27 / 04 / 2024

Çatısan Çatı İzolasyon Demir Çelik Mühendislik Akaryakıt Taş. İnşaat adresi

Çatısan Çatı İzolasyon Demir Çelik Mühendislik Akaryakıt Taş. İnşaat adresi

Çatısan Çatı İzolasyon Demir Çelik Mühendislik Akaryakıt Taş. İnşaat San.ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. Mevlüt Suat Değirmecioğlu Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Büyükçekmece, Çakmaklı Mahallesi'nde açıldı.

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Serhan    Öksüz tarafından  kuruldu.

Öztoprak Çatı İzolasyon Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztoprak Çatı İzolasyon Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Öztoprak tarafından kuruldu.

Demir Grup, Çorlu'da ekolojik sanayi sitesine imzasını atıyor!

Demir Grup, 800 milyon liralık yatırımla, Çorlu 1’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde 242 bin 400 metrekare üzerine 275 bin 585 metrekare inşaat alanına sahip iş ve yaşam merkezi olarak projelendirdiği Demir Eko- San Sanayi Sitesi’ne imzasını atıyor.

Doğan Girişim Çatı İzolasyon İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Girişim Çatı İzolasyon İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Karslı tarafından kuruldu.

Çatısan Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çatısan Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Göksu tarafından kuruldu. 

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi kuruldu!

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi Elif Kurşun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Şeyhanlı Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Tem.Lojistik Katı Atık Ve Geri Dönüşüm San.Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Şeyhanlı Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Tem.Lojistik Katı Atık Ve Geri Dönüşüm San.Dış Tic.Limited Şirketiİsmail Kabul tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

İmrenli İnşaat Taahhüt Tedarik Enr. Emlak Al.St.Oto.Al.Sat.Kir.Atık Top.San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

İmrenli İnşaat Taahhüt Tedarik Enr. Emlak Al.St.Oto.Al.Sat.Kir.Atık Top.San.Ve Tic.Ltd.Şti Yüksel Şahbaz imzasıyla 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çatısan Çatı İzolasyon Demir Çelik Mühendislik Akaryakıt Taş. İnşaat San.ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. açıldı!

Çatısan Çatı İzolasyon Demir Çelik Mühendislik Akaryakıt Taş. İnşaat San.ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. Mevlüt Suat Değirmecioğlu Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Büyükçekmece, Çakmaklı Mahallesi'nde açıldı.

Tuzla Atık Madeni Yağ Geri Dönüşüm Tesisi halk toplantısı 21 Mayıs'ta!

İstanbul Tuzla ilçesinde İssan Kimya San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Atık Madeni Yağ Geri Dönüşüm Tesisi Kapasite Artışı Ve Tehlikeli Atık Geri Kazanım Faaliyeti projesi ile ilgili halk toplantısı 21 Mayıs'ta düzenlenecek.

GÇS Metal Çatı İzolasyon ihraç belgesini yayınladı!

GÇS Metal çatı izolasyon Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre GÇS Metal Çatı İzolasyon ihraç belgesini yayınladı.

İmotem Ekolojik ve Doğal Çatı İzolasyon Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmotem Ekolojik ve Doğal Çatı İzolasyon Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulalim Uluşık, Fikret Uluşık, Mehmet Kabadayı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Çatısan Çatı İzolasyon Demir Çelik Mühendislik Akaryakıt Taş. İnşaat adresi Haberi

Çatısan Çatı İzolasyon Demir Çelik Mühendislik Akaryakıt Taş. İnşaat adresi

Çatısan Çatı İzolasyon Demir Çelik Mühendislik Akaryakıt Taş. İnşaat San.ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. Mevlüt Suat Değirmecioğlu Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da  Büyükçekmece, Çakmaklı Mahallesi'nde açıldı.


Çatısan Çatı İzolasyon Demir Çelik Mühendislik Akaryakıt Taş. İnşaat San.ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. iş konusu; Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır. a)Alüminyum saç ve profilden her türlü bina çatıları, fabrika çatıları, asma tavan sıhhi ve her türlü izolasyon imalatın ve bu imalatlarda kullanılan her nevi malzemelerin alım satımını yapmak, ithalatını ihracatını yapmak. b) Çatı izolasyon taahhüt ile ilgili malların yurtiçi ve yurtdışında temin suretiyle ticaretini yapmak özel kamu kuruluşları tarafından yapılacak ihalelere iştirak etmek gerektiğinde uhdesinde kalan işleri başka kişi ve kuruluşlara devretmek veya devir almak.  c)  Her türlü ham ve mamul metal...