29 / 04 / 2024

Castrol İMDER iş makineleri

Castrol İMDER iş makineleri

Türkiye madeni yağ pazarının lider markası ve üreticisi Castrol, İMDER tarafından 19-20 Eylül tarihlerinde İstanbul Pendik Green Park otelde gerçekleşecek Uluslararası İş Makineleri Kongresi’nde katılımcı olarak yer alacak...

İklim değişikliğiyle mücadelede en büyük rol binaların!

VERİMDER Dernek Başkanı Çağdaş Korkmaz iklim değişikliğiyle mücadelede en büyük rolün binaların olduğuna dikkat çekti.

BİMDER, İdlib'de inşa edeceği 20 konut için hayırseverlerden yardım bekliyor!

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (BİMDER), Suriye'nin İdlib kentinin Türkiye sınırına savaştan kaçarak yerleşen mülteciler için 20 Evlik konut inşa etmek istiyor.

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

Türk iş ve inşaat makinelerine Çin'de büyük ilgi!

Türk iş ve inşaat makineleri sektörü, İMDER tarafından Çin'de hayata geçirilen 15. BICES Pekin Uluslararası İş, İnşaat ve Madencilik Makineleri Fuarı'na katılım gösterdi.

Konut satışlarının artması için faizler inmeli!

MİMDER Başkanı Mustafa Kırteke, doların yükselmesinin emlak sektörü üzerindeki etkisini değerlendirdi. Kırteke, konut satışlarının artması için faizlerin yüzde 1’in altına çekilmesi gerektiğini söyledi.

UNICERA ‘Hayata Dair’ seramik sergisine ev sahipliği yapıyor!

TİMDER ve TSF’nin işbirliği ile düzenlenen UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı sanatçı F. Figen Şekerci Sabuncuoğlu’nun ‘Hayata Dair’ adlı seramik sergisine ev sahipliği yapıyor.

Malatyalı ve Elazığlı inşaat müteahhitleri buluştu!

Elazığlı Müteahhitler Derneği, MİMDER'i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Toplantı sonucunda gerektiği hallerde ortak hareket etme sonucu alınarak ilerleyen zamanlarda tekrar toplantı gerçekleştirme kararı alındı.

TİMDER, İstanbul Üniversitesi'yle işbirliği yaptı!

TESİSAT İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER), yapı malzemeleri sektörüne nitelikli işgücü kazandırmak amacıyla, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile birlikte 2014 yılından itibaren başlattığı işbirliğine bir yenisini daha ekledi.

Yapı sektöründe nitelikli işgücü zirvesi!

Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER), yapı malzemeleri sektörüne nitelikli işgücü kazandırmak amacıyla, İstanbul Üniversitesi ile birlikte 2014 yılından itibaren başlattığı işbirliğine bir yenisini daha ekledi.

Fatma Şahin Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği üyeleriyle bir araya geldi!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile düzenlenen geniş kapsamlı toplantıda bir araya geldi..

Kentsel dönüşümde sağlam bina yapmak önemli!

Kayseri Ticaret Odası ve KAYİMDER işbirliği ile düzenlenen İnşaat Sektörü İstişare toplantısı gerçekleştirildi. Radisson Blu otelde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz yaptı..

Avrupa'da 135 bin iş ve inşaat makinesi satıldı!

Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) Başkanı ve Avrupa İnşaat Ekipmanları Komitesi (CECE) Yürütme Kurulu Üyesi Halil Tamer Öztoygar, "Geçen yıl Avrupa'da 135 bin iş ve inşaat makinesi satıldı" dedi..

İnşaat sektörü Kayseri'de masaya yatırıldı!

Kayseri Ticaret Odası ve KAYİMDER işbirliği ile ‘İnşaat Komiteleri ve Sektör Toplantısı’ düzenlendi. Kentteki bir otelde düzenlenen programın açılış konuşmasını Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz yaptı.

Castrol İMDER iş makineleri Haberi

Castrol İMDER iş makineleri

Türkiye madeni yağ pazarının lider markası ve üreticisi Castrol İMDER tarafından 19-20 Eylül tarihlerinde İstanbul Pendik Green Park otelde gerçekleşecek Uluslararası İş Makineleri Kongresi’nde katılımcı olarak yer alacak. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Nihat Ergün’ün katılımlarıyla açılışı yapılacak Kongre kapsamında paneller ve paralel oturumların yanı sıra bir fuar alanı da kurulacak. Kongre ve fuar kapsamında inşaat sektörünün yüzünü güldürecek yepyeni bir çözüm paketinin de lansmanını gerçekleştirecek olan Castrol ‘Değer Yaratan Çözümleri’ni bir arada topladığı yeni hizmetiyle tüm dikkatleri üzerine çekecek.   


İnşaat sektörünün önde gelen oyuncularının buluşacağı İMDER kongresi ve fuarı öncesinde açıklamada bulunan Castrol Türkiye ve Hazar Bölgesi Direktörü Kerim Kermen, kazandıran hizmet anlayışıyla madeni yağ pazarındaki öncü ve lider konumlarını pekiştirdiklerini belirtti. İnşaat sektörünün büyüyen Türkiye’de lokomotif...