29 / 04 / 2024

Çatalca elektrik sorunu

Çatalca elektrik sorunu

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, BEDAŞ İstanbul Birinci Bölge Müdürü, Kumburgaz Bölge Şefi, Çatalca Bölge Şefi ve Çatalca Mahalle Muhtarları ile düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda Çatalca'da yaşanan elektrik sıkıntısı masaya yatırıldı.

Salgından kaçan Çatalca ve Silivri'de yazlık kiraladı!

Koronavirüsün etkisiyle bu yıl yazlık evlerin kapıları mart ve nisan aylarında açıldı. Salgından korunmak isteyenler Çatalca ve Silivri gibi yazlık bölgelere yönelince, bu ilçelerdeki elektrik tüketiminde yüzde 35’lere varan artış yaşandı.

Kayseri Büyükşehir'den inşaatların ruhsat sorunu için önemli karar!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat sorunu ve bu sorun nedeniyle elektrik ve su aboneliğinde yaşanan problemlerin çözümü için önemli bir karar aldıklarını açıkladı.

Çatalca'nın imar sorunu çözülecek!

Çatalca Belediye Başkanı ve CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Cem Kara, seçim startını verdikten sonra her akşam bir mahallede vatandaşlarla buluşuyor.

Ekb Elektrik Elektronik İnşaat Mühendislik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekb Elektrik Elektronik İnşaat Mühendislik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gündüzay tarafından kuruldu. 

Çatalca ve Silivri'de tapu sevinci!

İstanbul'un Çatalca ve Silivri ilçelerinde tapu sorunu çözüldü. İlçedeki 8 köyün muhtarı Başbakan Binali Yıldırım’a teşekkürlerini iletti.

Silivri ve Çatalca'daki tapu sorunu bitiyor!

Hümüketin yeni yasa tasarı ile Silivri ve Çatalca'daki tapu sorunu bitiyor. Çatalca ve Silivri'nin bazı köylerinde 2003'ten önce yapılan binaların bulunduğu araziler, kullanıcılarına satılacak.

Diyarbakır'ın elektrik sorunu TBMM'de!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Diyarbakır'da bazı yerleşim yerlerinin elektrik sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını, Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a iletti.

Elektrik güvence bedellerinin iade sorunu TBMM'de!

Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, bir elektrik dağıtım şirketinin almış olduğu güvence bedellerini zamanında iade etmediği iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Pekşen sorularını Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a iletti.

Beylikdüzü trafo merkezi için BEDAŞ’a yer tahsisi yapıldı!

Gelişen ve nüfusu büyük hızla artan Beylikdüzü’nün elektrik sorunu için Beylikdüzü Belediyesi harekete geçti. İlçenin uzun vadede 50 yıllık elektirik ihtiyacını karşılayacak olan indirici trafo merkezi için BEDAŞ’a yer tahsisi yapıldı.

Çatalca'ya 30 direkli RES geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda İstres Elektrik Üretim A.Ş. tarafından Çatalca ve Silivri sınırları içinde 30 direkli Rüzgar Enerji Santralı'nın (RES) Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı.

Aksaray'daki köylerin yol, tapu ve elektrik sorunu çözülüyor!

Ziyaret ettiği köylerde vatandaşlardan sorunlarını dinleyen Vali Şeref Ataklı, bölgenin tarım ve hayvancılıkta önemli potansiyeli olduğunu, bu alanda geçimini temin eden çok sayıda üreticisi bulunduğunu belirtti.

İstanbul'da 12 ilçe için elektrik kesintisi uyarısı!

İstanbul'un Şişli, Başakşehir, Büyükçekmece, Silivri, Çatalca, Avcılar, Fatih, Esenyurt, Arnavutköy, Beylikdüzü, Gaziosmanpaşa ve Eyüp'ün bazı bölgelerine 6 Eylül'de elektrik verilemeyecek. İşte elektrik kesintisi uygulanacak bölgeler...

Çatalca'da yaşanan elektrik sıkıntısı masaya yatırıldı!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, BEDAŞ İstanbul Birinci Bölge Müdürü, Kumburgaz Bölge Şefi, Çatalca Bölge Şefi ve Çatalca Mahalle Muhtarları ile düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda Çatalca'da yaşanan elektrik sıkıntısı masaya yatırıldı.

Çatalca elektrik sorunu Haberi

Çatalca elektrik sorunu


Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, BEDAŞ İstanbul Birinci Bölge Müdürü, Kumburgaz Bölge Şefi, Çatalca Bölge Şefi ve Çatalca Mahalle Muhtarları ile düzenlenen toplantıya katıldı. Çatalca Öğretmen Evi’nde düzenlenen toplantıda Çatalca ve mahallelerde yaşanan elektrik sıkıntısı masaya yatırıldı.



Çatalca...