04 / 05 / 2024

çatalzeytin muhtarlığı

çatalzeytin muhtarlığı

Çatalzeytin Müftülük toplantı salonunda saat 11.00'de muhtarlara kentsel dönüşüm hakkında toplantı yapıldı.İlçeye bağlı muhtarların katılımıyla gerçekleşen toplantıda kentsel dönüşüm ile ilgili bilgiler verildi.

TOKİ Kastamonu Çatalzeytin'de 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle 63 konut! 

TOKİ'nin Kastamonu projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak edilen tüm detaylar netleşti. TOKİ Kastamonu Çatalzeytin'e 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle 63 konut inşa edecek. Peki TOKİ Kastamonu Çatalzeytin projesinde nasıl başvurulur?

Mersin'in muhtarlık binaları çağdaş mimariyle yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçede bulunan tüm muhtarlık binalarını yeniliyor. Yeni binalar çağdaş mimariyle yeniden inşa edilecek.

Buca'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.

Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi kararı mecliste!

Üsküdar Belediyesi'nin Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesine dair karar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

Lüleburgaz'a 3 yeni muhtarlık binası!

Lüleburgaz Belediyesi’nin talepler doğrultusunda baştan aşağı yenilediği Atatürk, Barış ve İnönü Mahalle Muhtarlıkları yeni hizmet binalarına kavuştu.

Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı binası için kaçak iddiası!

Üsküdar Belediyesi, Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı verdiği tahliye kararının iptali üzerine başvuruda bulundu. Belediye yıllardır kullanılan muhtarlık binasının kaçak olduğunu öne sürdü.

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yaptı.

Acıbadem'de ruhsatsız yurda direnen muhtarlığın tahliyesi istendi!

İstanbul Acıbadem'de Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı’na tahsis edilen araziye inşa edilen kaçak yurt inşaatı için muhtarlık ve mahalle sakinleri senelerdir direniyor. Üsküdar Belediyesi'nden muhtarlığa gelen son tebligatla yeni bir yer gösterilmeden muhtarlık binasının tahliyesi talep edildi.

İzmit Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi inşa etti.

Hasarlı binada muhtarlık hizmeti!

İstanbul'da 26 Eylül'de yaşanan 5.8’lik deprem sonrası içinde muhtarlık ve köy kahvehanesi de bulunan Arnavutköy Çilingir Mahallesi'ndeki binada çatlaklar meydana geldi. Mahalle muhtarı Halit Şenel, "Her tarafı çatlaklarla dolu bu binada hizmet vermeye çalışıyoruz. Kahvehaneye vatandaşlar korktuklar

çatalzeytin muhtarlığı Haberi

çatalzeytin muhtarlığı

Çatalzeytin'de muhtarlara kentsel dönüşüm hakkında bilgiler verildi. Müftülük toplantı salonunda saat 11.00'de yapılan bilgilendirme toplantısına ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarları katıldılar. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden İnşaat Mühendisi Muhammet Doğan ve Elektrik Teknikeri Sinan Babayiğit bilgiler verdiler. Doğan muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada," Kentsel dönüşüm ile bölgemizde meydana gelen doğal afet ve benzeri durumlarda can ve maddi hasara yol açabilecek ömrünü tamamlamış ve ayakta kalma açısından riski olanlarının bertaraf edilmesini amaçlayan bir projedir" dedi. 


Türkiye...