04 / 05 / 2024

Malatyalı ve Elazığlı inşaat müteahhitleri buluştu!

Malatyalı ve Elazığlı inşaat müteahhitleri buluştu!

Elazığlı Müteahhitler Derneği, MİMDER'i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Toplantı sonucunda gerektiği hallerde ortak hareket etme sonucu alınarak ilerleyen zamanlarda tekrar toplantı gerçekleştirme kararı alındı.



Elazığlı Müteahhitler Derneği, Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER)'ni ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER)'nin kuruluşundan dolayı memnuniyetini dile getiren Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Osman Avcıl, sektörle ilgili yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı. Yemekli toplantıda Malatya ve Elazığ'ın inşaat alanındaki ortak sorunları konuşularak bu sorunların çözüm yolları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Her iki ilde de inşaat alanında ne gibi çalışmalar yapılabileceği ve inşaat sektörünün nasıl daha iyi yerlere getirilebileceği noktasında istişare yapıldı. 


ORTAK HAREKET EDİLECEK 

Toplantı sonucunda gerektiği hallerde ortak hareket etme sonucu alınarak ilerleyen zamanlarda tekrar toplantı gerçekleştirme kararı alındı. 



Malatya Sonsöz 


Geri Dön