03 / 05 / 2024

Çaydeğirmeni emekli başvurusu

Çaydeğirmeni emekli başvurusu

2016 TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Evleri kura çekilişi 1 Ağustos Pazartesi günü olarak belirlendi. Projede toplamda 324 adet konut satışa çıkarıldı.

Promosyon başvurusu nasıl yapılır? E devletten emekli promosyon başvurusu! Banka promosyonu 2024 son dakika!

Emekli maaş promosyonu almak için başvuruların nasıl yapılacağı merak konusu oldu. İşte E devletten emekli promosyon başvurusu! Banka promosyonu 2024 son dakika! 

Emeklilere 10 bin TL'lik fırsat! Emekli promosyon başvurusu e-Devlet: İşte Garanti Bankası emekli promosyon 2024!

Kamu bankalarının emeklilere 8 bin TL ile 12 bin TL arasında promosyon ödemesine ilişkin başvurular bugün başladı. Peki emekli promosyon başvurusu e-Devlet nasıl yapılır? Garanti Bankası 2024 promosyon kaç TL? İşte Garanti Bankası emekli promosyon 2024

EYT'liler ve emeklilik başvurusu yapanlar için çok kritik ikramiye detayı geldi! Bu tarihlere dikkat!

Milyonlarca vatandaşın geliri bu yılın Temmuz ayında yeniden artacak. Temmuz zammı öncesi gözler emekli ikramiyelerine çevrilmişken EYT'lilerin ve emeklilik başvurusu yapanların dikkat etmesi gereken bazı tarihler bulunuyor. 

EYT başvurusu kabul edilmeyenler için yeni gelişme! SGK atağa geçti

EYT ilgili yasanın yürürlüğe girmesiyle birlikte ilk günden bugüne yoğun bir süreç devam ediyor. Yasanın aradığı şartları sağlayanlar emekli maaşlarını aldı. Ancak SGK’da emekliliği onaylanmayan, başvurusu iptal edilen binlerce dosya da mevcut. İşte tüm detaylar...

E-devlet emekli promosyon başvurusu nasıl yapılır? Yeni emekli olan birisi emekli promosyonu almak için ne yapmalı?

Yeni emekli olacaklar için maaş ve ikramiye ödemesi oldukça önemli bir konudur. Emeklilik başvurusu yapanların merakla beklediği ödemelerin nasıl alınacağı ve ne zaman yapılacağı da oldukça önemlidir. İşte, yeni emekli olacakların merak ettiği maaş ve ikramiye ödeme süreci hakkında bilinmesi gereken

Aile Bakanlığı resmen açıkladı! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam! Başvurusu onaylanan peş peşe alacak! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur ve emekli maaş zammı sonrasında bazı sosyal destek tutarlarını da artırdı. Aile Bakanlığı resmen açıkladı! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam! Başvurusu onaylanan peş peşe alacak! 

İnternetten emeklilik başvurusu yapılabilir mi?

Emekli olacak kişiler, emeklilik başvurusuna dair pek çok noktayı merak ediyor. Onlardan biri de İnternetten emeklilik başvurusu yapılabilir mi? oluyor. İşte detaylar!

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni projesi için başvurular başladı.

Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni'nde sözleşme dönemi başlıyor!

Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni'nde yer alan 427 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni 427 konut ihalesi 31 Mayıs'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Zonguldak İli, Devrek İlçesi, Çaydeğirmeni Beldesi'nde inşa edilen 427 konutun ihale tarihi belli oldu.

Zonguldak Çaydeğirmeni’nde 100 yıl alt yapı sorunu çözülüyor!

Zonguldak Çaydeğirmeni’ndeki kanalizasyon projesi için çalışmalar kurban keserek başladı. Çaydeğirmeni Belediye başkanı Satılmış Gebeş, projenin 100yıla hitap edeceğini belirtti.

TOKİ Devrek Çaydeğirmeni başvuru tarihleri!

TOKİ Devrek Çaydeğirmeni başvuru tarihleri 8 Ağustos'ta başlıyor. Projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Devrek Çaydeğirmeni TOKİ başvuru!

Zonguldak Devrek Konutları toplamda 566 adet daireden oluşuyor. Devrek Çaydeğirmeni TOKİ başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başlıyor.

Çaydeğirmeni emekli başvurusu Haberi

Çaydeğirmeni emekli başvurusu

Ödeme planı kapsamında projede yüzde 12 peşinat sağlandığında kalanı 180 ay vade imkanı ya da yüzde 20 peşinatta kalan bedeli 240 aya kadar taksit sağlanıyor.


Toplamda 324 adet konutun satışa çıkarıldığı projede başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubelerince kabul edilecek.


2016 TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Evleri kura çekilişi 1 Ağustos 2016 tarihinde gerçekleşecek. 


Başvuru döneminin 13 Haziran Pazartesi gününde başladığı TOKİ Zonguldak Devrek'te başvurular yarın itibariyle sona eriyor.


Satış duyurusu için