08 / 05 / 2024

Cazibe Merkezleri başvuru

Cazibe Merkezleri başvuru

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri'ne 82 milyar liralık yatırım başvurusu yapıldığını bildirdi. Elvan, taleplerin Malatya, Elazığ, Şanlıurfa, Diyarbakır'da yoğun olduğunu söyledi.

Cazibe merkezleri Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na bağlandı!

Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar ile cazibe merkezleri Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na bağlandı...

İmar barışı başvuru merkezleri Ankara!

Yapı Kayıt Belgesi için e-devler üzerinden başvuru yapılabildiği gibi, Bakanlığın yetkilendirdiği kuruluşlardan da müracaat edilebiliyor. Peki, Ankara'da nerede başvuru yapılabilir? İşte imar barışı başvuru merkezleri Ankara..

İmar barışı başvuru merkezleri İstanbul!

İmar barışından yararlanmak isteyenler başvurularını Bakanlığın yetkilendirdiği merkezlerden yapabiliyor. İşte imar barışı başvuru merkezleri İstanbul..

Cazibe Merkezleri Programı son halini aldı!

Valiler Toplantısı'na katılan Başbakan Binali Yıldırım, Cazibe Merkezleri Programı'nın son halini aldığını ve kısa bir süre içerisinde kamuojyuyla paylaşılacağını açıkladı.

Menderes Türel: Antalya'ya cazibe merkezleri kazandırıyoruz!

ATSO Ödül Töreni’nde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Antalya'ya cazibe merkezleri kazandırdıklarını söyledi.

Cazibe Merkezleri Programı yatırımları askıya alındı!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki 23 ilde özel yatı­rım teşvikleri verilmesini öngö­ren Cazibe Merkezleri Programı, askıya alındı. 92 milyar liralık yatırım başvurusu gelen program Baş­bakanlık tarafından daha detaylı incelenecek.

Bitlis OSB'de yatırım için Kalkınma Bankası'na başvuru yapıldı!

Bitlis'te 70'den fazla girişimci, "Cazibe Merkezleri Programı" kapsamında Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırım gerçekleştirmek için Kalkınma Bankası'na başvuru yaptı.

Cazibe Merkezleri programı sonuçları haftaya açıklanacak!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nde yürütülen Cazibe Merkezleri programı sonuçları haftaya açıklanacak. Sonuçlar Başbakan Binali Yıldırım tarafından kamuoyuna duyuracak.

Cazibe Merkezleri programı sonuçları yarın açıklanacak!

Değerlendirme süreci tamamlanan Cazibe Merkezleri programı başvuru sonuçları yarın açıklanacak. Başbakan Binali Yıldırım tarafından yarın düzenlenen bir toplantı ile kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Cazibe Merkezleri Programı ile 23 ile önemli projeler geliyor!

23 Eylül 2016’da Başbakan Yıldırım tarafından açıklanan Cazibe merkezleri Programı kapsamında 23 ile önemli projeler geliyor.

Cazibe Merkezleri Programı'na 92 milyarlık yatırım başvurusu!

Cazibe Merkezleri Programı'nda tablo netleşti. Programa 92 milyar liralık yatırım, 365 kişilik de istihdam başvurusu geldi.

Cazibe Merkezleri Programı’na 400 hektarlık alan talebi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Cazibe Merkezleri Programı’na yoğun ilgi olduğunu söyledi. Bakan Özlü, “Bugüne kadar 23 il için yapılan başvurularda 400 hektarlık alan talebi var. Bunu sağlayacak alanımız var” dedi.

Cazibe Merkezleri Programı’na 82 milyar liralık yatırım başvurusu!

23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programı'na yerli ve yabancı 8 binden fazla yatırım başvurusu geldi. Başvuruların yatırım bedeli 82 milyar TL'ye ulaştı.

Cazibe Merkezleri başvuru Haberi

Cazibe Merkezleri başvuru

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, cazibe merkezlerine şu ana kadar 82 milyar liralık yatırım başvurusu olduğunu, toplam istihdamın 357 bin 182 olarak öngörüldüğünü söyledi. 


Ağırlıklı olarak Erzurum, Malatya, Elazığ, Şanlıurfa, Diyarbakır'a talep olduğunun altını çizen Elvan, "Gıda sektöründe çok yoğun bir talebin olduğunu görüyoruz. 1 milyar lira üstü yatırım yapmak isteyen beş, 500 milyon lira ile 1 milyar arası yatırım yapmak isteyen dokuz, 100-500 milyon lira arasında da 108 firmanın başvurusu var. Bunlar da 17 milyar liralık yatırım, yaklaşık 49 bin de istihdam öngörüyorlar" diye...