04 / 05 / 2024

Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı Okan Süha Yıldırım

Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı Okan Süha Yıldırım

Cathay Group’un yıldız projeleri olarak gösterilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy dünyayla buluşuyor. Ekip, Brezilya’dan ABD’ye, Almanya’dan Katar’a temaslarını da sürdürüyor...

Sobına Group İnşaat İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sobına Group İnşaat İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Mokrane, Nassıra Inchekel ve Sofıane Hanı ortaklığında kuruldu.

Kudus Group Gayrimenkul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kudus Group Gayrimenkul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Farıd I.H.B. tarafından kuruldu.

Rooma Group Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rooma Group Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile  Shamım Farahmand tarafından kuruldu.

Evergrande Group'un genel merkez binasının satışı iptal!

Evergrande Group'un Hong Kong'daki tarihi genel merkez binasını satın alacak olan devlete ait Yuexiu Property şirketi, anlaşmayı bozdu.

Khalij Group Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khalij Group Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Abdolah Rahmanı tarafından kuruldu.

Al Baraka Group İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Baraka Group İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mansoor Faısal Aldovvaır tarafından kuruldu.

Happy Land Group Mühendislik Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Land Group Mühendislik Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ysser HA. Alhraishavy tarafından kuruldu.

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahareh Jalili ve Ali Esmaeili ortaklığında kuruldu.

Cevahir Group İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevahir Group İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Wisam Adnan Y. Al-Jokha Ji tarafından kuruldu.

Falak Group Genel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Falak Group Genel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A.A.M. Mohsen Al-Huthaifi ve O.Shaher Sultan Al-Dubai tarafından kuruldu.

Cathay Group, Altın Emlak ile iş birliği yapıyor!

Cathay Group, Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projelerin satış ve pazarlama süreçlerinde sektörde 20'nci yılını geride bırakan Altın Emlak ile iş birliği yapıyor...

Nivo İstanbul’un tesis ve site yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Cathay Group imzası ile Basın Ekspres Yolu, Güneşli E-5, TEM ve sahil yolunu birbirine bağlayan kavşak noktasında 200 bin metrekare alan üzerinde inşa ettiği Nivo İstanbul projesinin temizlik, güvenlik, teknik hizmetler yönetimi ve site yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

Konut kredi faizlerinde devrim!

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Tuğsuz, "Uzun zamandır durgunluk yaşanan konut sektörü için çok önemli bir gelişme oldu. Ekonomide oluşan olumlu hava bankaların aldığı faiz indirimi kararlarıyla daha da iyi bir noktaya taşındı ve moraller düzelmeye başladı" dedi...

Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı Okan Süha Yıldırım Haberi

Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı Okan Süha Yıldırım

Nivo pazarlama ekibi, internet üzerinden yapılan görüşmeler sonucunda Kanada ve İngiltere’ye satışlar gerçekleştiriyor.  Ekip, Brezilya’dan ABD’ye, Almanya’dan Katar’a temaslarını sürdürüyor. Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı Okan Süha Yıldırım, “Geniş satış ekibimiz teknolojiyi kullanarak mesafeleri kısaltıyor ve güvenilir bir şekilde Nivo projeleriyle buluşturuyor” dedi.

Cathay Group’un yıldız projeleri olarak gösterilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy dünyayla buluşuyor. Satış sürecine yeni bir anlayış getiren ekibi ve çok mecralı pazarlama sürecinde teknolojiyi kullanan Nivo pazarlama ekibi, mesafeleri aza indirgiyor.

Nivo İstanbul projesinde ‘webchat’ teknolojisiyle Türkiye’nin 8 bin 848 kilometre uzağındaki Kanada ve 4 bin 338 kilometre uzağındaki İngiltere’deki yatırımcılara satış gerçekleştirildi. Bunun yanında Brezilya’dan Amerika Birleşik Devletleri’ne, Almanya’dan Katar’a dünyanın dört bir yanındaki yatırımcılarla bu ağ üzerinden temaslara devam ediyor.

“Yabancı yatırımcılar ile ülke...