16 / 05 / 2024

Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkanı Satılmış Gebeş

Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkanı Satılmış Gebeş

Zonguldak'ın Çaydeğirmeni beldesinde emekliler için 324 dairenin ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak. Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, ilçedeki emeklilere toplu konut projesini müjdeledi.

Nevşehir'de konut yatırımları tam gaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Çeşitli programlara katılım sağlamak amacıyla Nevşehir'e gelen Bakan Kurum, Uçhisar beldesindeki bir otelin konferans salonunda ilçe ve belde belediye başkanları ile görüştü.

Ordu Belde Evleri'nin yıkımı durduruldu mu?

Belde Evler'in 3. bloku yıkılmadan, yıkım işlemleri durduruldu. ORÇEV, Erdoğan’ın “Belediye Başkanı Hilmi Güler’e kaç kez söyledim, nasıl yıkmazsınız?” dediği Belde Evler'in 3. blokunun yıkımının durdurulma sebebini soruyor...

Ordu'daki Belde Evler'de mahkeme kararına rağmen yıkım devam ediyor!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde sahil kenarında yapılan Belde Evler projesi için mahkeme yıkım işleminin durdurulmasına karar verdi. Fakat yıkım hala devam ediyor, belediye yıkımı durdurmadı...

Ordu’daki Belde Evleri’nin yıkım çalışmaları başladı!

Ordu Altınordu’daki Belde Evleri Projesi için yıkım kararı alındı. Bu kapsamda yıkım çalışmaları başlatıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Altınordu’daki Belde Evler Projesi yıkılıyor!

Ordu Altınordu’daki Belde Evler Projesi için yıkım kararı alındı. Proje sahipleri bu kapsamda dava açtı ve mahkemeler projenin devam etmesi yönünde karar verdi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler projenin yapı ruhsatını iptal etti ve yıkım kararı aldırdı.

Batman İkiköprü'ye imar şartı!

Batman İkiköprü belde Belediye Eşbaşkanı Osman Karabulut, nüfusu artan belde de biriken sorunları aşacaklarını söyledi. Karabulut, ''Yüzde 50 hibe destekli imar çalışmalarını gerçekleştirirsek, altyapı ağırlıklı projelerimizi hayata geçireceğiz'' dedi.

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni projesi için başvurular başladı.

Trabzonspor'a arsa desteği!

Çukurçayır’da mülkiyeti Ortahisar Belediyesi'ne ait Büyükşehir Belediyesi ve Milli Emlak’a ait üzerinde eski belde belediye binasının sahibi olduğu arsa Trabzon’a verildi.

Devrek TOKİ başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni projesi için başvuru dönemi 30 Ocak'ta başlıyor.

TOKİ Zonguldak Devrek başvuruları 30 Ocak'ta başlıyor!

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni projesinde yer alan 89 adet konut 30 Ocak itibariyle satışa çıkıyor.

Zonguldak Devrek TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni TOKİ projesinde yer alan 427 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Devrek Çaydeğirmeni'nde sözleşme dönemi sona eriyor!

Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni'nde projesindeki 427 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni'nde sözleşme dönemi başlıyor!

Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni'nde yer alan 427 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkanı Satılmış Gebeş Haberi

Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkanı Satılmış Gebeş

Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinde 3. etap TOKİ hayata geçti. Belde olarak bir ilki gerçekleştirerek 3. etap TOKİ'yi yaptıklarını ifade eden Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Türkiye ve Zonguldak'a örnek çalışmalar yaptıklarını belirtti. Çaydeğirmeni beldesinin markalaşması için önemli bir projenin hayata geçtiğini ifade eden Başkan Gebeş, emekliler için 324 dairenin ihalesinin yapılacağını ifade etti. 


Gebeş, "Çaydeğirmeni Belediyesi topu konut anlamında gerçekten hep ilkleri yaptı örnek oldu. Hem bölgeye hem ülkeye örnek olacak çalışmalar yaptık. Belde olarak toplu konutun uygulama yaptı yer Çaydeğirmeni beldesi olmaz denildi, yapılamaz denildi. TOKİ Başkanımızla görüştüğümüzde mümkün olmadığını söyledi. Ama biz yılmadık ve Çaydeğirmeni beldesine yapılması konusunda bir şekilde ikna ettik. Gerçekten çok önemli bir proje oldu. Çaydeğirmeni’n şehircilik adına markalaşması anlamında önemli bir projeydi. O...