17 / 05 / 2024

Çay Deresi ve Sarımsaklı Plajına ayrılan bütçe

Çay Deresi ve Sarımsaklı Plajına ayrılan bütçe

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin meclis toplantısında, kente vizyon katacak Çay Deresi ve Sarımsaklı Plajı Projeleri için 2015 Mali Yılı Bütgesi'nden 60 milyon liralık kaynak ayrılmasına karar verildi.

Dünya Şehir Maltepe'de 60 ay vade ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Dünya Şehir Maltepe projesinde konut teslimleri Aralık 2025'te yapılacak. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere 60 ay vade ve yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Dünya Şehir Maltepe'de konut fiyatları ne kadar?

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de bahar fırsatı! 24 ay vade ve 0 faiz imkanıyla!

Ege Yapı imzasıyla İzmir Urla'da inşa edilen Kekliktepe projesinde bahar fırsatı başladı. Ege Yapı tarafından başlatılan kampanya kapsamında söz konusu projeden 24 ay vade ve 0 faiz imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.

Aile destek ücretleri ne kadar oldu? Aile destek şubat ayı takvimi ve ödeme planı! 

Türkiye'de milyonlarca aileyi ilgilendiren Aile Destek Programı, 2024 Şubat ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağı ve hesaplara ne kadar yatırılacağı konusu merak ediliyor. Ödeme alan aileler sabırsızlıkla bekliyor. 

Opel'de 2024 kampanyası başladı! 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi!

Otomotiv devi Opel, 2024 yılının Ocak ayında da binek ve hafif ticari araç modellerinde uygun satın alma koşulları sağlıyor. Söz konusu kampanya kapsamında 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanı sağlanıyor.

Mesa Panorama Maltepe'de 36 ay vade ve yüzde 0 faiz!

Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde 36 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. Mesa Panorama'da ayrıca KDV oranı da yüzde 1 olarak açıklandı.

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

O ilde 3 arazi ve 2 arsa satılacak! 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim!

Bitlis’te 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim fırsatıyla 3 arazi ve 2 arsa satılacak. Açık teklif usulüyle satılacak taşınmazların ihalesi 21 Kasım’da düzenlenecek.

Ned Çiçekli'de yüzde 50 peşin 12 ay vade ve yüzde 10 indirim avantajı!

Ned Çiçekli projesi, Ankara ili, Keçiören’in merkezinde Nedimoğulları İnşaat tarafından yükseliyor. Ned Çiçekli'de yüzde 50 peşin 12 ay vade ve yüzde 10 indirim avantajıyla satışlar devam ediyor.

Reyyan Vera Bahçecik'ten bahar kampanyası! Yüzde 35 peşinat, 24 ay vade ve yüzde 10 indirimle!

Reyyan Vera Bahçecik'te bahar kampanyası başladı. Yüzde 35 peşinat 24 ay vade ve yüzde 10 indirimle satışlar devam ediyor. Peki Reyyan Vera Bahçecik'te villa fiyatları ne kadar? Reyyan Vera Bahçecik villa fiyat listesi 8 Eylül 2023...

Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz! 

TMSF güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz. Peki Ataşehir Modern'de konut fiyatları ne kadar? 

Konut alacaklara son dakika müjdesi: 180 ay vade ve yüzde 1,20 faizli yeni konut kredisi geliyor! 

Merkez Bankası ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yeni konut kredisi ile ilgili kampanya yürütüldüğü gündeme geldi. 180 ay vade ve yüzde 1,20 faizli yeni konut kredisi gelmesi bekleniyor. İşte detaylar... 

Akzirve Topkapı29'da 60 ay vade ve 0 faiz fırsatı! 1+1'ler 8 milyon 775 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Akzirve Topkapı29 projesinde 60 ay vade ve 0 faiz fırsatıyla ev sahibi olabilirsiniz. İşte Akzirve Topkapı29 projesi ile ilgili merak edilenler... 

Çaykur'dan müjde! Yaş çay bedeli ve budama tazminatı çiftçilerin hesabına yatırıldı!

Çaykur'dan üreticilere müjde geldi. Yaş çay bedeli ve budama tazminatı çiftçilerin hesabına yatırıldığı belirtildi.

Çay Deresi ve Sarımsaklı Plajına ayrılan bütçe Haberi

Çay Deresi ve Sarımsaklı Plajına ayrılan bütçe

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi, Mayıs ayı toplantısı Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan başkanlığında gerçekleştirdi. 2014 Sayıştay Denetim Raporu'nun okunması ve Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Taylan Engin'in görevlendirmesiyle ilgili meclise yapılan sunumun ardından, gündem maddeleri görüşüldü. 82 gündem maddesinin ele alındığı Meclis toplantısında, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin kente değer katacak prestij projeleri arasında yer alan ve 20 Mayıs talihinde ihalesi gerçekleştirilecek Çay Deresi Projesi ve Balıkesir'in önemli turizm noktası olan Ayvalık'taki Sarımsaklı Plajı Projesi için 2015 Mali Yılı Bütçesi'nden (50 milyon lira akta-rılmasma karar verildi. 



Üye seçildi Toplantıda ayrıca Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği üyesi olması için yapılan oylama sonucunda Ekrem Okan ve Özer Koyuncu, encümen üyeliğine seçildi. 


Yeni...