07 / 07 / 2024

Çayboyu yolun ortasındaki ev

Çayboyu yolun ortasındaki ev

Isparta'da Çayboyu yolu ortasında kalan sürücüler ile ev halkına zorluk çıkaran ev belediye ekipleri tarafından yıkılacak.

Mikonos Adası’nın yanındaki Tragonisi Adası 50 milyon Euro'ya satılıyor!

Dünya jet sosyetesinin ve en zenginlerinin tatil cennetleri arasında başı çeken Ege’nin ortasındaki Mikonos Adası’nın yanı başındaki turistik ve cennet koyları ile ünlü Tragonisi Adası 50 milyon Euro bedelle satışa çıkarıldı. Kaya Adası olan Tragonosi’ye Mikonos’tan her sene binlerce zengin turist g

Konut krizinin ortasındaki Kanada'nın 2030'a kadar yılda 315 bin yeni konut inşa etmesi gerekiyor!

Konut krizi ile boğuşan Kanada'da yabancı alıcıların emlak piyasasına katılma yasağını iki yıl daha uzatıldı. Ülkenin krizden çıkabilmesi için 2030 yılına kadar yılda 315 bin yeni konut inşa etmesi gerekli...

İnanılır gibi değil ama gerçek! Depremin tam ortasındaki o ilçede tek bina dahi yıkılmadı! İşte nedeni!

Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran depremden sonra çok çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Deprem bölgesinin tam ortasında yer almasına karşın o ilçe belediyesinde tek bir binanın dahi yıkılmadığı ortaya çıktı. Peki neden ve burası hangi ilçe belediyesi? İşte yanıtlar…

Bu kış emekliler ile bereketlenecek! Tam 150 milyon...

Enerji krizinin ortasındaki Avrupa’da emeklilerin gözü sıcak tatil bölgelerinde. Bu kapsamda Antalya’da turizmciler, 150 milyon emekli Avrupalı turist için uzun süreli tatil paketlerini satışa sundu.

Asgari ücret 1 Ocak 2023'te ne kadar olacak? Tahmini rakamlar peş peşe geldi!

Temmuz ortasındaki fiyat artışından sonra. Çalışanlar, emekliler ve memurların yoğun ilgi gösterdiği Ocak 2023 mitinginde son dakika gelişmeleri değerlendirilecek. Uzmanlar sırayla tahminleri yorumluyor!1 Ocak 2023 itibariyle asgari ücret zammının mevcut durumu...

Borçlu Çinli emlak şirketlerini yüklü ödemeler bekliyor!

Küresel piyasalar borç krizindeki Çinli şirketlerle ilgili gelişmeleri takip ediyor. Krizin ortasındaki şirket Evergrande'nin yönetim kurulu başkanı hisse satmaya start verirken, Aralık'ta Çin'in önemli şirketleri yüklü ödemelerle karşılaşacak.

Çorum'da yol ortasında kalan 'Yeşil Ev' yıkıldı!

Çorum'da belediye tarafından yeni açılan caddenin ortasındaki ve kamulaştırma davası sonucunda üç yıl boyunca yıkılamayan üç katlı evin, 3 milyon lira bedel ile kamulaştırılmasının ardından yıkımı için tören gerçekleşti.

Tuzla'da kaçak döküm dehşeti!

Tuzla'da kaçak döküm yapan hafriyat kamyonları yine görüntülendi. Zabıtanın takip ettiği bir hafriyat kamyonu yolun ortasına molozları döküp kaçtı.

Ekim ortasında konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Bankaların kredisi faiz oranlarındaki düşüş ivmesi kurdaki hareketlilik ve politik riskler karşısında yavaşladı. Ekim ayının ortasında konut kredisi faiz oranlarındaki son durum nedir?

Kepez Uhut Camii imar değişince yolun ortasında kaldı!

Antalya Kepez'de imar değişikliklerinin ardından iki yolun ortasında kalan cami, ilginç görüntüsüyle dikkati çekiyor...

Isparta Çayboyu'nda yolun ortasındaki ev yıkılıyor!

Isparta'da Çayboyu yolu ortasında kalan sürücüler ile ev halkına zorluk çıkaran ev belediye ekipleri tarafından yıkılacak.

Demirci-Sındırgı arasındaki yol sorunu TBMM'de!

Demirci-Sındırgı arasındaki yolun karayolları ağına alınması hususu meclis gündeminde taşındı. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Diyarbakır’da 2 katlı ev yolun ortasında kaldı!

Diyarbakır Bağlar'da yapımına 4 ay önce başlanılan 1,5 kilometrelik yolun ortasında iki katlı bir evin kaldığı açıklandı. Evin sahibi istediği ücrette anlaşamadığı için evini satmadı.

Çayboyu yolun ortasındaki ev Haberi

Çayboyu yolun ortasındaki ev

Isparta'da Çayboyu yolu ortasında kalan sürücüler ile ev halkına zorluk yaşatan bir ev daha yıkılıyor. Bomba 32'de yer alan habere göre; o ev Isparta Belediyesi tarafından yıkımı yapılacak.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları değerlendirildiğinde 202 (Devlet Bahçeli) Caddesi üzerinde kalan ve yolu daraltan binanın yıkılmasının ardından Çayboyu yolu üzerindeki bir binanın daha yolu daralttığı ve görüş açısını kaydettirdiği nedeni ile vatandaşlar tarafından o binanın da kaldırılması istenmişyi.

Başkan Başdeğirmen, yine aynı yöntemle sahibinin rızasıyla Çayboyundaki bir evi de...