30 / 04 / 2024

Çatalca satılık kargir ev fiyatları

Çatalca satılık kargir ev fiyatları

Çatalca Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Çatalca'da yer alan kargir ev ve avlulu kargir evi satışa çıkardı. Toplam bedelleri 1 milyon 371 bin TL olarak belirlendi.

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Çatalca satılık ve kiralık dairede Mart'ın favorisi

Emlakjet.com'un mart ayı verilerine göre, şubat ayına kıyasla satılık ve kiralık daire aramasındaki favori ilçe Çatalca oldu. İnternetten satılık daire aramasında Çatalca'dan sonra sırayla Bahçelievler, Sancaktepe, Şile ve Kağıthane gelirken, Şile sıralamada ilk beşe girmesiyle dikkat çekti.

Çatalca Projesi Kiptaş satılık ev!

Çatalca Projesi Kiptaş satılık ev tipleri 2+1 olarak dizayn edildi. 6 katlı 180 blok halinde yükselen projede banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor.

Kiptaş Çatalca Konutları satılık!

Kiptaş Çatalca Konutları satılık dairelerin fiyatı 139 bin 750 lira olarak belirlendi. Kiptaş Çatalca Konutları projesi 6 katlı 180 blokta 2 bin 138 daireden oluşuyor...

Çatalca Kiptaş satılık daireler!

Çatalca Kiptaş satılık daireler 24 ay sonra teslim edilecek. 20 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede banka kredisiyle veya Kiptaş bünyesinde vade fırsatı sağlanıyor.

Kiptaş Çatalca Evleri satılık daire!

Kiptaş Çatalca Evleri satılık daire alanları 83 ve 85 metrekareden oluşuyor. 20 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Kiptaş Çatalca satılık!

Kiptaş Çatalca satılık daire teslimlerinin 24 ayda yapılması planlanıyor. İçerisinde okul, otopark ve caminin de yer alacağı proje 2 bin 138 adet konuttan meydana geliyor.

1998 yılında Türkiye'nin 'satılık' ilk serbest bölgesi!

1998 yılında 800 milyon dolarlık bir yatırımla Öztek Şirketler Grubu tarafından Çatalca'da kurulan İSBAŞ, Türkiye'nin 'satılık' ilk serbest bölgesi olarak inşa ediliyormuş. Serbest bölgede inşa edilecek 73 blok, metrekaresi 800 dolardan satılacakmış.

Çatalca'da icradan 2.8 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İstanbul Çatalca'da icradan satılık 4 arsa, 2 milyon 800 bin TL'ye ihale edilecek. İşte ihalenin detayları:

İstanbul'da 4 adet satılık arsa 1 milyon 395 bin TL!

İstanbul'un Çatalca ilçesinde yer alan 4 adet satılık arsanın toplam bedeli 1 milyon 395 bin TL olarak belirlendi. Arsaların satışı açık artırma usulüyle 6 Eylül 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Trabzon'da icradan 1 milyon 49 bin TL'ye satılık kargir bina!

Trabzon'da yer alan kargir bina icradan satılıyor. Binanın toplam değeri 1 milyon 49 bin 79 TL olarak belirlendi...

İzmir'de icradan 5 milyon 993 bin liraya satılık kargir ev!

İzmir ili Çeşme ilçesinde yer alan kargir ev 5 milyon 993 bin 280 liradan satışa çıkıyor...

Tariş Genel Müdürlüğünden İzmirde satılık arsa!

Tariş Genel Müdürlüğü İzmir Alsancakta satılık depolu arsasını satışa çıkardı. Arsa Umurbey Mahallesi 1497 Sokak No: 8 Alsancak İzmir adresinde bulunuyor

Çatalca satılık kargir ev fiyatları Haberi

Çatalca satılık kargir ev fiyatları

Çatalca Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Çatalca'da yer alan kargir ev ve avlulu kargir evi satışa çıkardı. Toplam bedelleri 1 milyon 371 bin TL olarak belirlendi. 


İhaleleri; 5 Ocak 2015 günü 11:00-11:30 arasında Nazım Ozbay Kültür Merkezi'nda gerçekleştirilecek. 


İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

SATIŞ MEMURLUĞU SULH HUKUK MAHKEMESİ HAKİMLİĞİ - Evrak No: 2013/8 S


T.C. ÇATALCA (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU


2013/8 SATIŞ


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : İstanbul ili, Çatalca ilçesi, Ferhatpaşa Man., 16 parselde kain taşınmaz tapu kayıtlarında avlulu kargir ev olarak gözükmektedir. Dava konusu parsel üzerinde bitişik nizam yapı bulunmaktadır. BAK tarzı binalar zemin+ 3 normal katlı olup zemin katlan ticarethane, üst katlar ise tek daire olup 20 yıllık yapıdır. Parsel üzerindeki yapının dış...