05 / 05 / 2024

Çayyolu arazileri

Çayyolu arazileri

Çayyolu'ndaki arazi Meclis gündeminde. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Başkent Ankara Çayyolu'nda tartışmalara neden olan ağaçlandırılacak alana akaryakıt istasyonu kurulması kararını TBMM gündemine taşıdı.

Ankara Koordinat Çayyolu satış ofisi!

Ankara Koordinat Çayyolu satış ofisi adres ve iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Koordinat Çayyolu projesi 24 ay sonra teslim ediliyor...

Koordinat Çayyolu proje fiyatları!

Toplam 427 konuttan meydana gelen Koordinat Çayyolu projesinde yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Koordinat Çayyolu proje fiyatları 435 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Koordinat Çayyolu güncel fiyatlar!

Koordinat Çayyolu güncel fiyatları 435 bin TL'den başlayarak değişiyor. Koordinat Çayyolu projesinde teslimler 24 ay sonra yapılıyor...

Ankara Çayyolu, Şentepe ve Kazan’a 3 itfaiye merkezi yapılıyor!

Ankara’nın gelişimi, coğrafi yapısı, ulaşım koşulları ve imkanları dikkate alınarak, Çayyolu, Şentepe ve Kazan’da 3 yeni itfaiye merkezi inşa ediliyor

GS'nin Florya ve Riva arazileri ile ilgili protokol yakında imzalanacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Emlak Konut ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Florya ve Riva arazileri ile ilgili protokolün önümüzdeki günlerde imzalanacağını söyledi.

Koordinat Çayyolu'nda satışların yüzde 30'u tamamlandı!

Emlak Konut GYO güvencesi ile YP İnşaat tarafından hayata geçirilen Koordinat Çayyolu projesinde, 31 Aralık’ta son bulacak kampanya ile ilgili sosyal medya videosu hazırlandı.

Ankara Koordinat Çayyolu’nda dev kampanya için son günler!

Başkent Ankara’nın en önemli yerleşim merkezlerinden Ümitköy’de hayata geçirilen Koordinat Çayyolu’nda 1 Ağustos ‘tan bu yana devam eden kampanyada geri sayım başladı.

Next Level Çayyolu projesinin yüzde 30'u satıldı!

Mart 2016’da inşaatına başlanan Next Level Çayyolu’nda sadece bir konut projesi değil, her detayı düşünülmüş bir hayat tasarladıklarını söyledi. Next Level Çayyolu'nda satışa sunulan konutların yüzde 30’u altı ay içinde satıldı.

2B arazileri için son başvuru tarihi 7 Mart 2017!

Orman vasfını yitirmiş arazileri için, başvurmayanlara yeni bir hak tanındı. 7 Eylül'de açıklanan 6 aylık ek süre 7 Mart 2017 tarihinde bitecek. Ege Haber gazetesi yazarı Fadime Kuzu, Emekli Maliye Profesörü İzzet Şahin'le 2B arazileri ile ilgili bir röportaj gerçekleştirdi. İşte o röportaj...

Çayyolu rant yolu olmasın!

Şehrin kalabalığından bunaldığı için Çayyolu'na taşınan Ankaralılar, bölgenin yeşil alanlarının hızla ranta açılmasına isyan etti.

Next Level Çayyolu ödeme planı!

Next Level Çayyolu projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlayarak değişiyor...

Dursun Özbek, Riva ve Florya arazileri için destek istedi!

Başkan Dursun Özbek, üyelere “Yılda 40 milyon Euro faiz ödediklerini belirterek, Riva ve Florya arazileri için destek istedi.

Yabancılara satılan tarım arazileri TBMM gündeminde!

Yabancı uyruklu özel ve tüzel kişilere satılan tarım arazileri mecliste konu oldu. Konu ile ilgili soru önergesi hazırlayan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Çayyolu arazileri Haberi

Çayyolu arazileri

Gök, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na verdiği soru önergesinde, "Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 13.06.2014 tarihli, oy çokluğuyla alınan 1033 no'lu kararıyla Çankaya ilçesi Çayyolu 43857 ada 10 parselde ağaçlandırılacak olan alan, plan değişikliğiyle "Akaryakıt + LPG İstasyonu" olarak değiştirilmiştir" dedi. Önergede, şu sorulara yer verildi: 

¦ Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının plan değişikliği talebinin Belediye Meclisince î 1.06.2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na havalesinden hemen iki gün sonra 13.06.2014 tarihinde plan değişikliğini elzem ve ivedi bularak gerçekleştiren belediye menfaatleri nelerdir? 

¦ Bu kararın, Çayyolu ve çevresini her geçen gün betonlaştıran, yeşil alanları azaltan bir karar olduğu çok açıkken ağaçlandırmadan vazgeçilmesini sağlayan geçerli bir ihtiyaç var mıdır? Varsa nedir? 

¦ Bu karar, İmar Kanunu'na göre Hazinenin veya...