04 / 05 / 2024

çatıder yapı fuarı

çatıder yapı fuarı

ÇATIDER, yapı sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir’e katılacak.

ÇATIDER Turkeybuild 2015'e katılacak!

ÇATIDER, yapı sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı Turkeybuild izmir’e katılacak.

Çatıder İzmir ve Ankara fuarlarına katıldı!

Çatıder 3-6 Ekim tarihleri arasındaki Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir ve 24-27 Ekim’deki Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara katıldı. Fuarda, çatılarla ilgili tüm sorunlar Çatıder Standında cevap buldu...

ÇATIDER, Ankara Yapı Fuarına katılacak!

Türkiye’de çatılarla ilgili bilinç oluşturmak amacıyla faaliyet gösteren Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), İzmir’den sonra 24-27 Ekim’de Ankara’da 26’ıncısı düzenlenecek Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara’da ziyaretçilerini ağırlayacak...

ÇATIDER, Uluslararası İstanbul Yapı Fuarı’nda!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği 24-28 tarihleri arasında Uluslararası İstanbul Yapı Fuarı’nda...

ÇATIDER 'Yapı Okulu' ile bir ilke imza atıyor!

ÇATIDER, inşaat sektöründe bir ilke imza atıyor. ÇATIDER, çatılarda çok daha kalifiye ve donanımlı çalışanların görev almasını hedefliyor. ‘Yapı Okulu’, kademeli olarak tüm yapı sektörüne de katkı sağlayacak.

Braas Çatı Sistemleri, 22. İzmir Yapı Fuarı’nda yer alacak!

Braas, İzmir Yapı Fuarının 22. yılında çimentolu kiremit üretiminde çığır açan yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile ilgi çekmeyi amaçlıyor.

ÇATIDER 39. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul'da!

ÇATIDER, yapı sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan 39. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul‘a katılarak, sektör temsilcileri ve tüketicileri ağırlayacak.

DYO, 39. Yap Fuarı'na katılacak!

Türkiye’nin yanı sıra Avrupa, Ortadoğu ve Avrasya’dan sektör temsilcilerini aynı çatı altında bir araya getiren Yapı Fuarı, 10 – 14 Mayıs tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Braas Çatı Sistemleri, 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak!

Braas Çatı Sistemleri, 10-14 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak. Braas, fuara özel çimentolu kiremit üretiminde çığır açacak yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile ilgi çekmeyi amaçlıyor.

Yapı Fuarı'nın bu yılki konuk ülkesi Kazakistan!

İnşaat sektörünün tüm paydaşlarını bir çatı altında toplayan Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul; TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde bugün kapılarını ziyaretçilere açıyor..

ÇATIDER Yapı Fuarı'nda çatı eğitim projesini tanıtacak!

ÇATIDER, yapı sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir’e katılacak.

ÇATIDER, İzmir Yapı Fuarı'na katıldı!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), İzmir'de gerçekleştirilen Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild organizasyonunda, tüketicilerden sektör profesyonellerine kadar ilgili herkesin çatılarla ilgili sorularını cevaplıyor...

ÇATIDER 37.Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul'da yoğun ilgi gördü!

37.Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünün liderlerini buluşturdu. Yapı sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’a 27 üye firması ile birlikte katılan ÇATIDER katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

ÇATIDER, İstanbul, Ankara ve İzmir Yapı Fuarı'nda tüyolar verecek!

ÇATIDER, yapı sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara ve de Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir’ e katılacak.

ÇATIDER İstanbul, Ankara ve İzmir Yapı Fuarı'nda güvenli çatılar için tüyo verecek!

ÇATIDER, yapı sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara ve de Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir’ e katılacak.

Onduline Avrasya, yeni standıyla Yapı Fuarı’na katılıyor!

Çatı malzemeleri sektörünün lider kuruluşu Onduline Avrasya, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda yepyeni bir standla sektörle buluşuyor.

BİTÜDER, 37.Yapı Fuarı TURKEYBUILD İstanbul'a katılıyor!

Su yalıtım sektörünün yönünü belirleyen çalışmalara imza atan Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER) 6–10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’a katılacak.

çatıder yapı fuarı Haberi

çatıder yapı fuarı

ÇATIDER, yapı sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir’e katılacak. Katılımcılar, ÇATIDER standında, ‘Enerji tasarrufu için çatılarda neler yapılabilir? ‘Çatılar neden uçar?’, ‘Su sızıntıları ve rutubeti nasıl çözeriz?’ gibi merak ettikleri tüm sorulara yanıt bulacak.  ÇATIDER, üniversitelerdeki uygulamalı eğitimleri konusunda bilgi almak isteyen mimarlık öğrencileri, meslek liselerinde çatıcılık dalını seçmek isteyen meslek lisesi öğrencileri  ile Milli Eğitim Bakanlığı ve ÇATIDER onaylı Çatı Ustası Belgesi’ni almak isteyecek ustalarını da standında ağırlayacak.

Türkiye’de çatılarla ilgili bilinç oluşturmak ve sektörün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER),  İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilecek olan Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild organizasyonlarında,  tüketicilerden sektör profesyonellerine kadar ilgili herkesin...