17 / 05 / 2024

CB Vizyon Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

CB Vizyon Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

CB Vizyon Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 16 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Armağan Paksoy Müdürlüğü'nde kuruldu.

Vizyon Ticaret Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Ticaret Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ateşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Ayaz tarafından kuruldu.

Vizyon Global Gayrimenkul Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Global Gayrimenkul Ve Lojistik Limited Şirketi Esenyurt'ta Hilal Tuncel ve Uğur Özant ortaklığında kuruldu.

Covid-19 sonrası Türkiye gayrimenkul piyasasında neler değişti?

Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ne oldu? İşte Vizyon Taşınmaz Değerleme şirketinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Gülbaş'ın Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ve Ekonomik Verileri ile ilgili olarak hazırladığı o rapor...

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda neler konuşuldu?

“Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360” üçüncü gününde de mesleki toplum örgütleri, gayrimenkul sektörü kadar ekonomiye yön veren ulusal ve uluslararası liderlerin katıldığı, bilgilendirici ve katılımcılara yeni vizyon kazandırabilecek oturumlara sahne oldu.

Kemer Vizyon Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kemer Vizyon Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Uzun ve Sinem Filiz Uzun ortaklığında kuruldu.

Deniz GYO gayrimenkul değerleme alacağı şirketi seçti!

Deniz GYO, 2020 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.  ile  Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firmalarını belirledi.

Reysaş GYO, Vizyon Grup Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş ile anlaştı. Bu karar 3 Eylül 2019 tarihinde tescil, 9 Eylül 2019 tarih ve 9904 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan edildi...

Gayrimenkulde değer artacak!

İzmir CB Rota Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Koçel, "Gayrimenkul sektöründe uzun süredir bekleme pozisyonunu koruyan yatırımcılar, artık seçimsiz geçecek 4 yıl için alıcı duruma geçecektir" dedi...

CB Duru Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

CB Duru Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Kardaş tarafından kuruldu.

CKB Vizyon Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

CKB Vizyon Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Bozdoğan ve Cem Küçük ortaklığında kuruldu. 

Cb Atlas Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cb Atlas Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Bingöl, Muhammed Karakaya ve Mert Göral ortaklığında kuruldu.

Anadolu Bulvarı'nda gayrimenkul yatırımı değerleniyor!

CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, Anadolu Bulvarı'na yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını söyledi. 

Cb Hedef Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cb Hedef Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Abdullah Öztürk ve Burcu Ünal ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

CB Vizyon Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

CB Vizyon Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

CB Vizyon Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 16 Mart 2015'te Armağan Paksoy Müdürlüğü'nde kuruldu.


CB Vizyon Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;EMLAK  MÜŞAVİRLİĞİ a-)Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.   İNŞAAT a-)Her türlü inşaat...