18 / 05 / 2024

elazığlu inşaat müteahhitleri

elazığlu inşaat müteahhitleri

Elazığlı Müteahhitler Derneği, MİMDER'i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Toplantı sonucunda gerektiği hallerde ortak hareket etme sonucu alınarak ilerleyen zamanlarda tekrar toplantı gerçekleştirme kararı alındı.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Hayrioğlu İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayrioğlu İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Fahri Can Bağbekleyen tarafından kuruldu.

Depremzede inşaat mühendisleri Elazığ ve Malatya'daki konutların inşasında rol aldı!

2020 yılının Ocak ayında yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremi yaşayan genç inşaat mühendisleri, inşa edilen konut projelerinde istihdam edildi.

Her yıl 10 bin inşaat mühendisi mezun oluyor! 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Türkiye'de 150 bin inşaat mühendisinin olduğunu, üniversitelerden her yıl 10 bin inşaat mühendisinin mezun olduğunu belirtti.

Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan Elazığ'da inşaat yapım işi ihalesi!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Elazığ Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Elazığ'da inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştirecek.

İnşaat mühendisi Mazlum Gözenoğlu vefat etti!

Mardin Nusaybin'de uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu şehit olan inşaat mühendisinin 27 yaşındaki Mazlum Gözenoğlu olduğu belirlendi.

İbrahim Karaosmanoğlu, inşaat mühendisleriyle bir araya geldi!

İnşaat mühendisleriyle bir araya gelen İbrahim Karaosmanoğlu, sürdürülebilir bir dünya yaratmak ve yaşam kalitesini küresel ölçekte arttırmak amacıyla İnşaat Mühendislerine büyük görev düştüğünü söyledi.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği'nden yardım çağrısı!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, ülkede yaşanan sel felaketi nedeniyle, üyelerine yardım çağrısında bulundu.

İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş 2018 yılında emlak sektöründe beklentilerini paylaştı.  İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu gözüküyor.

Şerifoğlu İnşaat Mühendislik Emlak Dekorasyon Turizm Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Şerifoğlu İnşaat Mühendislik Emlak Dekorasyon Turizm Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Karaköy Şubesi 550 bin TL sermaye ile bugün Beyoğlu'nda açıldı.

Hasanoğlu İnşaat, MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne katılacak!

11-12 Ekim'de WOW Convetion Center'de gerçekleşecek olan MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne Hasanoğlu İnşaat da katılacak..

Nuhoğlu İnşaat ile en eğlenceli şantiye KidZania’da!

Çocuklara hayallerindeki meslekleri deneyimleme fırsatı sunan KidZania, şimdi de Nuhoğlu İnşaat iş birliği ile minik ziyaretçilerini inşaat mühendisi ve inşaat ustası yapıyor.

elazığlu inşaat müteahhitleri Haberi

elazığlu inşaat müteahhitleri

Elazığlı Müteahhitler Derneği, Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER)'ni ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER)'nin kuruluşundan dolayı memnuniyetini dile getiren Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Osman Avcıl, sektörle ilgili yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı. Yemekli toplantıda Malatya ve Elazığ'ın inşaat alanındaki ortak sorunları konuşularak bu sorunların çözüm yolları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Her iki ilde de inşaat alanında ne gibi çalışmalar yapılabileceği ve inşaat sektörünün nasıl daha iyi yerlere getirilebileceği noktasında istişare yapıldı. 


ORTAK HAREKET EDİLECEK 

Toplantı sonucunda gerektiği hallerde ortak hareket etme sonucu alınarak ilerleyen zamanlarda tekrar toplantı gerçekleştirme kararı alındı. 



Malatya...