29 / 04 / 2024

cbte mimarlık ofis tasarımı

cbte mimarlık ofis tasarımı

CBTE Mimarlık tarafından yenilenen Ziylan Mağazacılık ve Pazarlama Genel Müdürlük Ofisi’nin iç mekanları, renklerin etkileyici anlatımıyla kurgulandı.

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Anzerli  ve Vefa Kutlu tarafından kuruldu.

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Ustaalioğlu tarafından kuruldu.

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt  Limited Şirketi kuruldu!

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt  Limited Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Kadir    Ustaalioğlu tarafından kuruldu.

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Sofu tarafından kuruldu.

Dijital dünya ile mimarlık anlayışı değişiyor!

Yerce Mimarlık ofis ve konut projelerinin yanı sıra adeta birer sanatsal yerleştirme niteliği taşıyan “The Path” ve “Tropicana” gibi tasarımlarıyla günümüz fuarcılık anlayışına farklı bakış açıları kazandırıyor. 

LAV Genel Müdürlük Ofisi'nde OSO Mimarlık imzası!

OSO Mimarlık, LAV Genel Müdürlük Ofisi projesinde 2 bin 600 metrekarelik alanda düzenlediği açık ofis kurgusunda marka logosunu bir iç mekan ögesine dönüştürmeyi başarmış...

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yıldırım tarafından kuruldu.

Evren Yiğit Mimarlık hedef büyüttü!

İnşaat sektöründe Evren Yiğit Mimarlık markasıyla faaliyet gösteren Yüksek Mimar Evren Yiğit, hedeflerini büyütüyor. Yurt dışında ofis sayısını artırıp, birçok özel ve kamu projelerini hayata geçirecek.

TeamFores Mimarlık'tan yeni ofis tasarımı!

Farklı ölçek ve fonksiyonlarda mimari ve iç mimari projelere imza atan Mimar Serter Karataban liderliğindeki TeamFores Mimarlık tarafından Türkiye’nin tamamı yerli sermayeli en büyük filo kiralama markası DRD için Kağıthane’de ofis tasarlandı.

TeamFores Mimarlık'tan sanatla iç içe ofis tasarımı!

TeamFores Mimarlık Türkiye’nin en büyük filo kiralama şirketi DRD için Kağıthane’de ofis tasarladı. Mimar Serter Karataban, çalışma masalarından toplantı odalarına, yazıcı ünitelerinden hareketli kesonlara kadar her birimin özel olarak tasarlandığını belirtti.

Team Fores Mimarlık’tan motorsiklet tutkunlarına özel yeni tasarım!

Mimar Serter Karataban’ın kurucusu olduğu TeamFores Mimarlık’ın yeni tasarımı olan DRD Motorbikes için tasarlanan Honda motosiklet showroomu; satış departmanı, mağaza, servis ve ofis oluşumlarıyla motorsiklet tutkunlarına sunuluyor.

Ofis İstanbul Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ofis İstanbul Mimarlık Anonim Şirketi, Ece Türkel Demir Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Kemal Serkan Demir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Beşiktaş, Akat Mahallesi'nde kuruldu.

Mimarlar Odası Şube yöneticileri mimarlık ofislerini ziyaret ediyor!

Mimarlık Ofislerini ziyaret ederek, ofis sahibi mimarlar ve ofislerde ücretli çalışan mimarların sorunları ve çözüm önermelerini yerinde tartışma hedefiyle başlatılan ziyaretlerde Mimarlar Odası Ankara Şubesi yöneticileri Hatırlı Mimarlık ofisine konuk ol

cbte mimarlık ofis tasarımı Haberi

cbte mimarlık ofis tasarımı

Farklı fonksiyonlara ve ölçeklere sahip mimari ve iç mimari projelere imza atan CBTE Mimarlık tarafından yenilenen Ziylan Mağazacılık ve Pazarlama Genel Müdürlük Ofisi’nin iç mekanları, renklerin etkileyici anlatımıyla kurgulanmış ve kullanıcılarını hem motive eden, hem de nitelikli zaman geçirmelerini destekleyen spesifik bir görünüme sahip olmuş.


Mimar Çağdaş Belen ve Yüksek Mimar Tanem Eren Belen ortaklığındaki CBTE Mimarlık’ın, Türkiye’nin en büyük ayakkabı perakendecisi Ziylan Mağazacılık ve Pazarlama’nın genel müdürlük ofisi için tasarladığı iç mekanlar, güncel trendlere uygun, ferah ve fonksiyonel bir çalışma ortamı sunacak şekilde, renklerin rehberliğinde yeniden kurgulanmış. Nitelikli ofis alanları oluşturmak adına mekanın planlamasını açık ofis sistemine daha uygun hale getiren CBTE Mimarlık tarafından, açık grup çalışmasına olanak sağlayan bütüncül yaklaşımlar geliştirilmiş. Ziylan’ın aktif ve dinamik altyapısının ve gelmiş...