28 / 04 / 2024

çatalca 2015 projeleri

çatalca 2015 projeleri

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar ve Silivri İşadamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaşı ziyaret etti.

İstanbul TOKİ Silivri ve Çatalca projeleri için başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

İstanbul TOKİ Silivri ve Çatalca için başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu... Hemen bakın...

10 soruda TOKİ İstanbul Çatalca 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Çatalca Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da 50.000 konut yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Çatalca Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Çatalca'daki 22 tarihi eser restore edilecek!

Çatalca Belediyesi tarihi eserlere sahip çıkmaya devam ediyor. Ferhatpaşa Çeşmesi'nin Restitüsyon ve Restorasyon Projeleri, Kültür Ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylandı.

Çatalca Mehmetçik Meydanı genişletildi!

Çatalca Belediyesi tarafından 2015 yılında yapılan proje sonrası ilçede hem otopark soruna büyük ölçüde çözüm olan hem de yeni bir festival alanı olarak göz dolduran Mehmetçik Meydanı 2016 yılı içerisinde yapılan yeni düzenlemeler ile daha da genişletildi.

Çatalca Hallaçlı Mahallesi imar planı askıda!

Çatalca Belediye Meclisi’nin 09.01.2015 tarih ve 14 sayılı kararıyla uygun bulunan Meclis Kararı ve eki 1/1000 ölçekli Hallaçlı Mahallesi Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

Çatalca Belediyesi 2015'in son toplantısını yaptı!

Çatalca Belediye Meclisi Aralık ayı Meclis Toplantısı 7 Aralık 2015 Pazartesi günü saat 10:30’da yapıldı. Çatalca Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda iki gündem maddesi görüşüldü.

2015 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri sonrasında canlanan inşaat sektörü, yıl bitmeden yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte İstanbul'da satışa çıkacak olan 2015'in son projeleri...

2015 yılında villa projeleri için ruhsat başvurusu azaldı!

İnşaat firmaları bu yıl villa projeleri için ruhsat başvurusunu azalttı. Geçen yıl 15 bin 115 villa için ruhsat alınırken sayı bu yıl 10 bin 525’e geriledi. Bahçe hayali ise projelerde kat bahçesiyle giderildi.

Çatalca Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Çatalca Belediye Meclisi 2015 Yılı Kasım ayı Toplantısı’nın 2. Birleşimi gündem maddelerini görüşmek üzere, bugün Saat:10.30'da gerçekleşti, Meclis Toplantısı’nda iki gündem maddesi görüşüldü. Oylanan gündem maddeleri meclisten geçti.

EMİN Şirketler Grubu Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Emlak 2015 Fuarı'nın en renkli standlarından birisi de EMİN Şirketler Grubuna Stantta "Elbirliği" sistemiyle konut satışına dair bilgilendirmelerin yanısıra şirketin imzasını taşıyan Kurtköy ve Beylikdüzü'ndeki projeleri de tanıtılıyor.

çatalca 2015 projeleri Haberi

çatalca 2015 projeleri


İstanbul Valisi Vasip Şahin, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar ve Silivri İşadamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaşı ziyaret etti.


Vali Şahin, ilk olarak Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel'i ziyaret etti. İstanbul Valisi Vasip Şahin'i Çatalca Kaymakamlığı ziyaretinde ilçe Kaymakamı İnci Sezer Becel ve daire müdürleri karşıladı. Becel Vali Şahin'e Çatalca'nın tarihi yapısı, İlçedeki önemli tarihi eserler, coğrafi yapısı, nüfus durumu, ekonomik durumu ve yürütülen projeler hakkında bilgi verdi. Daha sonra Kaymakam Becel ile birlikte Çatalca Belediyesi'ne geçerek Başkan Kara ile bir araya geldi. Vali Şahin'i Çatalca Belediyesi'nde Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Ayhan Tutun, Fehmi Akyüz, Cengiz Uçar, Dursun Duran Kaya ve Çatalca Belediyesi...