. Projesi olan Armutlu Doğa Evleri projesinin temelini attı.

Koz Mesa Evleri Projesi fiyat listesi!

Koz Mesa projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Koz Mesa Evleri Projesi fiyat listesi 642 bin TL'den başlıyor...

Adana Belediye Evleri projesi Bakanlık'tan onay bekliyor!

Adana Çukurova'daki Belediye Evleri Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayını bekliyor. 6 milyar liralık yatırımla hayata geçirilecek projede 16 bin konut yapılması planlanıyor.

Uzunçarşı Yenileme Projesi 2. Etap'ın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde 2.etap yapım işi ihalesi tamamlandı.

Sakarya Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde 2. etap başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde 2. etap çalışmaları için 25 Ocak Çarşamba günü ihaleye çıkacaklarını açıkladı.

Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin metrekaresi 8 bin TL!

Başkan Hüseyin Aslan, Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin maketi bile yapılmadan yatırımcılarına yüzde 15-20 kar ettirdiğini dile getirdi

Çarşı Evleri projesi Haberi

Çarşı Evleri projesi


Arter ve Akbulut Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor olan Çarşı Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye'de inşa ediliyor. 2 blok olarak tasarlanan Çarşı Evleri projesinde bloklar 10 katlı.




Çarşı Evleri Ümraniye projesi 76 adet konut ve 17 adet ticari birimden meydana geliyor. Çarşı Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 86 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.




Ümraniye Çarşı Evleri projesinde 2 0da 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks daire seçenekleri sunuluyor. Çarşı Evleri Ümraniye teslim tarihi 2015 yılı sonu olarak belirtiliyor.




Daire fiyatlarının 400 bin TL'den başladığı Çarşı Evleri Ümraniye projesinde yüzde 10 indirimle fiyatlar 360 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yüzde 30 peşinatla ödemelerin yapıldığı projede kalan tutar tapu tesliminde ödeniyor.




Tel:216 474 73 73

Web:...