29 / 04 / 2024

Çatıder izmir

Çatıder izmir

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), İzmir'de gerçekleştirilen Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild organizasyonunda, tüketicilerden sektör profesyonellerine kadar ilgili herkesin çatılarla ilgili sorularını cevaplıyor...

ÇATIDER, İstanbul, Ankara ve İzmir Yapı Fuarı'nda tüyolar verecek!

ÇATIDER, yapı sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara ve de Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir’ e katılacak.

Çatıder İzmir ve Ankara fuarlarına katıldı!

Çatıder 3-6 Ekim tarihleri arasındaki Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir ve 24-27 Ekim’deki Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara katıldı. Fuarda, çatılarla ilgili tüm sorunlar Çatıder Standında cevap buldu...

İzmir Ege Mahallesi'ndeki dev dönüşüm projesinin temeli atıldı! 706 konutluk yeni proje!

İzmir Ege Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 1. etabının temeli atıldı. Yaptığı açıklamada kentsel dönüşüme bakış açısı farkına değinen Başkan Tunç Soyer, “Onların geçer akçesi rant. Bizim geçer akçemiz hak!” diye konuştu.

İzmir'de Halk Konut için 7 kooperatifle imzalar atıldı! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in depremzedeler için Türkiye’de ilk defa İzmir'de hayata geçirdiği Halk Konut projesi çerçevesinde 7 kooperatif ile protokole imza atıldı. İşte Halk Konut ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İzmir'de Halk Konut 2. Etap için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin depremzedeler için Türkiye’de ilk defa İzmir'de start verdiği kooperatifçilik modeli yüzleri güldürmeyi sürdürüyor. Halk Konut 2. Etap için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar...

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde 3. Etap için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in dirençli kent vizyonu kapsamında Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı’nda bin 422 bağımsız birimi kapsayan üçüncü etabın yapım çalışmalarına start vermek için belediye şirketi İZBETON ile protokole imza atıldı.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde 3. Etap için imzalar atılıyor!

İzmir'de Uzundere'de 20 bin 600 haneyi kapsayan 422 bağımsız birimi etkileyecek olan üçüncü etap yapım çalışmalarına başlanıyor. Büyükşehir Belediyesi 28 Ocak’ta belediye şirketi İZBETON ile protokole imza atacak. Ayrıca kreş, etüt merkezi ve kütüphanenin bulunduğu sosyal tesislerin temeli atılacak.

İzmir Karaburun'da çatı katı krizi!

İzmir Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan göreve geldikten sonra konut şeklinde çatı katı inşaatını yasaklamıştı. İddialara göre; Karaburun kendi döneminden önce yapılan binalar için 40 bin TL ruhsat ücret istendi. 

İzmir Teknoloji Geliştirme Merkezi için imzalar atıldı

İzmir'de Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), Yaşar Üniversitesi ve Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. ortaklığıyla hayata geçirilecek olan Teknoloji Geliştirme Merkezi için imzalar atıldı...

İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesinde 2. etabın temeli atılıyor!

İzmir Örnekköy'de kentsel dönüşüm çalışmaları için temel atılıyor. Temel atma törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılım sağlayacak.

ÇATIDER'den yağmur suyu toplama sistemi zorunluluğuna destek!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, ‘Binaların çatılarında toplanan yağmur sularının arıtılarak bina ihtiyacında kullanılmak üzere bahçe zemini altında bir depoda toplaması amacıyla yağmur suyu toplama sistemi yapılması zorunluluğunun’ olumlu bir adım olduğunu söyledi.

İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi için üçüncü ve dördüncü etapların imzaları atıldı.

İzmir'de kentsel dönüşüm için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ege Mahallesi’nin birinci etabı için yapım ihalesini kazanan yüklenici firmayla projeyi başlatan sözleşmeyi imzaladı. Soyer, imza töreninde “Bu, İzmir için çok kıymetli bir adım. İzmir için lokomotif olacak bir projeye imza atıyoruz” dedi.

Akan çatının tamir masrafını kim öder?

Çatı katında oturuyorsunuz, kiremitler kırıldı, salonunuza su akıyor. Masrafı kim ödeyecek? 

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanında yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyor.

Çatıder izmir Haberi

Çatıder izmir

ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz; Çatı konusundaki toplumsal bilincin artmasını sağlayan fuarlara herkesi davet ediyoruz Türkiye'de çatılarla ilgili bilinç oluşturmak ve sektörün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), İzmir'de gerçekleştirilen Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild organizasyonunda, tüketicilerden sektör profesyonellerine kadar ilgili herkesin çatılarla ilgili sorularını cevaplıyor. 

6-9 Kasım İzmir'de 20'ncisi düzenlenen Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir'de ziyaretçilerini ağırlayan ÇATIDER, özel standmda çatılarda doğru malzeme ve doğru uygulamalar konusunda bilgiler veriyor. 

İnşaat sektörünün önemli kollarından biri olan çatı sektörünün her geçen gün biraz daha büyüdüğünü belirten ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz, sektör büyüklüğünün 143 milyon metrekareye ve 3 milyar dolara ulaştığını açıklayarak şunları söyledi: "Ülkemizdeki binaların çok büyük bir bölümü, eski nesil ve yalıtımsız durumda. Deprem ülkesi...