04 / 05 / 2024

çay imar planı

çay imar planı

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, Tepekule ve Çay Mahalleleri İmar Revizyon Planlarının vatandaşı mağdur edeceğini öne sürerek, "Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kimsenin mağdur olmasına izin vermeyeceğiz diyor ama herkes mağdur olacak" dedi.

İstanbul Adalar'da imar planı sorunu çıkmaza girdi! Halk derdini anlatıyor, belediyeler ne diyor?

İstanbul Adalar için uzun süredir beklenen ve geçen ay askıya çıkarılan koruma amaçlı imar planındaki maddeler Ada sakinlerini endişelendirmeye başladı. Peki bu konuda halk neye itiraz ediyor, belediyeler ne yapıyor?

İmar planı itiraz dilekçesi 2021!

İmar plânlarına göre parselasyon plânları yapılıp, belediye ve mücavir alan içinde belediye encümeni, dışında ise il idare kurulunun onayından sonra yürürlüğe giriyor. Bu planlara bir ay içinde itiraz edilebiliyor. İşte imar planı itiraz dilekçesi 2021...

Kartepe imar planı değişikliği teklifi kabul edildi!

Kartepe Belediyesi  Aralık ayı meclis toplantısında ilçedeki imar planına ilişkin teklifler karara bağlandı.

Cemal Bulutoğluları’ndan Mağusa İskele Yeniboğaziçi imar planı açıklaması!

Lefkoşa Türk Belediyesi eski Başkanı Cemal Bulutoğluları, Mağusa İskele Yeniboğaziçi imar planıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Bulutoğluları;“Haziran ayında son yasal değişiklikler yapılıp, tekrardan Birleşik Kurul toplanmalı” dedi.

Cemal Özyiğit: İmar planı geçmeyecek!

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, kendisinin dinlenmeyip yapılan emirname uzatması hakkında “Bu emiranameyi 6 ay uzatmak demek, bu imar planını çöpe atmak demektir. 6 ay sonra siz var mısınız? Orasını Allah bilir.” dedi.

Silivri Belediye Meclisi'nde imar planı değişiklikleri konuşulacak!

Silivri Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, 2 Eylül 2019 Pazartesi Günü 10.00’da yapılacak, toplantıda imar planı değişiklikleri konuşulacak.

Didim Kültür Merkezi'nin imar planı mecliste görüşüldü!

Aydın Didim Belediye Meclisi'nin Ağustos ayı ikinci oturumunda inşaatı devam eden kültür merkezinin imar planı görüşüldü.

Antalya Kırcami'nin imar planı revizyonları kabul edildi!

Kırcami bölgesinin imar planı revizyonları Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı'nda kabul edildi.

Kıbrıs'ın yeni imar planı hızla hazırlanacak!

Kıbrıs İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, yeni imar planının hazırlanması için sürecin hızlanacağını söyledi. Baybars, imar planının nasıl hazırlanacağına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Denizli'nin 1/25 binlik imar planı onaylandı!

Denizli'nin 1/25 binlik nazım imar planı, Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin kasım ayı oturumunda kabul gördü.

Çorum Meclisi'nde 7 mahallenin imar planı görüşülecek!

Çorum Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantısı 3 Ekim 2018 günü saat 14:00'da gerçekleşecek. Toplantıda, 7 mahallenin imar planı değişikliği görüşülecek.

Karaman Belediye Meclisi'nde imar planı konuşulacak!

Karaman Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı bugün gerçekleşecek. Toplantıda 4 mahallenin imar planı karara bağlanacak. 

Manisa Ulupark imar plan değişikliği kabul edildi!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Ulupark’taki mevcut otoparkın yerine yapılacak katlı otoparkla ilgili imar plan değişikliği konuşuldu. 

çay imar planı Haberi

çay imar planı


AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, Tepekule ve Çay Mahalleleri İmar Revizyon Planlarının vatandaşı mağdur edeceğini öne sürerek, "Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kimsenin mağdur olmasına izin vermeyeceğiz diyor ama herkes mağdur olacak" dedi.


Vatandaşların mağdur olacağını savunan Hızal, "Bayraklı Belediye Meclisinin Kasım ayı ilk oturumunda, Tepekule ve Çay Mahalleleri İmar Revizyon Planlarına askı süresi içinde, tapulu ve ruhsatlı binalarının yıkılıp, diğer hak sahipleriyle ortaklığa zorlanacakları ve bu sebeple mülkiyet haklarının zarar göreceği gerekçesiyle yeni revizyon imar planına itiraz eden vatandaşların itirazları, AK Parti Meclis Grubumuzun muhalefetine rağmen oy çokluğuyla reddedilmiştir. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, meclis oturumu sonrası basına yaptığı açıklamada, 'Kimsenin mağdur olmasına izin vermeyiz' demekte ancak önümüzdeki günlerde, itirazları Belediye Meclisi gündemine taşınan 25 vatandaştan çok...