03 / 05 / 2024

Cathay İleri Projeler Park 1001

Cathay İleri Projeler Park 1001

Cathay Group, Basın Ekspres Yolu üzerinde yeni projeye hazırlanıyor. Yakında satışa sunulması beklenen Cathay Basın Ekspres projesi eski Elektrikçiler Sitesi arazisi üzerinde inşa edilecek...

İsmail Özcan, Cathay Group'un yeni genel müdür yardımcısı oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan oldu...

Tolga Bilgiç, Cathay Group'un yeni satış ve pazarlama müdürü oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Satış ve Pazarlama Müdürü Tolga Bilgiç oldu. 

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu!

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu.  Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group yeni genel müdürünü seçti.

İzmir Başkan Eşleri Buluşması'nda projeler incelendi!

İzmir'de görev yapan belediye başkanlarının eşleri Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve eşi Ferah Batur'un ev sahipliğinde Narlıdere'de buluştu. Başkan eşleri Narlıdere'deki projeleri inceledi.

İşte Antalya'yı uçuracak projeler!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Boğaçayı ve Tünektepe’nin Antalya’yı uçuracak projeler olduğunu belirterek, Antalya’nın 50 yıl sonra yazılacak tarihinde bu dönemin “Altın Yıllar” olarak kaydedileceğini söyledi.

Cathay İnvest Araplarla 2 yeni proje için anlaştı!

Türk müteahhitler gücüne güç katmak ve daha görkemli projeler inşa etmek için Körfez yatırımcılarını projelerine ortak etmeye başladı. Cathay İnvest 300 milyon dolarlık iki proje için Araplar'la anlaştı .

Cathay Park 1001 Projesi nerede inşa edilecek?

25 yıldır yerli ve yabancı yatırımcılarla işbirlikleri kuran Cathay Group, İstanbul'un değerli lokasyonlarında konut, ofis, alışveriş, iş merkezi, sosyal ve kültürel projeler üretmeye devam ediyor.

İnegöl Oylat'ı uçuracak projeler!

Genç Gazete Yazı İşleri Müdürü Ömer Şen'i ziyaret eden MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç ve yönetim kurulu üyeleri, Oylat başta olmak üzere takipçisi oldukları projeler hakkında bilgiler verdi.

Melih Gökçek: Büyük projeler, büyük paralar, büyük talipler ister!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin “Boğaz Projesi”ne ilişkin soru üzerine, projeyi ekranda beliren animasyon görüntüleri eşliğinde açıklayan Başkan Gökçek, “Büyük projeler, büyük paralar, büyük talipler ister, dedi...

Rönesans Holding üniversiteli gençleri ağırladı!

Geleceğin mimar ve mühendislerine yönelik ''Geleceğini Tasarla'' çağrısıyla proje yarışması açan Rönesans Holding, üniversite öğrencisi gençleri İstanbul'da ağırladı. 15 üniversiteden İstanbul'a gelen 15 genç, Rönesans Holing'in LEED sertifikalı projeler

Stüdyo 24'te anahtar teslimleri devam ediyor!

Cathay İleri Projeler tarafından Ispartakule’de hayata geçirilen Stüdyo 24’ te Anahtar Teslimleri tecrübesi ve bilgi birikimiyle sektörünün i,lki Boğaziçi Yönetim A.Ş farkıyla devam ediyor.

Stüdyo 24 teslim için gün sayıyor!

24 İleri Projeler şirketi ilk konut projesi Stüdyo 24'ün ardından ikinci projesine başladı.Şirket Başkanı Ahmethan Yılmaz, '' Stüdyo 24 projesi teslim için gün sayıyoruz" dedi

Stüdyo 24 projesi teslimleri için gün sayılıyor!

Gençleri ve kendini genç hissedenleri hedefleyerek gayrimenkul sektörüne giriş yapan 24 İleri Projeler şirketi ilk konut projesi Stüdyo 24'ün ardından ikinci projesine başladı.Şirket Başkanı Ahmethan Yılmaz, '' Stüdyo 24 projesi teslim için gün sayıyoruz.

Cathay İleri Projeler Park 1001 Haberi

Cathay İleri Projeler Park 1001


Arterium ve Stüdyo 24 projeleriyle bilinen Cathay Group, Basın Ekspres Yolu üzerinde yeni projeye hazırlanıyor. Cathay Basın Ekspres projesi konut, ofis ve ticaret alanlarından meydana geliyor. 


Cathay'ın Basın Ekspres projesi, Courtyard Hotel'in karşısındaki eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde yaklaşık 30 bin metrekare alanda inşa edilecek. 






Tel: 0212 2445454

Web: http://cathay.com.tr/

Gülcihan...