29 / 04 / 2024

Çay Mahallesine cami mi yapılacak

Çay Mahallesine cami mi yapılacak

Turan Çakır, Çay Mahallesi’nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde aynı alan içerisinde bulunan ruhsatsız eski caminin yıkılacağını ve yerine daha geniş bir alanda modern bir caminin yapılacağını söyledi.

Samsun Çay Mahallesi’ne modern cami inşa edilecek!

Turan Çakır, Çay Mahallesi’nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde aynı alan içerisinde bulunan ruhsatsız eski caminin yıkılacağını ve yerine daha geniş bir alanda modern bir caminin yapılacağını söyledi.

Taksim Cami ramazanın son cuması ibadete açılıyor!

Taksim'de temeli 4  sene önce atılan ve son hazırlıkların yapıldığı cami, ramazan ayının son cuma günü ibadete açılıyor.

Taksim Cami'nin inşaatı tamamlanıyor! 

Taksim'de temeli 4 sene önce atılan ve ramazan ayının son Cuma'sında açılması planlanan Taksim Cami'de çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. 

Taksim Cami'nin inşaatında sona yaklaşıldı!

Taksim'de temeli 4 sene önce atılan ve ramazan ayı içerisinde ibadete açılması planlanan cami inşaatında sona yaklaşıldı...

Sivas'ta, ay yıldız mimarili cami ibadete açıldı!

Sivas'ta, ay ve yıldız mimarisiyle Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip olan ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, düzenlenen törenle ibadete açıldı.

TOKİ Çorum Kuruçay 743 konut ihalesi yarın!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Kuruçay Mahallesi 743 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi, 1Adet Cami ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

Cibuti 2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi ay sonunda açılıyor!

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından temeli 4 sene önce atılan Cibuti 2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi'nin resmi açılışı bu ayın sonunda gerçekleştirilecek.

İzmir Ulu Cami'nin inşaatı Temmuz'da tamamlanacak! 

Ege Bölgesi'nin en büyük camisi olma özelliğini taşıyan Ulu Cami'nin kaba inşaatında sona gelindi.İnşaatın temmuz ayı sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Sivas'ta 'Ay yıldız' mimarili cami açılışa hazırlanıyor!

Sivas'ta yapımına 2017 yılında başlanan ve "ay yıldız" şeklindeki mimarisine sahip caminin inşaatında sona yaklaşıldı.

Sivas Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat!

Sivas Belediyesi tarafından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda hayata geçirilen Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat devam ediyor.

TOKİ Mayıs'ta 4.185 konut, 10 iş yeri, 6 cami üretti!

Evi olmayan herkesi ev sahibi yapmak için çalışan T.C. Başbakanlık toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mayıs ayında 4 bin 185 konut, 10 ticaret merkezi, 6 cami üretti..

Ay yıldız şeklindeki cami Sivas'ta yükseliyor!

Sivas'ta belediye ve hayırseverlerin iş birliğiyle hayata geçirilen cami, "ay-yıldız" şeklindeki mimarisiyle dikkati çekiyor.

Başakşehir'e havuzlu cami!

Başakşehir’in Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi’nde modern konutların hayata geçirildiği Hoşdere mevkiinde yükselen bin 500 kişilik cami Ramazan ayında ibadete açılacak.

Çay Mahallesine cami mi yapılacak Haberi

Çay Mahallesine cami mi yapılacak


Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır Çay Mahallesi'nde devam eden

Kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde aynı alan içerisinde bulunan ruhsatsız eski caminin yıkılacağını ve yerine daha geniş bir alanda modern bir caminin yapılacağını söyledi. 

TOKİ tarafından İlkadım İlçesi Çay Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, çalışmaların hızla devam ettiğini hatırlatarak, “Buradaki konutlar çok önceden kamulaştırılarak yıkılmıştı. Şu anda alanda sadece eski camii kaldı. Bu caminin arsası Belediye Encümenimizin 19.04.2013 tarih 243 sayılı kararı ile daha geniş ve tam kentsel dönüşüm alanının girişinde bir alana taşınarak yeni caminin kaba inşaatının büyük bir bölümü tamamlandı. Eski cami sadece 290 metre karelik bir kullanım alanına sahipken yeni yapılacak olan modern...