15 / 05 / 2024

çatıder eğitim projesi

çatıder eğitim projesi

ÇATIDER, yapı sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir’e katılacak.

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu olan Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile TÜRKÇİMENTO, eğitim için toplandı. Sektörden 34 çalışanın yer almış olacağı Çimento Sektörü MBA Programının ilk dersi 26 Eylül 2022’de yani bugün başladı.

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme projesi açıklaması!

Akfen GYO, geçtiğimiz günlerde basında yer alan, iştirakleri Fıratcan İnşaat çatısında hayata geçirilecek olan Söğütlüçeşme Projesi çerçevesinde AVM inşa edileceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını duyurdu. 

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe    Akın Demir  ve  Veysi Demir tarafından kuruldu.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe Akın Demir tarafından kuruldu.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı'ndaki caminin temeli atıldı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı kışlasında inşa edilecek caminin temel atma törenine katıldı.

Antalya Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi içerisinde kurulması planlanan "Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi" için çalışmalara hızla devam ediliyor.

İsmir Gayrimenkul Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsmir Gayrimenkul Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Üstün ve Serpil Der ortaklığında kuruldu.

Şahinbey Hoşgör Külliyesi Eğitim Binası'nın temeli atıldı!

Şahinbey Belediyesi ve hayırseverler tarafından inşa ettirilecek olan Hoşgör Külliyesi Eğitim Binası’nın temelleri dualarla atıldı.

Lefkoşa Eğitim ve Kültür Kompleksi’nin temeli atıldı!

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi’nin ortak girişimiyle KTÖS Genel Merkezi’nin yanında eğitim ve kültür kompleksi inşa ediliyor.

Bina akustik projesi sertifika eğitim programı tebliği 2018! 

Binaların Gürültüye Karşı Korunması Hakkında Yönetmelik kapsamında bina akustik projesi düzenleyecek ve/veya ölçüm yapacak uzmanlara ve bu uzmanlara eğitim verecek eğitici kuruluşlara ilişkin esaslar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı...

Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nin temeli atıldı!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’ye yeni bir sporcu eğitim merkezi daha inşa ediyor.

Gebze Sporcu ve Eğitim Merkezi'nin temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Sporcu ve Eğitim Merkezi'nin temelini yarın atıyor.

çatıder eğitim projesi Haberi

çatıder eğitim projesi

ÇATIDER, yapı sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir’e katılacak. Katılımcılar, ÇATIDER standında, ‘Enerji tasarrufu için çatılarda neler yapılabilir? ‘Çatılar neden uçar?’, ‘Su sızıntıları ve rutubeti nasıl çözeriz?’ gibi merak ettikleri tüm sorulara yanıt bulacak.  ÇATIDER, üniversitelerdeki uygulamalı eğitimleri konusunda bilgi almak isteyen mimarlık öğrencileri, meslek liselerinde çatıcılık dalını seçmek isteyen meslek lisesi öğrencileri  ile Milli Eğitim Bakanlığı ve ÇATIDER onaylı Çatı Ustası Belgesi’ni almak isteyecek ustalarını da standında ağırlayacak.

Türkiye’de çatılarla ilgili bilinç oluşturmak ve sektörün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER),  İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilecek olan Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild organizasyonlarında,  tüketicilerden sektör profesyonellerine kadar ilgili herkesin...