08 / 05 / 2024

CE Gayrimenkul adres

CE Gayrimenkul adres

CE Gayrimenkul Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Yüce ve Mustafa Yüce ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Beyaz Offıce Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyaz Offıce Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kabil, Anıl Tekin ve Yunus Kabil ortaklığında kuruldu.

Refined Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Refined Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de Azize Yüce ŞAhin tarafından kuruldu.

Brother Servıce Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brother Servıce Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Wadıı Sawab tarafından kuruldu.

Kreas Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kreas Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yüce tarafından kuruldu.

Kfa Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kfa Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon 965 bin 290 TL sermaye bedeli ile Ahmet Emre Akdoğan, Ayşe Serda Yurtsever, Betül Erkılıç, Gaye Kakioğlu ce S. Baha Üstün Erkılıç ortaklığında kuruldu.

MFY Real Estate Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MFY Real Estate Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Furkan Yüce tarafından kuruldu. 

CE Gayrimenkul Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

CE Gayrimenkul Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Word Hand Business Gayrimenkul Danişmanlik Ithalat Ihracat Ve Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Word Hand Business Gayrimenkul Danişmanlik Ithalat Ihracat Ve Diş Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Aymen  Ben Mazouzı ve Davıd Maurıce Razon ortaklığında kuruldu. 

İce İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İce İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Coşkun Yılmaz tarafından kuruldu. 

Intelıgence Choıce Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Intelıgence Choıce Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi Nabil Mahmaljı tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Reoffıce Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reoffıce Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Özdemir ve Zeynep Kıvılcım ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

CE Gayrimenkul adres Haberi

CE Gayrimenkul adres

CE Gayrimenkul Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

CE Gayrimenkul Yapı Yatırım Anonim Şirketi konusu:
1)Her türlü gayrimenkul , yapıları ve taşınmazları almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2)inşaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak. 3)Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...