29 / 04 / 2024

Carya Golf Resort son durum

Carya Golf Resort son durum

Antalya dünya liderlerinin katılacağı G-20 zirvesine hazırlanıyor. Kasım ayında gerçekleşecek zirvenin merkezi Regnum Carya Golf & Spa Resort olacak.

Çimento sektöründen enerji maliyetlerindeki artışa çözüm çağrısı!

16. TÜRKÇİMENTO Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi, “Yeşil Dönüşümde Çimentonun Geleceği” temasıyla Kaya Palazzo Golf Resort Belek Hotel’de gerçekleştirildi. Peki çimento sektöründeki son durum ne? İşte ayrıntılar...

Vitapark Golf Resort imar planı değişikliği askıda!

Muğla Milas'ta yer alan Vitapark Golf ve Turizm Kompleksi Alanına ait 1/25000 ölçekli “Yenihisar-Güllük-Akbük Çevre Düzeni Planı Plan Notu Değişikliği” askıya çıkarıldı...

Ramada Resort Kuşadası ve Ramada Hotel Suites açıldı!

Turizm sektörünün önemli firmalarından Özyer Grup, Kuşadası'nda Ramada Resort Kuşadası & Golf ile Ramada Hotel & Suites Kuşadası otellerinin resmi açılışını yaptı.

Muğla Dalaman'a 27 delikli golf sahası yapılacak!

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa Genel Müdürü Tunç Batum, 15 milyon dolarlık yatırımla, 27 delikli bir golf sahası yapmayı planladıklarını açıkladı.

Regnum Carya Resort’a ödül!

Diversey Consulting’in Türkiye’de ilk defa hayata geçirdiği The Hygienic Room ve The Hygienic Gym/SPA programlarını uygulayan ve sertifika alan ilk otel Regnum Carya Golf&SPA Resort oldu.

Antalya G-20 Zirvesi için kurşun geçirmez villa hazırlanıyor!

Antalya dünya liderlerinin katılacağı G-20 zirvesine hazırlanıyor. Kasım ayında gerçekleşecek zirvenin merkezi Regnum Carya Golf & Spa Resort olacak.

Carya Golf Resort G-20 zirvesi için kurşun gerçirmez villa kullanacak!

Antalya dünya liderlerinin katılacağı G-20 zirvesine hazırlanıyor. Kasım ayında gerçekleşecek zirvenin merkezi Regnum Carya Golf & Spa Resort olacak.

Gloria Golf Resort en iyi 250 otel arasına girdi!

ANTALYA Belek’te bulunan Gloria Golf Resort Gloria Serenty Resort ve Gloria Verde Resort, Touristik Union International (TUI) tarafından müşteri değerlendirmesine göre dünadaki en iyi 250 otel arasına girdi.

Regnum Carya Golf & SPA Resort üst yönetimi görevden alındı!

Antalya Belek’te 15-16 Kasım’da G20 zirvesinin yapılacağı Regnum Carya Golf & SPA Resort’ta genel müdür dahil 8’i üst düzeydeki yönetici, 20 kişinin işine son verildi.

Gloria Serenity Resort, en iyi dizayn edilen oteller listesinde!

Tophotelsru'nun misafirlerden aldığı yorumlar sonucunda; Gloria Golf Resort Türkiye'nin en iyi 10 konferans otelinden biri olurken, Gloria Serenity Resort de Türkiye'nin en iyi dizayna sahip 10 oteli arasında yer aldı.

Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli'ne 180 milyon TL yatırım!

Özyer Group, Kuşadası’nın girişinde, 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak olan Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli’nin tanıtımı nedeniyle bir basın toplantısı düzenledi.

Özyer Group Ramada Resort Kuşadası Golf'ü açtı!

TURİZM, inşaat, kuyum, medya ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Özyer Group, 8'inci oteli Ramada Resort Kuşadası&Golf'ü 180 milyon TL'lik yatırımla açtı.

Kuşadası’nda golfün yeni adresi Ramada!

Özyer Group tarafından Kuşadası’nda 30 bin metrekare alan üzerine kurulan Ramada Resort Kuşadası & Golf oteli, turizm sezonuyla birlikte misafirlerini ağırlamaya başladı. İşte otelin özellikleri...

Carya Golf Resort son durum Haberi

Carya Golf Resort son durum

Türkiye'nin ev sahipliğindeki G-20 Zirvesi için tüm hazırlıklar büyük bir titizlikle sürüyor. 15-16 Kasım tarihlerinde Antalya"daki liderler zirvesi için Belek'te, her şey ince elenip sık dokunuyor. Zirvenin merkez oteli ise Regnum Carya Golf & Spa Resort olacak. Zirvede, Regnum Carya'nın yeni hizmete aldığı kurşun geçirmez villa da kullanılacak. Öztürk Şirketler Grubu Başkanı Fikret Öztürk'ün golf tutkusu, Regnum Carya Golf & Spa Resort'un inşa edilmesine neden olmuş. Ama şimdi bu otel G-20 Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak. Bir milyon metrekarelik bir alanda, bin 200 yatak kapasitesine sahip otelde, sadelik ve şıklık bir arada. Otelde, sahilindeki Mısır'dan getirilen ayakları yakmayan beyaz kumundan çok özellikli SPA'sma, gece aydınlatmalı Avrupa'nın tek golf sahasından bir misafire bir çalışanın düşmesine kadar her ayrıntı titizlikle düşünülmüş. G-20...