07 / 05 / 2024

ÇBS Boya davasıl ÇBS Boya iflas

ÇBS Boya davasıl ÇBS Boya iflas

ÇBS Boya Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre ÇBS Boya iflas erteleme davası 11 Şubat'a ertelendi...

Boya nasıl seçilir? Boya seçerken dikkat edilmesi gerekenler neler?

Evde değişiklik yapmanın kolay ve ekonomik bir yolu, duvarların veya tavanların renklerini değiştirmektir. Boya işlemine başlamadan önce, boyanacak yüzeyin durumunu dikkatlice değerlendirmek, başarılı bir sonuç elde etmek için önemlidir. Boya yaparken nelere dikkat edilmelidir işte yanıtları…

Gebze ÇBS Boya Fabrikası icradan satışta!

Kocaeli İli, Çayırova Mahallesi, Tahta Köprü Dikilitaş Mevkii'nde yer alan ÇBS Boya Fabrikası Gebze 2. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı. ÇBS Boya Fabrikası için 185 milyon 397 bin 544 TL bedel isteniyor. 

Gebze ÇBS Boya Fabrikası icradan satışa çıktı!

Gebze 2. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından fabrika binaları depo ve müştemilatları vasıflı taşınmazlar satışa sunuluyor. Taşınmazların muhammen bedeli 138 milyon 33 bin 363 TL.

Filli Boya farklılık yaratıyor!

Filli Boya, farklı ürün ve renk seçenekleri ile mekânlarda yarattığı ufak dokunuşlarla yaratıcı, çarpıcı ve estetik alanların elde edilmesine katkı sağlıyor.

Şufa davası hangi mahkemede açılır?

Şufa hakkı, paylı mülkiyete konu olan taşınmaz malın paydaşlarından birinin payını bir üçüncü kişiye satması halinde kullanılıyor. Bu hak için dava açılabiliyor. Peki, şufa davası hangi mahkemede açılır?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesinin iptali davası!

Arsa sahibi yada müteahhitin kat karşılığı inşaat sözleşmesi hükümlerine uymaması halinde karşı tarafın açtığı dava sonucunda sözleşmenin feshine mahkeme tarafından da karar veriliyor. İşte, kat karşılığı inşaat sözleşmesinin iptali davası!

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi iptal davası nasıl açılır?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesinde yer alan hükümlere tarafların uyması gerekiyor. Aksi hallerde sözleşme fesh edilebiliyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesi iptal davası nasıl açılır?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesine aykırılık davası!

Arsa sahibi ile müteahhit arasında sözleşme imzaladıktan sonra anlaşamamaları halinde sözleşme fesh edilebiliyor. Tarafların birbirlerine dava açma hakkı bulunuyor. İşte, kat karşılığı inşaat sözleşmesine aykırılık davası!

Dükkan kiracı tahliye davası nasıl açılır?

Dükkanını kiraya veren mal sahipleri, kiracısını kanun kapsamında yazan haklı nedenlerin doğması halinde çıkarabiliyor. Peki, dükkan kiracı tahliye davası nasıl açılır? Dükkan kiracı tahliyesi nasıl olur?

Tapu iptal davası ne zaman açılır?

Tapu iptal davası, taşınmazın kütüğünde tescil edilen tapunun iptali için açılıyor. Bu dava, murisin muvazaası nedeni ile açılabiliyor. Peki, tapu iptal davası ne zaman açılır? İşte tapu iptal davası süresi..

Kale Boya binalara canlılık katıyor!

Doğanın en güzel renklerini şehre taşıyarak yapılara estetik bir görünüm kazandıran Kale Boya, uzun yıllar renkleri solmayan dış cephe boyaları ile binaların canlılığını koruyor.

Sebepsiz zenginleşme davası nerede açılır?

Haklı bir sebep olmaksızın, bir başkasının malvarlığından veya emeğinden zenginleşen kimseler bu zenginleşmeyi geri vermekle yükümlü oluyor. Peki, sebepsiz zenginleşme davası nerede açılır? İşte sebepsiz zenginleşme davasında yetki..

Sebepsiz zenginleşme davası nasıl açılır?

Haklı bir sebep olmaksızın, bir başkasının mal varlığından veya emeğinden zenginleşen, bu zenginleşmeyi geri vermekle yükümlü oluyor. Peki, sebepsiz zenginleşme davası nasıl açılır? Dava nerede açılır?

ÇBS Boya davasıl ÇBS Boya iflas Haberi

ÇBS Boya davasıl ÇBS Boya iflas

ÇBS Boya tarafından yapılan açıklama şöyle;


Anadolu 4.Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2011/1181 esas no.ve 19.11.2013 tarihli kararıyla; daha önce İflasın Ertelenmesi konulu 2009/656 no.'lu dosyadan verilen 12.10.2010 tarihli "tedbir ve erteleme tedbiri" nin devamına ve duruşmasının 11.02.2014  tarihine bırakılmasına karar...