21 / 05 / 2024

cebeci mahallesi göçük

cebeci mahallesi göçük

Sultangazi'de bulunan bir taş ocağında meydana gelen göçükte 2 işçi öldü, 1 işçi de yaralandı. Göçük üzerine, olay yerine itfaiye ekibi çağrıldı. Ayrıca AFAD ekibi de göçükten sonra taş ocağında arama-kurtarma çalışmalarına başladı.

Sultangazi Cebeci Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Sultangazi İlçesi, Cebeci Mahallesi, 914 ve 194 parsellerin tamamını 913, 915 ve 916 parsel sayılı taşınmazların bir kısmını içeren Parselasyon Planı Askıya çıkarıldı.

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi kararı mecliste!

Üsküdar Belediyesi'nin Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesine dair karar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sultangazi Cebeci Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Sultangazi ilçesi, Cebeci Mahallesi, 2880 ada, 3 parselin bir kısmına ilişkin itiraz 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut ihalesi yarın!

Zonguldak İli Gökçebey İlçesi İstasyon Mahallesi 298 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlmesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Gümüşhane'de göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina kullanıma açıldı!

Gümüşhane Kayışlı Mahallesi'nde bir inşaat temelinde meydana gelen göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina, yeniden kullanıma açıldı...

Sabiha Gökçen-Pendik metrosu inşaatında işçilerin üzerine demir düştü!

Sabiha Gökçen-Pendik arasındaki metro hattının Pendik Yayalar Mahallesi'ndeki tünel inşaatında, işçilerin üzerine demir düştü.

Sultangazi Cebeci Mahallesi 2880 ada ve 3 parselin plan tadilatı askıda!

Sultangazi İlçesi, Cebeci Mahallesi, 2880 ada, 3 parselin bir kısmına ilişkin kreş 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda…

Ankara Sincan Gökçek imar planı değişikliği onaylandı!

Ankara İli Sincan İlçesi Gökçek Mahallesi sınırları içinde kalan 70 bin metrekare yüzölçümlü alanın imar değişikliği onaylandı..

Levent Gök: Saraçoğlu Mahallesi'nin yıkılmasına izin vermeyeceğiz!

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, "Ankara'nın en önemli kültür mozaiğini oluşturan Saraçoğlu Mahallesi'nin yıkılmasına izin vermeyeceğiz." dedi.

Gökçeada Belediyesi'nden 2.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Gökçeada Belediye Başkanlığı, Kuzulimanı Mahallesi Benzinlik Mevki'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 2 milyon 215 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Gökçehöyük imar planı değişikliği askıda!

Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi, Ankara Gölbaşı İlçesi, Gökçehöyük Mahallesi, 1075 parsel ve çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Maltepe'de temel kazısı sırasında göçük meydana geldi!

Maltepe Altıntepe Mahallesi Ali Paşa Sokak'ta, bir inşaatın temel kazısı sırasında göçük meydana geldi. Bu sırada bir bölümü göçük altında kalan iş makinesinin operatörü, yara almadan kurtuldu. Operatör, kendi imkanlarıyla araçtan çıktı.

cebeci mahallesi göçük Haberi

cebeci mahallesi göçük


Cebeci Mahallesi'ndeki taş ocağındaki çalışmalar sırasında göçük meydana geldi. Toprak kayması sonucu, zeminde bulunan bir iş makinesi ile kepçe çalışanı toprak altında kaldı. 1 kişi de hafif şekilde yaralandı.


Göçük üzerine, olay yerine itfaiye ekibi çağrıldı. Ayrıca AFAD ekibi de göçükten sonra taş ocağında arama-kurtarma çalışmalarına başladı.


Yoğun çalışma sonucu, Erdem Çelikmen ve Süleyman Akay'ın cesedine ulaşıldı.


Hayatını kaybeden işçilerin cesetleri Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma...