06 / 05 / 2024

cats müzikalinin konusu nedir

cats müzikalinin konusu nedir

T.S. Eliot’ın "Yetenekli Kediler" adlı şiirinden esinlenerek yazılan, ilk kez 1981’de West End’de ardından 1982’de Broadway’de gösterime giren dünyaca ünlü CATS müzikali, Zorlu Center PSM sahnesinde izleyiciyle buluştu...

TAGEM Genel Müdürü Türker: ‘Milli güvenlikten daha önemli bir konu varsa o da gıda konusu!’

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar (TAGEM) Genel Müdürü Metin Türker, gıda alanında yaşanan sorunlara yönelik değerlendirmelerde bulundu. Türker, “Gıda konusu artık milli güvenlikten daha önemli duruma geldi” ifadelerini kullandı.

Elçin Sangu ile Hayko Cepkin'in rol aldığı Jekyll & Hyde müzikalinin bilet fiyatı ne kadar? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Robert Louis Stevenson’ın klasik gerilim romanından uyarlanan dünyaca ünlü ‘Jekyll & Hyde’ müzikali, çarpıcı bir prodüksiyon ve muhteşem bir kadro ile yeniden sahnelendi. Peki bu müzikalinin bilet fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Yener Yıldırım: AOÇ arazilerinde sahipsizlik söz konusu değil!

Atatürk Orman Çiftliği AOÇ Müdürü Yener Yıldırım, TBMM KİT Komisyonunda, yaptığı açıklamada AOÇ'ne ait arazilerde herhangi bir sahipsizliğin söz konusu olmadığını dile getirdi. 

Gayrimenkul hukukunda kat maliklerinin hakları neler?

Özellikle, son yıllarda hayata geçirilen siteler, iş merkezleri metropol yaşamında ihtiyacımız olan konfora ulaşmamız için adeta bir köprü oldu. Peki sitelerde kat mülkiyeti konusu nedir? İşte detaylar...

İzmir'de kentsel dönüşüm 60 yılın en önemli konusu!

CHP İzmir İl Eski Başkan Yardımcısı Şehir Plancı Okan Karlıdağ, Bornova'daki kentsel dönüşüm projeleri hakkında konuştu. Karlıdağ, '' Kentsel dönüşüm önümüzdeki 60 yılın en önemli konusu olacaktır'' diye konuştu.

Adnan Oktar’ın villasındaki yıkım tartışma konusu oldu!

Adnan Oktar grubunun Kandilli’deki villasında yıkım çalışmaları başladı. Arazide bulunan kaçak yapılar tartışma konusu oldu.

Site yönetimlerinde hakimin müdehalesi olabilecek 6 nokta!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için bugün site yönetimlerinde hakimin müdehalesi konusu işledi. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

ODTÜ'de dönem proje konusu kentsel dönüşüm oldu!

Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin dönem proje konusu Adana oldu. ODTÜ Mimarlık Bölümü son sınıf öğrencilerinin jüri çalışması 7-8 Ocak 2016 tarihlerinde Ankara'da ODTÜ Mimarlık Kampüsünde yapıldı.

3. Uluslararası Mimarlık Bienali'nde mülteciler konusu ele alınacak!

Antalya III. Uluslararası Mimarlık Bienali etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek sempozyumda mimarlar, ‘mülteciler için ne yapabiliriz’ konusunu ele alacak.

Bina yıkım konusu kentsel dönüşümle önem kazandı!

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Burak Sezginsoy, inşaat yıkacakları uyardı. Sezginsoy, bina yıkımı çalışmalarının Mühendislik konusu olduğunu hatırlattı.

Evdeki hangi eşyalar haczedilebilir?

Eskiden, borçlunun evine haciz geldiğinde, en büyük çekincesi, olayı komşuların duymasıydı.Gerçekten de haciz meselesi bir duyuldu mu tüm mahallenin konusu olurdu.

Sit alanı arsa alınır mı?

Sit alanı olarak belirlenen alanlarda özel mülkiyete konu olan taşınmazların var olması halinde, mülkiyet hakkına bazı kısıtlamalar söz konusu oluyor. Peki, Sit alanı arsa alınır mı?

Mirastan hakkımı nasıl alırım?

Miras, bir kimsenin vefat etmesi halinde geride bıraktığı malların yasal mirasçılarına intikal etmesi halinde söz konusu oluyor. Peki mirastan yararlanamadığınız için "Mirastan hakkımı nasıl alırım?" diyorsanız, işte yanıtı..

cats müzikalinin konusu nedir Haberi

cats müzikalinin konusu nedir


Dünyaca ünlü CATS müzikali Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde (PSM) gösterilerine başladı.


Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, T.S. Eliot’ın "Yetenekli Kediler" adlı şiirinden esinlenerek yazılan, ilk kez 1981’de West End’de ardından 1982’de Broadway’de gösterime giren dünyaca ünlü CATS müzikali, Türkiye’de ilk kez Broadway şovlarını sanatseverlere sunan Akbank’ın sponsorluğunu üstlendiği Zorlu Center PSM sahnesinde izleyiciyle buluştu.  


Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği, iş ve eğlence dünyasından önemli isimlerin de izlediği gala gecesinde kedi karakterlerin seyirciler arasında dolaşarak sürpriz yapması, salondaki herkesi şaşırttı. Müziğin, dansın, şiirin, hayallerin, tiyatronun ve aşkın mükemmel uyumunu içinde taşıyan CATS, set tasarımı, olağanüstü kostümleri ve mükemmel koreografisiyle 21 Ocak’ta Akbank’ın özel gala davetiyle izleyiciyle buluşmaya başladı. Gösteri, 9 Şubat 2014 tarihine kadar Zorlu Center PSM sahnesinde izlenebilecek.


Özel gala gecesinde konuşan...