11 / 05 / 2024

çatak kanyonu cam seyir terası ne zaman açılacak

çatak kanyonu cam seyir terası ne zaman açılacak

Azdavay İlçesi Çatak Kanyonu'na yapılacak olan cam seyir terasının yeri belirlendi. Engelli Dostu Milli Park projesi kapsamında yapılacak olan cam terasın yerini belirlemek için gelen teknik ekip, terasın yapılacağı yeri tespit etti...

Şahinderesi Kanyonu’na seyir terası inşa edilecek!

Kazdağlarında yer alan Şahinderesi Kanyonu’na 250 metrekarelik cam seyir terası inşa edilecek.

Yalı Ataköy’de üstün tasarım ödüllü B.IQ!

Binalarda yaşam konforu ve enerji yönetimi alanında entegre çözümler sunan Berker by Hager, Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Yalı Ataköy projesinde üstün tasarım ödüllü beyaz cam B.IQ anahtarı ile ekstra konfor sağlıyor.

Kastamonu'ya yapılacak Cam Teras'ın ihalesi yapıldı!

Azdavay Çatak Kanyonu'na yapılacak oman Cam Teras'ın ihalesi yapıldı. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, ihaleye en uygun teklifin YGA 2023 İnşaat - Cengiz İnşaat ortaklığının verdiğini duyurdu.

Selenium Ataköy yüksek tavan özelliğiyle ferah bir yaşam sunuyor!

Aşçıoğlu tarafından İstanbul'un en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Ataköy'de yükselen Selenium Ataköy, yüksek tavan ve cam kullanımının sunduğu avantajla birlikte aileler için ferah ve keyifli bir yaşam vaat ediyor.

Selenium Ataköy'de sosyal alanlar dikkat çekiyor!

Selenium Ataköy'de 227m² ile 281m² arasında değişen büyüklükteki 3+1 daireler, yüksek tavan ve cam kullanımının sunduğu avantajla birlikte aileler için ferah ve keyifli bir yaşam vaat ediyor.

Karabük İncekaya Kanyonu'na yapılan cam teras ihale edildi!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde 3 yıl önce 80 metre derinliğindeki İncekaya Kanyonu üzerine yapılan 11 metre uzunluğundaki cam terasın ihalesi gerçekleştirildi.

İncekaya Kanyonu'ndaki Cam Teras ihale edildi!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, İncekaya Kanyonu üzerine yapılan 11 metre uzunluğundaki cam teras aylık 47 bin liraya ihale edildi. Cam Teras ihalesine 15 firma teklif verdi.

Ulubey kanyonlarında cam seyir terası açıldı!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey kanyonlarında ziyaretçilerin kanyonu izlemesi için yapılan cam teras törenle hizmete açıldı.

Ulubey Kanyonları'nda Cam Teras açıldı!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey Kanyonları'nda ziyaretçilerin kanyonu izlemesini sağlayacak, Cam Teras açıldı. Uşak Valisi Yavuz, asansör projesini de hayata geçireceklerini söyledi.

Ulubey kanyonları yapılacak cam teras sayesinde turisti çekecek!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey Kanyonları'na kurulacak gemi güvertesi şeklinde tasarlanan cam teras ile bölgeyi izlemeye gelenler seyir zevkini adeta "ayaklarının altına alarak" yaşayacak.

Ulubey Kanyonu için cam teraslar yapılacak!

Dünyanın ikinci büyük kanyonu olarak kabul edilen Ulubey kanyonunun rahatça izlenmesi için cam teraslar yapılacak. 700 bin liraya mal olacak cam teraslar, kanyonu en iyi gören noktalara yerleştirilerek daha rahat izlenmesi sağlanacak.

Kastamonu Çatak Kanyonu'na yapılacak cam seyir terasının yeri belirlendi!

Azdavay İlçesi Çatak Kanyonu'na yapılacak olan cam seyir terasının yeri belirlendi. Engelli Dostu Milli Park projesi kapsamında yapılacak olan cam terasın yerini belirlemek için gelen teknik ekip, terasın yapılacağı yeri tespit etti...

Ataköse İnşaat Denizcilik ve Turizm Şirketi kuruldu!

Ataköse İnşaat Denizcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketinin 250 bin TLsi Enver Köseye ve 250 bin TLsi ise Rüştü Aksoya ait durumda...

çatak kanyonu cam seyir terası ne zaman açılacak Haberi

çatak kanyonu cam seyir terası ne zaman açılacak


Azdavay İlçesi Çatak Kanyonu'na yapılacak olan cam seyir terasının yeri belirlendi.


Engelli Dostu Milli Park projesi kapsamında yapılacak olan cam terasın yerini belirlemek için gelen teknik ekip, Azdavay Kaymakamı Osman Doğramacı ve Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ile birlikte çatak kanyonuna giderek terasın yapılacağı yeri tespit ettiler.


Cam teras ve yürüyüş yolu projelerinin bütçelerinin aktarıldığını belirten Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek "Cam terasın yapılacağı yeri tespit etmeye gelen teknik ekiple beraber kanyona gittik.Kanyonun içini en güzel şekilde görülebileceği bölümü tespit ettik.Teknik ekip bu günkü tespitlerimize göre planlarını yapacak. Bütçesinin büyük bölümünün Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünden İl Özel İdaresine aktarılan projeye inşallah bu sene başlayacağız" dedi.



Ordu...