28 / 04 / 2024

Çatalca Mehmetçik Meydanı genişletme

Çatalca Mehmetçik Meydanı genişletme

Çatalca Belediyesi tarafından 2015 yılında yapılan proje sonrası ilçede hem otopark soruna büyük ölçüde çözüm olan hem de yeni bir festival alanı olarak göz dolduran Mehmetçik Meydanı 2016 yılı içerisinde yapılan yeni düzenlemeler ile daha da genişletildi.

Bakan Özhaseki açıkladı! Kahramanmaraş'a yeni bir şehir meydanı yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkezi Kahramanmaraş'a yapılacak şehir meydanı projesinin hazır olduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul'da tavuk dönerde KDV oyunu: Yaşananlara Bakan Mehmet Şimşek de kayıtsız kalamadı 

İstanbul'da Çağlayan Meydanı'na yakın bir konumda yer alan dönercinin kestiği fiş sosyal medyanın gündemine oturdu. Öyle ki konu Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e kadar ulaştı. İşte detaylar...

Niğde Bor'da 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 konut fırsatı! Ev almak isteyenlere müjde! 

Niğde Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesi, Cığızoğlu, Mehmetçik ve Ahmet Kuddisi mahallelerinde yer alan 12 adet 3+1 konutu 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Arsa almak isteyenler dikkat! Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik'te yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte taksitle satışa sunulan arsaların detayları...

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle gayrimenkul satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 taksitle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası imar planı değişikliğine 'dur' dedi!

Şehir Plancıları Odası Şanlıurfa İl Temsilciliği, Mehmetçik Mahallesinde'nde bulunan donatı alanlarının konut alanına çevrilmesi konusunda açılan davanın Danıştay kararı ile kazanıldığını duyurdu.

Taksim Meydanı projesine Heykeltraş Mehmet Aksoy'dan itiraz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), “Taksim Kentsel Tasarım Yarışması” düzenledi. Heykeltraş Mehmet Aksoy, yarışmada finale kalan 3 projeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Zöhre Mehmetçik evini ÇYDD'ye bağışladı!

Manisa'da yaşayan Zöhre Mehmetçik, 120 metrekarelik 3+1 dairesini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışlamaya karar verdi. 

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın ticari alanları satışa sunuluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, 2.138 dairenin yer aldığı Çatalca Konutları meydanındaki 18 adet iş yerini teklif alma usulü ile satışa çıkarılıyor. Ticari alanlardan satın almak isteyenlerin 21 Aralık Cuma gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor. 

Şivezat Sarıhan'ın milyonluk mirası için karar 25 Eylül'de verilecek!

Şivezat Sarıhan hazırladığı vasiyetle milyon liralık dükkanını Mehmetçik Vakfı ile Türk EğitimVakfı’na bağışladı. Şivezat Sarıhan’ın kızı vasiyeti öğrendi ve iptali için dava açtı. Miras için son karar 25 Eylül’de verilecek.

Antalya Kırcami planı askıya çıktı!

Antalya'nın Doğuyaka, Mehmetçik ve Topçular Mahallelerini kapsayan Kırcami planlamasının kuzey bölümü parselasyonu askıya çıktı.

Serdar Gökhan mezar yeri için daire parası ödedi!

‘Diriliş Ertuğrul’ ve 'Mehmetçik Kut'ül Amare' dizileriyle dikkat çeken oyuncu Serdar Gökhan'ın 150 bin TL'ye mezar yeri aldığı ortaya çıktı.

TOKİ'nin inşa ettiği kulekollar Mehmetçik'e zırh oldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin Gaziantep-Kilis sınır hattında inşa ettiği 22 kulekol, terör örgütlerinin saldırılarına geçit vermiyor.

Çatalca Mehmetçik Meydanı genişletme Haberi

Çatalca Mehmetçik Meydanı genişletme


Çatalca Belediyesi tarafından 2015 yılında yapılan proje sonrası ilçede hem otopark soruna büyük ölçüde çözüm olan hem de yeni bir festival alanı olarak göz dolduran Mehmetçik Meydanı 2016 yılı içerisinde yapılan yeni düzenlemeler ile daha da genişletildi.


Erguvan Festivali’nin artık yeni adresi olan Mehmetçik Meydanı 17. Erguvan Festivali olarak da misafirlerini ağırlamaya hazırlanırken, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da burada yapılan yeni düzenlemeleri ve festival hazırlıklarını denetledi.


Mehmetçik Meydanı’nın devamında yapılan çalışmaları da inceleyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, beraberindeki Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürlerine, çalışmaların düzenli bir şekilde devam etmesi gerektiğini belirtti.



Çatalca...